megan fox написа:Santiago Munezz написа:Чакай,чакай малко сега...тук никой не ти е казал,че Валдес е за ч.к. просто ти взе да говориш,че Уайфалуши бил престъпник и убиец щото контузил Меси...и пича ти пуска клипче в което Валдес нокаутира с шут в главата играча на Копенхаген(влизането на Валдес е къде къде по-брутално от това срещу Меси),а това прави ли Валдес също престъпник и убиец?
Аnal Breaker никъде не те питаше защо няма червен картон за Валдес,а просто ти показа,че има и по-брутални влизания от това на Уайфалуши срещу Меси и то на футболист от любимата ти Барса!
Да, което бе провокирано от влизането на съперника и бездействието на рефера... Клин-клин избива.След като нашите играчи ще ги ритат така... те да не са балами или боксови круши?! Много ясно, че ще отговорят на удара с удар! И аз да бях и аз така щях да реагирам, даже ако бях на мястото на Валдес след като съм скочил и ритнал съперника в главата (в прочем, когато играя футбол точно така играя - ритнат ли ме умишлено, или мой съотборик..., почвам умишлено да контузвам съперници, включително съм ритал хора в главите) при падането щях да гледам да падна така, че с бутоните и да стъпя отгоре му!
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не говори добре за теб