crap написа:СМЕШНА РАБОТА! Този мач трябва да се играе на националният стадион, а не пред ПРАЗНИТЕ трибуни на Лазур!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И то на националният ще се пръскат трибуните от зрители, направо няма да има къде игла да падне, да не говорим за яйце

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
crap написа:СМЕШНА РАБОТА! Този мач трябва да се играе на националният стадион, а не пред ПРАЗНИТЕ трибуни на Лазур!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rbs написа:Мн добро решение на продажното бфс..Мача требва да е късен и на хладно.Ще бъде шоу за зрителите м/у 2-та най силни отбора в БГ
Yasso написа:Аз съм изключително разочарован от това решение на умните глави в Лигата и от евентуалното съучастие в това на ръководството на нашия клуб....![]()
Откакто беше ясно, че мача ще е в Стара Загора си правя планове как ще пътувам до Зарата, организирам си нещата и във финансово отношение и относно оставането после вечерта с приятели,уговаряме се кой от коя точка на България как ще дойде, а то какво стана....![]()
Не ми се коментират вече подмазваческите действия на всички, които ръководят футбола ни към отбора на Гриша Ганчев....
Не ми се спори и относно това, кой бил най-хубавия стадион у нас, къде трябвало да се играе мача и по кое време на денонощието....![]()
Аз искам да сме нормална и във футболно отношение държава - навсякъде тези мачове се знае много отдавна къде ще се играят и мястото не се сменя заради прищевките на някой футболен президент....![]()
Ами ако днес Ловеч вземе, че отпадне от Могрен какво правим?
Може би тогава ще има среднощно заседание на лигата и мача пак ще бъде преместен, заради отбора на Ганчев....![]()
Да не забравя да кажа, че ако е вярно че от нашия отбор са се съгласили - значи и на тях съм много ядосан, защото нали уж не може без съгласието И на двата отбора мача да бъде преместен....
И в заключение - призовавам "домакините" на този мач от Стара Загора в лицето на общината - да съдят ПФЛ и БФС!
Кухи канцеларски кратуни - да се омитат час по-скоро за да дойдат по-добри дни за родния футбол
plamenski написа:Прекрасно...Господ ни дари с този финал
mazut написа:Ако билетите са на приемлива усещам,че има мач с 3 агитки,поне временно
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта