Много добра игра на Литекс в нападение (и съответно слаба защита на Могрен), но защитата на Литекс не е на ниво, и за амбиции в евротурнирите бая ядове ще берат със защитата си , елементарни грешки баш когато най-малко очакваш ...
П.П. Стадиона е много добър (поне за българските стандарти де) .
Литекс - Могрен - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- controller
- Контакти:
Re: Литекс - Могрен - 3:0 FT
Последна промяна от controller на 19 юли 2011 23:42, променено общо 1 път.

-
startx написа:mrazq_4ervenoto написа:нещата ги виждам по следният начин: Другата седмица Литекс отпада, Любо си хваща куфарите и отива в Испания, Гришата разпродава тоз-оня та да избие ней лев, слага добрият стар Ферарио за треньор, и през новият сезон Литекс ще се бори с Цска за третото място(второто е за Лудогорец)...та така
Абе забелязах че вие сините фенове нещо много долюбвате Лудогорец и се питам ако ви лупнат два пъти през новият сезон дали ще продължи тази любов към тях?Да не забарвяме, че те вървят по стъпките на Литекс и ако вървят така нещата за сини, че и червени хич няма да са добри.Виждаме сега какво плюене става по Литекс който се намеси сериозно в първенството през годините, а през последните две години като се докопа до титла стана от най добрият отбор с добра игра (преди тези две титли) до най мразеният отбор от сините фенове.Отбора от Разград го чака същото нещо и тонове помия ако се намеси по същият начин.
кога пък сме хвалили Литекс бре-дори и когато 11 сезона не бяхте шампиони, ние ви презирахме, тъй като сте подлоги на Цска. Т.е.-Цска е свинята-майка, Литекс е малкото прасенце

Това са лични мои наблюдения на факта че ги слагате в класирането пред ЦСКА и Литекс поне голяма част от вас го правят и това мнение същото нещо доказва.Не виждам какво толкова ги харесвате, но нека ви напомня че шефа им е ЦСКА-р, от Ловеч е, а треньорът им е също от Ловеч и бивш играч на Литекс, така че си подбирайте по внимателно на кого да симпатизирате, защото може да ядете яко дръвцето и от тях.
Този над мене (mrazq_4ervenoto) : Ти или си прекалено малък и не помниш как всички едно време говореха за отбора от Ловеч, как играе добър футбол и прочие, а сега е най хуленият отбор или нарочно се правиш на чук и гек.
Достатъчно съм голям, за да знам какво беше преди и от журналисти и от фенове към Литекс и как преди не се гледаха всичките им мачове под лупа, а сега за две години го правят?Правят го защото не им харесва някой друг различен от двата столични отбора да им се бърка за титлата и веднага се почват със скандалите, но никой не се замисля че когато има повече от два отбора които да е взимат тази титла първенството ще е доста по добро.
И кои са тези вие и защо веднага някой като започне да защитава отбора от Ловеч веднага ги слагате за негов фен?Не е ли позволено някой друг да се изкаже в тяхна защита без да е фен, а просто да им харесва какво правят там?
Този над мене (mrazq_4ervenoto) : Ти или си прекалено малък и не помниш как всички едно време говореха за отбора от Ловеч, как играе добър футбол и прочие, а сега е най хуленият отбор или нарочно се правиш на чук и гек.
Достатъчно съм голям, за да знам какво беше преди и от журналисти и от фенове към Литекс и как преди не се гледаха всичките им мачове под лупа, а сега за две години го правят?Правят го защото не им харесва някой друг различен от двата столични отбора да им се бърка за титлата и веднага се почват със скандалите, но никой не се замисля че когато има повече от два отбора които да е взимат тази титла първенството ще е доста по добро.
И кои са тези вие и защо веднага някой като започне да защитава отбора от Ловеч веднага ги слагате за негов фен?Не е ли позволено някой друг да се изкаже в тяхна защита без да е фен, а просто да им харесва какво правят там?
Re: Литекс - Могрен |19.07 20:00ч Пряко по БНТ|
BOKA_PALRMO написа:ДОБЪР ВЕЧЕР. Честито на "малката чорба"-Литекс. И да попитам, г-н Ягода вясвал ли се е тая вечер?...имам предвид RECKLESS, известен като г-н Ягода, щото бере ягоди в някакво испанско село близо до Валенсия, а през свободното си време миел чинии в не'ква пицария.Майка му ми каза да го питам, той мисли ли да се захваща с някоя сериозна професия, или цял живот ще бере ягоди по испанските села, и ще си умре стар ерген -без жена и деца до себе си?
Хахаха, бера дини по плажовете на Валенсия, ако искаш мога да те зарибя със снимки. При мен интересното е, че имам собствен бизнес и сам си определям работното време и почивките. Гледам някои от мачовете в испанското първенство на живо, гледам F1 на живо с приятели, живея в чисто нова кооперация със огромен собствен двор и перфектен басейн, изобщо добре си живея и не се оплаквам.
Мисля, че ти освен за миене на чинии и бране на плодове, не познаваш друга професия, но както се вижда и по интелекта ти, за теб е нормално

