Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот konvoec » 20 юли 2011 11:12

Най-важното е да се адаптира бързо, а за толкова рутиниран футболист не се и съмнявам, че ще го направи. Лично аз мисля, че нито Милиев, нито Иво са слаби, но нямат нужното спокойствие и се надявам Рисп да им го даде като по-опитен.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 юли 2011 11:41

Днес окончателно ще стане ясно дали Дарко Тасевски ше остане в Левски. Това съобщи Георги Иванов - Гонзо пред Sportal.bg в Линдабрун. "Още преди два месеца казах на Дарко, че до днес е последният му срок за трансфер иначе остава в Левски. Обещах му, че ако има добра оферта за него, ще го пуснем и няма да му правим спънки. Има интерес, но няма оферта. До края на деня ще стане ясно дали ще го продадем, или остава на "Герена". Той е отличен футболист и ще разчитам на него, ако не си тръгне. Дарко се стара на тази подготовка, тъй като знае, че независимо дали си тръгва или остава ще трябва да е във форма. Знаем какво може и ще се радваме, ако не си тръгне. Други играчи няма да бъдат продавани", сподели Гонзо пред Sportal.bg в Линдабрун.

Интерес към македонския халф, който дойде на "Герена" през 2007 г., има от тимове от Азия и Русия.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 юли 2011 11:53

Привличането на Рисп е чудесна новина. Висок, здрав, научен футболист. Заедно с Милиев ще си партнират чудесно надявам се и остава всеки корнер и фаул да е треперене за противника с тези високи играчи.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 юли 2011 12:00

blue avalanche написа:
Sardukar написа:Съгласен съм, че Арс не е Гара, но трябва да се отърсим от Гарата! Нека дадем шанс и подкрепа на Арс поне в 2-3 мача(ха колко смешно звучи)! На мен ми изглежда комбинативен футболисти и напорист футболист. За сега не е вкарал, но официалните мачове са друга работа! А ако имаш предвид липсата на широчина съм напълно съгласен! Дори и за схема с един нападател! Просто този сезон за мен се очаква головете да идват от поне трима,четирима, а не само от един! Дано Гонзо си свърши работата! САМО ЛЕВСКИ!
ПП Аз съм скиптик за Шведа, но дано да греша!

" За сега не е вкарал,..."
Вкара!

апф да извинявай! Забравих гола му на празна след асистенция на Дани Младенов! Извинявам се.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
gate_4
Контакти:

Мнениеот gate_4 » 20 юли 2011 12:24

Здравейте, нов съм тук, чета от много време най добрата медия в България, но по повод новия футболист в Левски Тони Калво реших да се регистрирам във форума. Живея в Солун и го познавам много добре като футболист, отбора на Арис често купува испанци, които след време правят по голям трансфер така се случи и с Калво и с Хавито , Коке имаше оферти от западна Европа, но предпочете парите в САЩ, сега взеха един млад футболист от Хихон. Както и да е , та Калво беше твърд титуляр при Ектор Купер, Чеснаускас му беше резерва, играеше обаче от ляво, иначе силния му крак е десния и е доста силен футболист за България. Левски може да спечели много от него, спокойно мога да кажа, че е над топ крилата в България - Том, Дока и Нелсън въпроса е дали че пасне на стила, защото Арис и въобще отборите тук играят доста по бърз футбол, специално Арис дори предпочита контраатаката. Успех на него и на Левски в ЛЕ

