vesolevski написа:zalojnik, отказвай се да коментираш футбол и започвай да гледаш балет, че си смешен
тъи вярно ........... весел весо от левски веселяк

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
vesolevski написа:zalojnik, отказвай се да коментираш футбол и започвай да гледаш балет, че си смешен
Parmalat написа:zalojnik написа:пармалате---знам доста неща за добруджа ама друг път----не е виновен тоя дето яде баницата.......... нали я знаеш тази.....знаеш ли колко пловдивчани минаха през добруджа???
Пловдивчани къде не са играли те са с една от най-добрите школи няма нужда да изброявам Марица,Спартак,Ботев и Локомотив колко силни юноши имат. Да си призная дори симпатизирам на Спартак и ЛокотоА забравих и Векта Пловдив
Parmalat написа:WALENTINAAA написа:Ами като видях темата За Волов , и се сетих че имаше слухове че ще правят страхотна селекция , за т'ва мисля че ще са те
Те ако това ще са им играчите невиждам кой ше ги спре в България,че и до групите на Шампионската Лига.![]()
![]()
![]()
WALENTINAAA написа:Parmalat написа:WALENTINAAA написа:Ами като видях темата За Волов , и се сетих че имаше слухове че ще правят страхотна селекция , за т'ва мисля че ще са те
Те ако това ще са им играчите невиждам кой ше ги спре в България,че и до групите на Шампионската Лига.![]()
![]()
![]()
Полуфинал за ШЛ минимум , другото е провал !
zalojnik написа:Parmalat написа:zalojnik написа:пармалате---знам доста неща за добруджа ама друг път----не е виновен тоя дето яде баницата.......... нали я знаеш тази.....знаеш ли колко пловдивчани минаха през добруджа???
Пловдивчани къде не са играли те са с една от най-добрите школи няма нужда да изброявам Марица,Спартак,Ботев и Локомотив колко силни юноши имат. Да си призная дори симпатизирам на Спартак и ЛокотоА забравих и Векта Пловдив
добре де кажи ми футболисти от пловдив играли в добруджа
zalojnik написа::o
zalojnik написа:питай камен станчев....
![]()
Parmalat написа:Повечето скаути на отбори от Европа следят някои играчи с месеци дори с години.Ако са сериозен отбор 2,3 месеца минимум преди началото на важните мачове на отбора и трябва да са избистрили селекцията си и да са се ориентирало отрано какъв точно играч им е нужен на даден пост.В България повечето отбори канят чужденци на проби в последните моменти за да видат качествата им ,което е една голяма грешка.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта