Отбора за новия сезон е готов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Отбора за новия сезон е готов

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 юли 2011 12:09

stannn написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Може би защото е пълна хармония, затова решихте да практикувате и бокс в съблекалнята :lol:

Това в някоя от вашите медии го прочете сигурно. Ще видим колко ви е готов отбора в 11-тия кръг.

Пак в нашите медии прочетох, че ви шамариха и поляци и германци :!: Днес с евреите ще се биете ли или футбол ще играете :?:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 20 юли 2011 12:11

Селекцията и тази година включва доста футболисти.Да се надяваме,че Гонзо ще има късмет и отново поне 3-4 ще излезнат качествени попълнения.Лично аз очаквам по-силен Левски в сравнение с миналогодишния.
Нормално е да подпише за 1 година с Калво,тъй като той,по подобие на Гарата ще използва ЛЕ за скок в кариерата.Колкото до Рисп,повярвайте,ако излезне добър още през декември са одължили договора!
Пожелавам успех на момчетата и Гонзо!Дано и тази есен да има незабравими мигове на Герена(ЛЕ),а през май,да си честитим титлата!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 20 юли 2011 12:45

cska - maina написа:Моля пишете по-темата!!!!!!!!!!!!! Дал съм си доводите, ако искате да спорим по-тях, моля, нека бъде един по един и с приятен и вежлив тон :twisted:

За твоите доводи, аз мога да кажа следното. Ако толкова се интересуваш от врагът, щеше да занеш, че Левски почти винаги постига слаби резултати, в контролите си по време на подготовка. И тези резултати почти винаги са крайно неопределящи за състоянието на отбора. И на мен изобщо не ми пука за тях. През зимата биехме кой ли не в контролите, после паднахме от вас, и в следващите няколко мача неможехме да си намерим краката. Малко е мъчно, феновете на отбор с претенции, като вашия, да се прехласват така по няколко изиграни контроли, а някои от вас, базирайки на същите тези приятелски мачлета, започнаха да стягат багажа и шаловете за финала на ШЛ, през 2013г. Ама нали занеш, тя рибата още е в морето. Незнам дали шефовете на ЦСКА се учат от грешките си, но виждам, че феновете на отбора не го правят. Щом изиграете два три добри мача, или пък един полусезон, започвате да стягате багажа за финала срещу Барса. После нещо се обърква, нещо на било наред и всико отново се сгромолясва, и сигурно боли. Да, боли разбира се, и аз съм фен на отбора си, и при нас се случват такив неща, и мен ме е боляло. Затова един съвет от мен, първо рабери дали има риба в морето, после се научи да я ловиш и тогава слагай тигана. Но за всеки случай, винаги трябва да знаеш, къде е рибния пазар, иначе рискуваш да си легнеш гладен и за пореден път разочарован.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 20 юли 2011 12:46

Ако влезем отново в групите, всички ще покажат потенциал. Ако натрупаме и точки, още по- голяма става амбицията, защото при евентуално спечелване на шампионската титла, вероятността да сме поставени в ШЛ е много голяма. А големите пари са там. Тогава и вероятността да запазим добрите си футболисти е по- голяма. Ето защо голямата цел трябва да е пробив в лига Европа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2011 13:00

Разликата между селекцията на ЦСКА и тази на Левски е, че новите в ЦСКА направиха пълна лятна подготовка с отбора докато при Левски не беше така като изключим нападателя им Арс .Това е мое мнение и не целя да се заяждам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2011 13:04

Бе аз съм съгласен с "майната" по 3-тата точка. Едногодишен договор е баламска работа. Но! Никой не знае какви са условията при преговорите и сключването на договора с Калво. Ако мениджъра му е казал "Тоя играч е супер скъп. За една година няма да ви е толкова скъп." И Батко, който цепи стотинката на две не се е замислял. И е сгрешил, разбира се. От финансова гледна точка, ако е подписал, да речем за 2+ то тогава и цената за която сме го купили ще скочи.
И въобще, що за договор?! Това прилича на наем! Хич не съм доволен за Калво. При Арш и Рисп предвид възрастта им е нормално, но Калво, ако се окаже някакъв супер добър...Що за глупост?!
Ако влезем отново в групите, всички ще покажат потенциал. Ако натрупаме и точки, още по- голяма става амбицията, защото при евентуално спечелване на шампионската титла, вероятността да сме поставени в ШЛ е много голяма. А големите пари са там. Тогава и вероятността да запазим добрите си футболисти е по- голяма. Ето защо голямата цел трябва да е пробив в лига Европа.

Има логика в думите ти, но ако направим пробив в Европа и най-добрите ни играчи ще излетят преди или по време на клатификациите за Лигата. И въпреки коефицента, ще е мъка срещу всеки съперник.
Последна промяна от metodito на 20 юли 2011 13:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 юли 2011 13:07

Oтбора беше по добре подготвен миналата година според мен, от това което четем и кратките репортажи се разбира че в нападение сме голяма трагедия новият ни номер9 за сега е пълна скръб-и ако денят си личи по сутринта отива по пътя на Матондо,Слори.По крилата е същата работа прогнозата ми е и тази година без титла и купа, но тази и без участие в лига европа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2011 13:07

metodito написа:Бе аз съм съгласен с "майната" по 3-тата точка. Едногодишен договор е баламска работа. Но! Никой не знае какви са условията при преговорите и сключването на договора с Калво. Ако мениджъра му е казал "Тоя играч е супер скъп. За една година няма да ви е толкова скъп." И Батко, който цепи стотинката на две не се е замислял. И е сгрешил, разбира се. От финансова гледна точка, ако е подписал, да речем за 2+ то тогава и цената за която сме го купили ще скочи.
И въобще, що за договор?! Това прилича на наем! Хич не съм доволен за Калво. При Арш и Рисп предвид възрастта им е нормално, но Калво, ако се окаже някакъв супер добър...Що за глупост?!

Има логика в думите ти, но ако направим пробив в Европа и най-добрите ни играчи ще излетят. И въпреки коефицента ще е мъка срещу всеки съперник.

Не идва ли като свободен агент Калво?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 13:10

RedeviL написа:Разликата между селекцията на ЦСКА и тази на Левски е, че новите в ЦСКА направиха пълна лятна подготовка с отбора докато при Левски не беше така като изключим нападателя им Арс .Това е мое мнение и не целя да се заяждам.

Цветков,Райков,Старокин,Христов,Арш и Башлиев са в отбора от самото начало!Че какво казваш?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2011 13:10

RedeviL написа:
Не идва ли като свободен агент Калво?

Ми не знаех, че е дошъл като свободен.
...прогнозата ми е и тази година без титла и купа, но тази и без участие в лига европа.

Айде на бас, че тази година Купа и титла ще спечелим. За Европа...там много зависи от жребия.
Освен, че имаме играчи като Райков, Цветков, Калво и Тодор Христов (що не го споменавате, не знам...)+Грийн, Тасевски (дано остане) и Илиев на вратата, ми направи впечатление оптимизма на Гонзо, а той от интервютата дето съм гледал е реалист човек.
Последна промяна от metodito на 20 юли 2011 13:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”