Литекс - Могрен - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред в турнира ?

Анкетата завърши на 20 юли 2011 19:39

Литекс
65
88%
Могрен
9
12%

Общо гласове: 74

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Re: Литекс - Могрен - 3:0 FT

Мнениеот жълт ламтурник » 20 юли 2011 00:28

kambata написа:Ти се моли Гришата да не се задави с баничка, че моментално отивате в историята а не във В група.

Трудно се удържа синята злоба май?

Кога победихте Интер Баку, то бяха фанфари, то бяха фойерверки :mrgreen:

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 00:30

kambata написа: Ти се моли Гришата да не се задави с баничка, че моментално отивате в историята а не във В група.

Спокойно бе, какво си се разтревожил ! Хайде да те успокоя. Ние в историята няма да отидем, вие сте се устремили натам.
Мога да ви пожелая попътен вятър ! Сега успокои ли се !?

Я запей с мен Литекс ШАМПИОН, оле оле оле !!!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 20 юли 2011 00:32

жълт ламтурник написа:
kambata написа:Ти се моли Гришата да не се задави с баничка, че моментално отивате в историята а не във В група.

Трудно се удържа синята злоба май?

Кога победихте Интер Баку, то бяха фанфари, то бяха фойерверки :mrgreen:

Еми нормално - влязохме в ЛЕ след този мач. Проблем ли има ? И това какво общо има с горенаписаното не знам. Явно да си трошиш клавиатурата "трябва да се отговори на злия левскар" без значение, че ще е нон сенс простотия :)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 юли 2011 00:37

mrazq_4ervenoto написа:Този над мене (mrazq_4ervenoto) : Ти или си прекалено малък и не помниш как всички едно време говореха за отбора от Ловеч, как играе добър футбол и прочие, а сега е най хуленият отбор или нарочно се правиш на чук и гек.
И кои са тези вие и защо веднага някой като започне да защитава отбора от Ловеч веднага ги слагате за негов фен?Не е ли позволено някой друг да се изкаже в тяхна защита без да е фен, а просто да им харесва какво правят там?

"НИЕ"-имам предвид феновете на Левски.Литекс никога не ни е бил симпатичен, защото винаги е влизал в комбина с Цска срещу Левски-те ви лягат, вие им лягате-бе въобще любов :lol: Що се отнася до Лудогорец-те не само че вървят по стъпките на Литекс, но те ще изместят Литекс, тъй като имат по-многобройна и доста по-ентусиазирана публика[/quote]

Хайде от сега нататък да казваш "аз" вместо "ние"? Може ли? Или "имаме" раздвоение на личността някакво...

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 20 юли 2011 00:38

Reckless написа:
kambata написа: Ти се моли Гришата да не се задави с баничка, че моментално отивате в историята а не във В група.

Спокойно бе, какво си се разтревожил ! Хайде да те успокоя. Ние в историята няма да отидем, вие сте се устремили натам.

И как сме се устремили натам ? Мотивирай се а не пиши само глупости. Поне си измисли теория да четем пасквили. Ще дойдат още 10 като Лудогорец и Левски ще изпадне ? Това ли ти е теорията ? Или Батков ще се откаже от футбола ? Давай, ти си.

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 20 юли 2011 00:42

мн ги е яд шопята че сте шампиони :) .
близките години да се молят да са в тройката :mrgreen:
желая им успех и дано не изпаднат от А група , че натам са се запътили един по един
лудогорец

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 00:43

mrazq_4ervenoto написа:кое е факт бре :lol: Те и Байерн (Мюнхен) тая година изтърваха титлата, но въпреки това Байерн си е Байерн-гранда на Германия.А Левски е гранда на България. Изтървали сме случайно една титла-наваксваме с три поредни.АНАДЪНМО? КАПИШ?ФЕРЩЕНЗ? :lol:

На това му се казва, телешки възторг !
Ние сме шампионите, така че я по-тихо там в ъгъла. Тази вечер си направихме добра контрола в квалификационен кръг от шампионска лига.

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 20 юли 2011 00:47

[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 00:59

kambata написа:
Reckless написа:

И как сме се устремили натам ? Мотивирай се а не пиши само глупости. Поне си измисли теория да четем пасквили. Ще дойдат още 10 като Лудогорец и Левски ще изпадне ? Това ли ти е теорията ? Или Батков ще се откаже от футбола ? Давай, ти си.

Ти първи написа някакви глупости с банички, сега аз трябва да се аргументирам !
А този Батков, нито го знам кой е и за какво се бори, нито ме интересува, нито и твоя отбор ме интересува, нито ти ме интересуваш.
Мен ме интересува Литекс и затова си пиша във форума на Литекс. Ако ме интересуваше някой друг отбор, щях да пиша в техния форум !
Усещаш ли, къде е голямата разлика !?

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 20 юли 2011 01:02

Щом са тук и така усилено пишат за нас и ни коментират значи Литекс ги интересува и то много! Бъркаме им в здравето на хората и това е... хахаха :twisted:
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Върни се в “Литекс”