Фрайбург-Вердер Бремен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Фрайбург-Вердер Бремен

Мнениеот iliev72 » 20 юли 2011 09:10

Какво му се радвате на тоя черния ?! Като почне сезона ще е твърда резерва !!! Като бате ви Гонзо - ще търка здраво пейката !!!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 юли 2011 09:32

iliev72 написа:Какво му се радвате на тоя черния ?! Като почне сезона ще е твърда резерва !!! Като бате ви Гонзо - ще търка здраво пейката !!!

Ти си уникално тъпо парче. :lol: "Левски" взе за Гонзо такива пари, за каквито повечето отбори в България могат само да мечтаят. През онази работа ми е, дали е играл в чужбина или е търкал пейката. Нали в България игра за "Левски", беше основна фигура и наказа 15 пъти чорбата - другото не ме интересува изобщо. Същото се отнася и за Гара Дембеле, но ти не си достатъчно интелигентен, за да стоплиш. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 20 юли 2011 09:35

Captain Stottlemeyer написа:
iliev72 написа:Какво му се радвате на тоя черния ?! Като почне сезона ще е твърда резерва !!! Като бате ви Гонзо - ще търка здраво пейката !!!

Ти си уникално тъпо парче. :lol: "Левски" взе за Гонзо такива пари, за каквито повечето отбори в България могат само да мечтаят. През онази работа ми е, дали е играл в чужбина или е търкал пейката. Нали в България игра за "Левски", беше основна фигура и наказа 15 пъти чорбата - другото не ме интересува изобщо. Същото се отнася и за Гара Дембеле, но ти не си достатъчно интелигентен, за да стоплиш. :mrgreen:

Подкрепям те Кептън, все тая дали дЕбЕле ще играе . Само погледни къде отива - Freiburg- градът на бездомниците, лятно време под мостовете и по улиците на града се събират над 20 000 бездомника. Голям удар направи Левски с продажабата на този прелестен екземпляр на Африканската фауна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 юли 2011 09:36

B__A__N__DA__TA написа:Толкова ли си нямате "икони",та тоя го изкарахте юноша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: едва ли не

За разлика от вас, ние имаме много "икони", които са наши юноши. Няма да ти ги изброявам. Вие имате само две - Любо Пенев и Емо Костадинов. Какво да говорим повече?! :mrgreen:
А Гара Дембеле е един от най-добрите чужденци, играли в "Левски" и в България изобщо и заслужава внимание. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

barama
Контакти:

Мнениеот barama » 20 юли 2011 09:41

Мисля ,че Бундес лигата е идеална за Гара Дембеле - игра е се силов и динамичен футбол с много изстрели към двете врати (на мен лично ми е едно от любимите първенства).Проблем ще е ако Фрайбург не продадът Сисе ,понеже отбор от тяхната черга едва ли ще играе с двама нападатели + доста еднотипни.Предполагам че ще го продадът все пак едва ли са дали 2,5 млн. за резерва.Освен всичко не съм забелязал Сисе да е отбелязал гол в контролите.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 22 юли 2011 23:51

Captain Stottlemeyer написа:
B__A__N__DA__TA написа:Толкова ли си нямате "икони",та тоя го изкарахте юноша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: едва ли не

За разлика от вас, ние имаме много "икони", които са наши юноши. Няма да ти ги изброявам. Вие имате само две - Любо Пенев и Емо Костадинов. Какво да говорим повече?! :mrgreen:
А Гара Дембеле е един от най-добрите чужденци, играли в "Левски" и в България изобщо и заслужава внимание. ;)

Що бе, изброй ми ги и ми уточни отборите където са играли и са оставили следа...но не като гонзовата в Рен.. :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”