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 юли 2011 12:29

gate_4 написа:Здравейте, нов съм тук, чета от много време най добрата медия в България, но по повод новия футболист в Левски Тони Калво реших да се регистрирам във форума. Живея в Солун и го познавам много добре като футболист, отбора на Арис често купува испанци, които след време правят по голям трансфер така се случи и с Калво и с Хавито , Коке имаше оферти от западна Европа, но предпочете парите в САЩ, сега взеха един млад футболист от Хихон. Както и да е , та Калво беше твърд титуляр при Ектор Купер, Чеснаускас му беше резерва, играеше обаче от ляво, иначе силния му крак е десния и е доста силен футболист за България. Левски може да спечели много от него, спокойно мога да кажа, че е над топ крилата в България - Том, Дока и Нелсън въпроса е дали че пасне на стила, защото Арис и въобще отборите тук играят доста по бърз футбол, специално Арис дори предпочита контраатаката. Успех на него и на Левски в ЛЕ

Благодаря ;) Иначе и аз мисля ,че Калво е супер играч за България ,но нека не тръгваме с големите очаквания. Гръцкото първенство е с класа над нашето и щом там се е представял силно ,тука трябва да прави фурор :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2011 13:01

Такаааа .....
С привличането на Рисп, нещата в защита ВЕЧЕ са добре !
Поне се надявам .... Най малкото имаме още една шведска причина да се надяваме ! :)

Проблем ще е продажбата на Тасевски в този момент, защото веднага поста зад нападателя ще се окаже проблемен !
Да, и Йовов и Ванката Цветков могат да играят там, но нещата пък с Арш не са добре, та с изваждането му снощи в контролата , на негово място заигра именно Цветков.
Май "Гонзо" гласи Цветков за конкурент на холандеца ...
Така, че при продажба на Дарко, оставаме само с Йовов на поста зад нападателите ...

Всичко би се решило добре, ако бъде привлечен още един нападател ...
Така Арш ще си има реална конкуренция, и Иван Цветков ще си остане алтернатива на Дарко и Йовов.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юли 2011 13:55

Както бях казал нещата в защита с привличането на Рисп ще се оправят,както бях сигурен,че Гонзо не е толкова тъп и упорито да не вижда проблемите ни отзад и колко много голове допуснахме миналата година с Иво Смяната,преквалифицирането на Грийн и т.н.

Относно новото момче при нас Тони Калво искам да кажа да не бъдем с големи очаквания към него,най-малкото защото няма подготовка с отбора,не е играл редовно последния полусезон и откъм игра е пълна мистерия - не сме го виждали в екшън...Така се радвахме и когато дойде Слори,после Матондо ,а накрая се оказа,че отдавна не сме имали такива греди...

Що се отнася до Арш,тук е момента да светне червената лампа за Гонзо,да не се окаже новия Георги Христов-играч с качества,без характер...Или да намери втори нападател да създаде конкуренция или да дръпне 1 момче от школата и да му даде шанс,ама говоря за НАИСТИНА ТАЛАНТЛИВО момче,което наистина пипа топката...

До мача със словаците нищо не се знае и ще гадаем само...Успех на Левски през новия сезон и да си пожелаем купа тая година,иначе кой откъде е :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 юли 2011 14:22

Шведският бранител Ларс Рисп пристигна днес в София, за да подпише договор със „сините“. На летището бившият национал на Трите корони бе посрещнат от администратора на Левски Райко Якимов, както и от група журналисти. Ето какво каза защитникът пред чакащите го медии:

„Пристигам за да подпиша своя договор с Левски. Все още има някои неща за уточняване, но като цяло това са само формалности. Тренирах с отбора в Австрия и мога да заявя, че идвам в много силен тим, с който ще печелим трофеи. Чувствам се добре и мисля, че още следващата седмица мога да играя, стига треньорът да ми гласува доверие“.

Рисп пристигна с полет от Виена, а преди седмица проведе няколко тренировки с отбора и изигра една контрола на лагера в Линдабрун.

Очаква се в следващите часове шведския национал да парафира официално с Левски.

Успех на Ларс! 8-)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 юли 2011 14:44

Не съм доволен от селекцията!
Млади играчи от България,холандски голмайстор,шведски национал,европейски шампион с младежите на Испания,опитен футболист,играл в елита на Холандия...
Гонзо вън!

Върни се в “Архив”