Лято 2011 трансфери и спекулации!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Даксон да Силва отново в Локо Пловдив?

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 юли 2011 23:26

Аз мнението за Даксон Да Силва си го казах доста подробно в темата за подготвителния лагер в Австрия, но щом сме се събрали на сговор в нова тема посветена на него, ще си кажа мнението и тук. :)

Даксон водеше Локомотив на Галя Топалова, но дали може да води Локомотива на Коко Динев и Бранко Милованович :?: :!:
Нищо не е както беше преди и НЕ може вечно да се лежи на стари лаври, братя.
Моето лично мнение е, че Даксон НЕ ни трябва :!: Отборът играе доста по-бърз футбол от времето на Галя, а бразилецът е доста мързелив, тромав и си спомням, че дори още по времето на Топалова убиваше атаките на Локомотив.В Днешно време футболът е физика и преса...аз не виждам Даксон как ще пресира противников футболист, тъй като въздухът му няма да стига за самия него.Дайте да помислим наистина има ли място Даксон в този Локомотив.
За нападател няма да стане - там са Карвальо и Захора.Кой от тях двамата ще измести?
По крилата не става - Даксон няма бързина, а там са Здравко, Лукич, Сержиньо и Данчо.На кой на мястото от тези да го пуснем?
На мястото на Зравко не става, щото него ще го сменя Ненад Лукич, който Бранко със сигурност ще го налага през новия сезон :!: Н Другия фланг са Сержиньо и Данчо.Сержиньо е любимец на Коко и съм сигурен, че ако е здрав ще излиза титуляр всеки мач.Данчо пък е много тича и се бори...и макар да не я може толкова ще е по-полезен на терена от Даксон.Остава да поставим Даксон в средната линия...хубаво ама там са Златински, Витанов, Еспиноза и Габор Ерош. С кой ще се пребори бразилерото? Четох в едно интервю на Драган Канатларовски, в което човекът казва, че ще иска от халфовете да навъртат по 14 км. на мач.Аз не виждам как Даксон ще ги пробяга.
Освен това не смятата ли, че е много егоистично от страна на Даксон да идва по средата на подготовката, когато момчетата са смачкани от физически натоварвания.И кво идва наш Даксон и иска фланелката на Локомотив...ми като е смятал да се връща защо не дойде още в началото? Че той докато навлезне в оптимална форма вече няма да ни е необходим.Ако Даксон идва - започва от 0/нулата/ и почва сам да се бори с опонетите си за титулярно място...да видим с кой ще се пребори.
Изображение

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 19 юли 2011 23:29

Модератор ЛокоПД написа:
Доктор Хаус написа:Буфер обида ли е? :roll:
Винаги съм харесвал влаковете и термините свързани с тях,за това го казах.Не знаех наистина,че е обида. :oops:
Не казвам,че е зле В.Грънчаров да отразява Локо ПД.Нищо против това,тънките сметки на Гонг са ми интересни.

:lol: Няма значение обида ли е,или не.Всеки го приема различно.Не ми отговори на въпроса - ти като какъв се определяш ? За "тънките сметки на Гонг",би трябвало да се обърнеш към шефовете на Дарик и респективно Гонг,като спортен отдел на радиото.Всяка медия си има някаква политика.

Не мога да се определя по този начин.Аз съм фен на спорта като цяло.Хоби ми е в свободното време,когато не лекувам.Мога да говоря за български,европейски и световен футбол много,за волейбол,за Ф1,дори за шах и колоездене....

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юли 2011 23:40

Доктор Хаус написа:Не мога да се определя по този начин.Аз съм фен на спорта като цяло.Хоби ми е в свободното време,когато не лекувам.Мога да говоря за български,европейски и световен футбол много,за волейбол,за Ф1,дори за шах и колоездене....

Ясно,значи неутрален фен.Лошо няма.Лошото е,че при нас неутрални няма,дори напротив - крайните са в повече и приемаме нещата твърде лично,понякога прекаляваме... :lol: Както и да е,това не пречи да си говорим като нормални хора.

ПС.Аз също съм "болен" на тема Ф1,но по-добре да не зачеквам темата,щото нямам много поводи за радост този сезон и пак ще стигнем до крайности... ;) Природа,кво да правиш...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 19 юли 2011 23:46

Ясно,значи неутрален фен.

Категорично не!
Лошото е,че при нас неутрални няма,дори напротив - крайните са в повече и приемаме нещата твърде лично,понякога прекаляваме... :lol: Както и да е,това не пречи да си говорим като нормални хора.

Точно затова така ти отговорих! ;)
п.п. за Ф1 пилота,който знам,че ти напомня за Сена през този сезон,ще подобри значително резултатите си до края,има доста време до края...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юли 2011 23:48

Ванко_Ултраса написа:Аз мнението за Даксон Да Силва си го казах доста подробно в темата за подготвителния лагер в Австрия, но щом сме се събрали на сговор в нова тема посветена на него, ще си кажа мнението и тук. :)