Още нещо : За майки приказват само олигофрените, които не са точно бавноразвиващи а са бързоизоставащи.
А този "мъжкар" с мъжественото име "Фифи перото" е дошъл тук и написал всичките си постове с перото, което са му боднали в най-полезната му част от тялото, за да може да усмърди, колкото може повече. Абе вие двете нямате ли друга мисия в живота си, освен да цапате ? Или достатъчно сте си оцапали вашия форум и дойдохте да се изложите и тук !?
-
И кои са тези вие и защо веднага някой като започне да защитава отбора от Ловеч веднага ги слагате за негов фен?Не е ли позволено някой друг да се изкаже в тяхна защита без да е фен, а просто да им харесва какво правят там?[/quote]
"НИЕ"-имам предвид феновете на Левски.Литекс никога не ни е бил симпатичен, защото винаги е влизал в комбина с Цска срещу Левски-те ви лягат, вие им лягате-бе въобще любов
Що се отнася до Лудогорец-те не само че вървят по стъпките на Литекс, но те ще изместят Литекс, тъй като имат по-многобройна и доста по-ентусиазирана публика
И кои са тези вие и защо веднага някой като започне да защитава отбора от Ловеч веднага ги слагате за негов фен?Не е ли позволено някой друг да се изкаже в тяхна защита без да е фен, а просто да им харесва какво правят там?[/quote]
"НИЕ"-имам предвид феновете на Левски.Литекс никога не ни е бил симпатичен, защото винаги е влизал в комбина с Цска срещу Левски-те ви лягат, вие им лягате-бе въобще любов

-
[quote="Reckless"]
.....Хахаха, бера дини по плажовете на Валенсия, ако искаш мога да те зарибя със снимки. При мен интересното е, че имам собствен бизнес и сам си определям работното време и почивките. Гледам някои от мачовете в испанското първенство на живо, гледам F1 на живо с приятели, живея в чисто нова кооперация със огромен собствен двор и перфектен басейн, изобщо добре си живея и не се оплаквам.....
И един мърмот......
.....Хахаха, бера дини по плажовете на Валенсия, ако искаш мога да те зарибя със снимки. При мен интересното е, че имам собствен бизнес и сам си определям работното време и почивките. Гледам някои от мачовете в испанското първенство на живо, гледам F1 на живо с приятели, живея в чисто нова кооперация със огромен собствен двор и перфектен басейн, изобщо добре си живея и не се оплаквам.....
И един мърмот......

Мечтатели
Я вървете си гледайте там отбора, че като гледам как сте го втасали хич не е розова работата.Преди седмици се смеехте на Литекс в контролите, а вие сте същите с тази разлика, че Литекс игра с доста сериозни отбори за разлика от вас 

- жълт ламтурник
mrazq_4ervenoto написа:Reckless написа:
И един мърмот......
Завива шоколад, със синьо-жълт станиол
Тази година с Лудогорец в първенството, "Левски" и калъфки няма да видят, те за нас се загрижили
"Левски" е бита карта и съвсем скоро никой няма да приема това отборче на сериозно.
Тази година моралната награда ще е едни тлъсти адвокатски палци, за да може здраво да се хванете за тях !

"Левски" е бита карта и съвсем скоро никой няма да приема това отборче на сериозно.
Тази година моралната награда ще е едни тлъсти адвокатски палци, за да може здраво да се хванете за тях !
-
startx написа:МечтателиЯ вървете си гледайте там отбора, че като гледам как сте го втасали хич не е розова работата.Преди седмици се смеехте на Литекс в контролите, а вие сте същите с тази разлика, че Литекс игра с доста сериозни отбори за разлика от вас
ти Лавината не я мисли-тя винаги играе слабо в контролите, пък после гази в първенството...е от време на време пропускаме някоя титла, ама те и Байерн(Мюнхен) и Манчестър Юнайтед пропускат...