Лятна подготовка и контроли - официална тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Локо Пловдив замина за Австрия

Мнениеот Messinho » 19 юли 2011 11:58

bianchi написа:Има Слухове че Даксон Може Да се Завьрне в отбора има ли нещо вярно :)

Имаше, но вече не същестува ;)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 19 юли 2011 11:58

Messinho написа:
bianchi написа:Има Слухове че Даксон Може Да се Завьрне в отбора има ли нещо вярно :)

Защо ???

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 19 юли 2011 12:04

bianchi написа:
Messinho написа:

Защо ???

До колко разбрах финансови претенции.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 юли 2011 12:46

Добре пусна тази тема малко да се живне, че стана едно мъртвило... :)

Няма съмнение, че този път отборът ще е подготвен физически да играе пълни 90 мин. на високо темпо, а не да окапват след 60 мин. игра.Аз съм склонен да се съглася с kubik, че в мачовете, които се изиграха в Банско Локомотив бе отборът, който владееше повече топката от съперника, което е индикатор за добрата фгизическа подготовка на момчетата.Дай, Боже на лагера в Австрия вече отборът да се обиграе и да изчисти грубите грешки, които защитата ни допуска, а в средната линия - халфовете ни да влагат повече мисловен процес по време на игра, а не само да я ряпкат топката по крилата.Повече концентрация и поглед върху играта от страна на Ицо, Витанов и Габор.Трябва да се изчисти тоз брак в средата на терена щото оттам тръгват страшни контри за противника.Няма спор - добър отбор сме, но искам повече самочувствие от момчетата.Нямаме ли манталитета на шопите, колкото и да сме добър отбор, ще ни е препъни камък на всеки мач.Всички футболисти, които излизат на терена с фланелката на Локомотив 1926 трябва да стъпват на тревата с една единствена мисъл - че са по-добри от съперника си...в противен случай такива футболисти въобще да не излизат и да си търсят по-ниско разредни отбори.
Виждам, че в портала ни се задава нещо като дискусия:
Изображение VS Изображение

Аз не съм сигурен, че Даксон в момента може да се впише в играта на Локомотив.
Отборът вече играе по-скоростен футбол, а Даксон съм го запомнил, като гениален, но доста мързелив и тромав футболист и е много вероятно повече да вреди, отколкото да помага на отбора.Даксон не е за крило в никакъв случай - нито е бърз, нито пък може да тича.В средата по-може някъде да свъшрши работа , но пък там се иска много тичане и движение.Драган чета, че иска от един халф да навърта по 14 км. на мач, което не виждам с Даксон как ще се случи.Еспиноза пък показа, че има потенциал - притежава много добър поглед върху играта и пас като по конец.Чилиецът е като някой хдожник в средната ни линия,майна ...с прецизните си пасовете към нападателите ни сякаш създава поредния шедьовър от Ренесанса.

И така Даксон срещу Еспиноза - кой е по-добър? Кой би паснал по-добре на новия Локомотив?
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 19 юли 2011 14:04

Ванко_Ултраса написа:Добре пусна тази тема малко да се живне, че стана едно мъртвило... :)

И така Даксон срещу Еспиноза - кой е по-добър? Кой би паснал по-добре на новия Локомотив?

Шави Ернандес

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 19 юли 2011 14:14

Muscarin написа:
Ванко_Ултраса написа:Добре пусна тази тема малко да се живне, че стана едно мъртвило... :)

Шави Ернандес

Ако Питаш Мен Васко Гуджев е класи над Чилиеца !

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 19 юли 2011 14:17

Отборът на Локомотив Пд пристигна с полет от Пловдив в италианския град Бергамо. На летището ги чакаше клубния автобус, който ще закара тима до австрийския град Хал ин Тирол, където пловдивчани ще проведат подготвителен лагер.

Очаква се старши треньорът Драган Канатларовски да направи още днес тренировка след пристигането на отбора.

Утре от 19 часа българско време е първата контрола, когато пловдивчани ще срещнат германския Волфсбург.

Дарик радио и Gong.bg ще отразят подготовката и контролите на Локо Пд в Австрия.
http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=214407
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Loko_Maina
Контакти:

Мнениеот Loko_Maina » 19 юли 2011 14:34

отборът на Пловдив написа:Отборът на Локомотив Пд пристигна с полет от Пловдив в италианския град Бергамо. На летището ги чакаше клубния автобус, който ще закара тима до австрийския град Хал ин Тирол, където пловдивчани ще проведат подготвителен лагер.

Очаква се старши треньорът Драган Канатларовски да направи още днес тренировка след пристигането на отбора.

Утре от 19 часа българско време е първата контрола, когато пловдивчани ще срещнат германския Волфсбург.

Дарик радио и Gong.bg ще отразят подготовката и контролите на Локо Пд в Австрия.
http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=214407

Имам подозрения, че първия мач няма да е с Волсбург?!...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 19 юли 2011 17:19

Нека изчакаме последните информации от лагера на отбора в Австрия, и да разберем наистина с кой отбор ще играем утре контрола, и дали изобщо ще има такава?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2eyC3rtw2Ms[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 19 юли 2011 17:44

bianchi написа:[
Ако Питаш Мен Васко Гуджев е класи над Чилиеца !

Ми не е лъжа

Върни се в “Локо Пловдив”