Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот liverpool-4ever » 07 мар 2011 11:46

Liverpool forever_95 написа:Изключителен Луис Суарес. Няма вече такива играчи, които след като са напуснали отбора си да се върнат и да кажат сбогом. Ето, Торес даже не каза и едно Благодаря на феновете и затова е толкова мразен вече от феновете.

За мача с МЮ: Луис Суарес беше в основата на победата ни, след като взе участие и при трите гола, а според мен първият гол на Каут е 99% гол на Суарес. ;)

Кфи 99% кфо нещо сънуваш бе? То си беше гол на Суарес.. Искаше ми се той да се разпише, ама карай :) Се е победа с 3 гола и хеттрик ..

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 07 мар 2011 11:51

На мен лично от този мач ( Ливърпул - МЮ ) най-голямо впечатление ми направи с движенията си, не само пред наказателното, но и това, че се връщаше на линията на Лукаш, взимаше топка и правеше, едва ли не сам контра... Страхотен играч, но някой път се излакомява..
П.С. От Ливърпул - МЮ най-много ми харесаха 2 кадъра. Единият беше, когато МЮ напрваиха добра атака, САФ става дига ръце все едно топката е на голлинията, ококорва вежди и МЮ не вкарват, след което САФ смъква вежди, смъква ръце и си сяда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Другото е, когато в 48 мин (егати полувремето от 52 мин.. :mrgreen: :mrgreen: ) стана побой и някой от МЮ се развика на играч от 'Пул и Штъркела като бутна играча от МЮ (само леко с тяло) тоя прави 2 крачки назад и млъкна :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 мар 2011 20:09

Асистент мениджърът на Ливърпул Стив Кларк вярва, че новият нападател на тима Луис Суарес е най-добрият чужденец, идвал в Англия от времето на Джанфранко Дзола, който защитаваше цветовете на Челси в средата на деветдесетте години.

Уругвайският нападател впечатли с изявите си в първите си мачове за „червените” и бързо спечели феноевте на своя страна. В петте си мача за новия си тим Суарес успя да вкара два гола и да асистира за още три.

„Винаги е трудно, особено за чужденци, да направят такова впечатление. Ако трябва да посоча някой, който направи това може би това е Джанфранко Дзола. Бях в Челси, когато той дойде и мисля, че в първия си сезон игра само седем месеца, но въпреки това в края спечели наградата за Най-добър футболист според пишещите журналисти. Това казва всичко”, коментира Стив Кларк.

„Подобна е ситуацията и с Луис, което е фантастично. Стилът на Луис и начинът му на игра е нещото, което му помага. Той харесва да бъде в играта през цялото време, той не се притеснява от единоборствата. Мисля, че когато е в наказателното поле той е заплаха за всеки”, каза още помощникът на Кени Далглиш.

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 17:56

Аз пък съм реалист и си мисля, че ще пасне ПЕРФЕКТНО
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 01 юни 2011 13:51

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eSQ4FdAjkG0&feature=BFa&list=FLSXVvNgG1HAM&index=12[/youtube]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 юни 2011 21:36

Едва ли лесно се намира играч с толкова повратливост, техника, бързина, дрибъл и фантазия събрани в едно. Изключителен!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 юли 2011 09:54

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QCvNmu3R7Fc[/youtube]

Наш'то момче май ще прави урусите рекорден носител на трофея 8-)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 20 юли 2011 09:58

И миналото лято в Ливърпул имаше световен шампион, всички видяхме к'во стана през януари, дай боже да не се повтори :mrgreen:
Иначе - голям втори гол и много техничен първи.

His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 20 юли 2011 17:57

Сори, че се намесвам, но това беше най-добрия трансфер в Англия!!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Върни се в “Архив”