mazut написа:Един въпрос-Според теб трябва да подкрепям/е отбора,който е олицетворение на всичко лошо свършено от престъпниак Събев и на всичко лошо което се случва на Нефтохимик през последните 4-5 години?
Неееее, никой не те кара да подкрепяш някого. Само ви карам да се разберете кой, какво и защо го мразите. Мен и други хора, че ходят на мачовете на Черноморец , отборът, защото е притежаван от Събев или Събев, защото унищожи Нафтекс (барабар със собствената си марка)? Сигурен съм, че болката е в последно изброеното...Срамно ми е обаче да чета нападки към феновете на Черноморец, отборът, миналото му и настоящето му под каквато и форма да са те. Това са ни отборите, това са ни възможностите. Презумпирам факта, че преди време, а и сега ( много хора в това число и аз) не сме делили отборите си. Вярно. Времената се менят и явно ще копираме феновете на Запад и ще се закичим с фенщина, която ще ни седи, като на свинче - звънче, но не понасям заради Събев, Мъбев, Мъдев и прочие да се дамгосва всичко с марката Черноморец. Дори и този "съвършенно" друг за вас Черноморец пак не е създаден от Митьо Събев. Подобно и на този нов Нефтохимик. Дори тази тема е пусната от човек поддържащ ( като мен) и Нафтата и Черноморец. Не знам, колко пъти да повтаряме, че никой не е щастлив от сегашната конюнктура Черноморец да играе на Лазур, Нафтата в Д. Езерово, а един прилично изглеждащ до скоро стадион Черноморец да се руши от времето и нечий интереси. Никой не го иска това. И вместо да сеем омраза - нека си помогнем всеки да си заиграе в гьола и ако има злоба, то тя да е чисто спортно-техническа. За такъв тип злоба - аз съм ЗА с двете ръце. Ама утре, когато си пишем или видим наяве да се здрависаме и да се уважаваме, защото футболът е само една игра, а градът ни е с население, колкото един малък квартал в Мадрид, Барселона или Лондон. Дори един Пловдив е с население два пъти повече от Бургас и ако там имат възможността да избират и да пълнят стадионите на Лаута или край Бирената фабрика ние не сме чак толкова многолюдни и освободени от ангажименти заради туристическите ни превъплащения, като помощен персонал край морето, че да търсим висока посещаемост на стадионите си. При целия ни този хал вече ще се делим и на две...Тогава ще си спомняме само с любофф за ония сравнително близки 1996-2002 години... Съгласен ?