Даксон водеше Локомотив на Галя Топалова, но дали може да води Локомотива на Коко Динев и Бранко Милованович :?: :!:
Нищо не е както беше преди и НЕ може вечно да се лежи на стари лаври, братя.
Моето лично мнение е, че Даксон НЕ ни трябва :!: Отборът играе доста по-бърз футбол от времето на Галя, а бразилецът е доста мързелив, тромав и си спомням, че дори още по времето на Топалова убиваше атаките на Локомотив.В Днешно време футболът е физика и преса...аз не виждам Даксон как ще пресира противников футболист, тъй като въздухът му няма да стига за самия него.Дайте да помислим наистина има ли място Даксон в този Локомотив.
За нападател няма да стане - там са Карвальо и Захора.Кой от тях двамата ще измести?
По крилата не става - Даксон няма бързина, а там са Здравко, Лукич, Сержиньо и Данчо.На кой на мястото от тези да го пуснем?
На мястото на Зравко не става, щото него ще го сменя Ненад Лукич, който Бранко със сигурност ще го налага през новия сезон :!: Н Другия фланг са Сержиньо и Данчо.Сержиньо е любимец на Коко и съм сигурен, че ако е здрав ще излиза титуляр всеки мач.Данчо пък е много тича и се бори...и макар да не я може толкова ще е по-полезен на терена от Даксон.Остава да поставим Даксон в средната линия...хубаво ама там са Златински, Витанов, Еспиноза и Габор Ерош. С кой ще се пребори бразилерото? Четох в едно интервю на Драган Канатларовски, в което човекът казва, че ще иска от халфовете да навъртат по 14 км. на мач.Аз не виждам как Даксон ще ги пробяга.
Освен това не смятата ли, че е много егоистично от страна на Даксон да идва по средата на подготовката, когато момчетата са смачкани от физически натоварвания.И кво идва наш Даксон и иска фланелката на Локомотив...ми като е смятал да се връща защо не дойде още в началото? Че той докато навлезне в оптимална форма вече няма да ни е необходим.Ако Даксон идва - започва от 0/нулата/ и почва сам да се бори с опонетите си за титулярно място...да видим с кой ще се пребори.

Ванко,не е необходимо Даксон да води отбора.Има си хора за тази работа.Даксон,ако е във форма,може да свърши много работа.Лукич щял да сменя Здравко...звучи несериозно.Ако Лукич направи 7-8 добри мача,догодина е пътник.За него и сега има здрави оферти,но ще го изчакат да приключи мачовете си с националния отбор на Сърбия и с нас,поне до Нова година.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 юли 2011 00:01

Мод, той че няма да го води - няма...това е повече от ясно.
Даксон не виждам къде може да се впише...и на кой на мястото.
Значи говорим за титулярно място...да поясня :!:

За резерва след 65 мин. може и да стане.

Ще го видим колко ще играе...

И защо смяташ, че е несериозно Лукич да сменя Здравко...той ще е, няма кой друг.
Може един сезон да е, но важното е, че Лукич е в отбора и ще играе.

Ето ти го състава срещу Лудогорец:
Шеремед
Джерами Родригез
Пламен Крачунов
Михаил Венков
Мартин Кавдански
Христо Златински
Сержиньо
Любомир Витанов
Карвальо
Еспиноза
Здравко Лазаров
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 юли 2011 00:10

Ванко_Ултраса написа:Мод, той че няма да го води - няма...това е повече от ясно.

Изброил си всичките ни халфове - Ицо,Габор,Витанов...кой според теб тази пролет показа постоянство и стабилна игра във всички мачове ? И кой говори за титулярно място ? ;) Всъщност,ти сам го каза...след еди коя си минута,а може и преди това.От много глава не боли - един халф повече никога не е излишен.Особено ако е Даксон.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 20 юли 2011 08:04

Ванко_Ултраса написа:Мод, той че няма да го води - няма...това е повече от ясно.

И защо смяташ, че е несериозно Лукич да сменя Здравко...той ще е, няма кой друг.
Може един сезон да е, но важното е, че Лукич е в отбора и ще играе.

Ето ти го състава срещу Лудогорец:
Шеремед
Джерами Родригез
Пламен Крачунов
Михаил Венков
Мартин Кавдански
Христо Златински
Сержиньо
Любомир Витанов
Карвальо
Еспиноза
Здравко Лазаров

До сега през изминалия сезон ни липсваше точно поста,на който играе Даксон! Той и до ден днешен е незает! Дасон е типичния офанзивен и конструктивен халф,който както никой друг в отбора досега може да раздава пасове по конец и това го помним всички(тези които искаме разбира се)Много е рано да въздигаме играчи като този Еспиноза и Лукич,които с нищо не са се доказали още,че стават,особено Еспиноза(дано го направят по най-добрия начин) а Даксон го е направил отдавна и то предостатъчно! За сравнение е глупаво да се говори! За това кой ще е титуляр никой не е говорил пък и не е наша работа! В един голям клуб с големи цели,конкуренцията на различни постове може само да е за добро и нищо повече! Специално Даксон пък е играч от висока класа и с него в редиците си,любимия ни ЛОКОМОТИВ със сигурност ще е много по-силен и опасен за съперниците си!
ПП:Къде е Лучини в състава ти???????? Шеремет до момента е като Т.Тодоров в сравнение с Лучини!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 юли 2011 09:06

Миналия сезон ни липстваше много повече от колкото някой на поста на който играеше Даксон. Като за начало ни липсваше ТРЕНЬОР. От там нататък няма какво да говорим. Аз не съм против да вземат Даксон в отбора - да го вземат, да се доказва по тренировки и контроли, дори да го преотстъпят някъде и когато е готов и покаже сериозно отношение да го пуснат да играе, ако не успее - от където е дошъл.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 юли 2011 10:33

Аз лично съм ЗА Даксон отново да играе в "Локомотив"!!! Естествено притеснително при него винаги е било наднорменото тегло, с което е имал проблем след всяка негова ваканция, а всички знаем, че сегашната му бе "малко" по-дълга!!! Сигурен съм обаче, че ако вземе, че влезе бързо във форма ще ни е много полезен!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”