Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gonzobg

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот gonzobg » 19 юли 2011 22:40

Neron написа:
tevez написа:
Neron написа:Къде си Гара къдеее?Мъка мъка с тоя Арс.

Гарата сега играе срещу Вердер и им е вкарал гол.

Знам ама мисълта ми беше друга.Безсилни сме в атака.Трагедия.

Примирете се.... това са реалностите, Гарата е в топ 3 на център-нападателите на Левски за всички времена заедно с Гунди и Наско... Скоро друг като тях няма да имаме удоволствието да гледаме ;) Но това не пречи да бъдем оптимисти и да си подкрепяме отбора във всеки мач. независимо къде

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 00:10

Sardukar написа:Съгласен съм, че Арс не е Гара, но трябва да се отърсим от Гарата! Нека дадем шанс и подкрепа на Арс поне в 2-3 мача(ха колко смешно звучи)! На мен ми изглежда комбинативен футболисти и напорист футболист. За сега не е вкарал, но официалните мачове са друга работа! А ако имаш предвид липсата на широчина съм напълно съгласен! Дори и за схема с един нападател! Просто този сезон за мен се очаква головете да идват от поне трима,четирима, а не само от един! Дано Гонзо си свърши работата! САМО ЛЕВСКИ!
ПП Аз съм скиптик за Шведа, но дано да греша!

" За сега не е вкарал,..."
Вкара!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 юли 2011 09:21

NO MERCY написа:
deepblue1963 написа:
NO MERCY написа:Юноши на Барселона идват в Левски, играчи отказват на Байерн Мюнхен да играят в Левски Изображение Ех живот.

Нещо май те тревожи?Искаше ти се да не е така,нали?Мечтаеше за "анонимници",които да заливат с балсам жлъчната ти душа,нали?

Абе ти тъп ли си? Малоумен ли си?

Tой не е тъп, ма ти нещо се правиш на ощипана мома. Айде немаме нужда от лапешка фенщина!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 09:59

"Българският футболист е сложна работа. Първо не можеш да го извадиш от „Син Сити”. След това не можеш да го продадеш и за храна на кучетата.
Дойде обаче един испанец в Левски. Подписа договор без пазарлъци. Предложиха му да живее в „Шератон”, докато му намерят апартамент. Този избра общежитието на Герена. По-удобно било, а и точно до стадиона. Нали идва футбол да играе, а не да лови гаджета.
Този е бил в един отбор с Лео Меси, научили са го на всичко. Барселона, това е професионализъм, това е и възпитание. Другото е „Син Сити”, Николета и Алисия." :lol: :lol: :lol:
Много точно!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 юли 2011 10:07

blue avalanche написа:"Българският футболист е сложна работа. Първо не можеш да го извадиш от „Син Сити”. След това не можеш да го продадеш и за храна на кучетата.
Дойде обаче един испанец в Левски. Подписа договор без пазарлъци. Предложиха му да живее в „Шератон”, докато му намерят апартамент. Този избра общежитието на Герена. По-удобно било, а и точно до стадиона. Нали идва футбол да играе, а не да лови гаджета.
Този е бил в един отбор с Лео Меси, научили са го на всичко. Барселона, това е професионализъм, това е и възпитание. Другото е „Син Сити”, Николета и Алисия." :lol: :lol: :lol:
Много точно!!!

Първото мнение, което прочетох днес. :) Много точно казано, евала! Дано продължава с този професионализъм, че лесно може да кривне...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 20 юли 2011 10:19

bigbonusprize написа:
blue avalanche написа:"Българският футболист е сложна работа. Първо не можеш да го извадиш от „Син Сити”. След това не можеш да го продадеш и за храна на кучетата.
Много точно!!!

Първото мнение, което прочетох днес. :) Много точно казано, евала! Дано продължава с този професионализъм, че лесно може да кривне...

Честно казано не съм сигурен , че би " кривнал " ... все пак има желание да изиграе едни добри мачове в Европа и по възможност още зимата да си хване раничката и да ходи по европата ... :?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 10:52

"Шведският национален защитник Ларс Фредрик Рисп ще играе в Левски през следващия сезон, новината съобщи за Гонг мениджърът на сините Георги Иванов. Гонзо заяви, че скандинавецът трябва днес да бъде в София, за да мине задължителните медицински прегледи и да подпише контракт за 1+1 години с отбора от стадион „Георги Аспарухов”. "
Браво!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 20 юли 2011 10:56

blue avalanche написа:"Шведският национален защитник Ларс Фредрик Рисп ще играе в Левски през следващия сезон, новината съобщи за Гонг мениджърът на сините Георги Иванов. Гонзо заяви, че скандинавецът трябва днес да бъде в София, за да мине задължителните медицински прегледи и да подпише контракт за 1+1 години с отбора от стадион „Георги Аспарухов”. "
Браво!

Отлично!

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 20 юли 2011 11:02

blue avalanche написа:"Шведският национален защитник Ларс Фредрик Рисп ще играе в Левски през следващия сезон, новината съобщи за Гонг мениджърът на сините Георги Иванов. Гонзо заяви, че скандинавецът трябва днес да бъде в София, за да мине задължителните медицински прегледи и да подпише контракт за 1+1 години с отбора от стадион „Георги Аспарухов”. "
Браво!

Ето това вече е много добра новина ... !!! :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 юли 2011 11:06

Ариец...ВИКИНГ...висок...страховит...шведец...одобрява се :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”