Мачът за суперкупата в Бургас!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Re: Мачът за суперкупата в Бургас!

Мнениеот жълт ламтурник » 19 юли 2011 17:13

crap написа:СМЕШНА РАБОТА! Този мач трябва да се играе на националният стадион, а не пред ПРАЗНИТЕ трибуни на Лазур!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

И то на националният ще се пръскат трибуните от зрители, направо няма да има къде игла да падне, да не говорим за яйце 8-) Може даже някои по-сръчни да прескачат от залата до стадиона и обратно, и да гледат и волейбол, и футбол 8-)

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 юли 2011 17:15

Аз съм изключително разочарован от това решение на умните глави в Лигата и от евентуалното съучастие в това на ръководството на нашия клуб.... :evil:

Откакто беше ясно, че мача ще е в Стара Загора си правя планове как ще пътувам до Зарата, организирам си нещата и във финансово отношение и относно оставането после вечерта с приятели,уговаряме се кой от коя точка на България как ще дойде, а то какво стана.... :evil:

Не ми се коментират вече подмазваческите действия на всички, които ръководят футбола ни към отбора на Гриша Ганчев....
Не ми се спори и относно това, кой бил най-хубавия стадион у нас, къде трябвало да се играе мача и по кое време на денонощието.... :evil:

Аз искам да сме нормална и във футболно отношение държава - навсякъде тези мачове се знае много отдавна къде ще се играят и мястото не се сменя заради прищевките на някой футболен президент.... :evil:

Ами ако днес Ловеч вземе, че отпадне от Могрен какво правим?
Може би тогава ще има среднощно заседание на лигата и мача пак ще бъде преместен, заради отбора на Ганчев.... :evil:

Да не забравя да кажа, че ако е вярно че от нашия отбор са се съгласили - значи и на тях съм много ядосан, защото нали уж не може без съгласието И на двата отбора мача да бъде преместен....

И в заключение - призовавам "домакините" на този мач от Стара Загора в лицето на общината - да съдят ПФЛ и БФС! :evil:

Кухи канцеларски кратуни - да се омитат час по-скоро за да дойдат по-добри дни за родния футбол :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 19 юли 2011 17:17

Мн добро решение на продажното бфс..Мача требва да е късен и на хладно.Ще бъде шоу за зрителите м/у 2-та най силни отбора в БГ :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 19 юли 2011 17:26

rbs написа:Мн добро решение на продажното бфс..Мача требва да е късен и на хладно.Ще бъде шоу за зрителите м/у 2-та най силни отбора в БГ :geek:

Ти май не си разбрал, че мачът се организира от ПФЛ, а не от БФС?!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 юли 2011 17:28

Бургас е далеч както феновете от София и така за тези от Ловеч. Тези от София ще отидат някакси на стадиона,а и има достатъчно фенове от провинцията на ЦСКА и горе долу ще има стабилна агитка на ЦСКА, но тези от Ловеч ще се откажат да ходят на толкова далечен край.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 19 юли 2011 17:34

Yasso написа:Аз съм изключително разочарован от това решение на умните глави в Лигата и от евентуалното съучастие в това на ръководството на нашия клуб.... :evil:

Откакто беше ясно, че мача ще е в Стара Загора си правя планове как ще пътувам до Зарата, организирам си нещата и във финансово отношение и относно оставането после вечерта с приятели,уговаряме се кой от коя точка на България как ще дойде, а то какво стана.... :evil:

Не ми се коментират вече подмазваческите действия на всички, които ръководят футбола ни към отбора на Гриша Ганчев....
Не ми се спори и относно това, кой бил най-хубавия стадион у нас, къде трябвало да се играе мача и по кое време на денонощието.... :evil:

Аз искам да сме нормална и във футболно отношение държава - навсякъде тези мачове се знае много отдавна къде ще се играят и мястото не се сменя заради прищевките на някой футболен президент.... :evil:

Ами ако днес Ловеч вземе, че отпадне от Могрен какво правим?
Може би тогава ще има среднощно заседание на лигата и мача пак ще бъде преместен, заради отбора на Ганчев.... :evil:

Да не забравя да кажа, че ако е вярно че от нашия отбор са се съгласили - значи и на тях съм много ядосан, защото нали уж не може без съгласието И на двата отбора мача да бъде преместен....

И в заключение - призовавам "домакините" на този мач от Стара Загора в лицето на общината - да съдят ПФЛ и БФС! :evil:

Кухи канцеларски кратуни - да се омитат час по-скоро за да дойдат по-добри дни за родния футбол :!:

Yaso, ти убеден ли си, че мястото е сменено заради Гриша Ганчев, при положение, че отборът на Литекс е домакин в първият мач от третият предварителен кръг?От какъв зор от Ловеч ще искат да играят в град, който е по-далеко от Ловеч, отколкото е Ст. Загора?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 19 юли 2011 17:34

plamenski написа:Прекрасно...Господ ни дари с този финал :)

Пламенски, май това ще ни е стъпването отново на "нефтохимик" . Може и последно за тази година!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 19 юли 2011 17:38

Ако билетите са на приемлива усещам,че има мач с 3 агитки,поне временно :)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 19 юли 2011 17:38

mazut написа:Ако билетите са на приемлива усещам,че има мач с 3 агитки,поне временно :)

5 лв

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 19 юли 2011 17:39

Е са к***ец.... от благоевград щяхме да тръгнем 2 рейса, а сега трябва да даваме по 1500 лева за рейс, е нема как да стане. к*р за БФС, ПФЛ, ГГ и наще собственици дето лягат на всеки. Разочарован съм.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Върни се в “Футбол - България”