ДСБ и РЗС се самовзривиха !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДСБ и РЗС се самовзивиха !
Никой не би повярвал, че Бойко ще "трепе" конкуренцията на тези 2 жалки партийки с бомби.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
- Контакти:
Re: ДСБ и РЗС се самовзривиха !
Тия са толкова тъпи, че няма накъде повече!
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- KategorieC
- Контакти:
Да имаше жертви поне, а то ... няма! Значи не е новина, а дори и да имаше жертви от тези партийки, то това пак не би било новина, а повод за радост. Мангалът ванЮ костов, който предаде българите като подписа Националната харта за малцинствата и даде власт на всяккакви мангали в България и еврейският слуга и блюдолизец Яне Рошавият разплетен дамаджан! Ех , а миналият век е имало Водачи, сега едни мангали и чифути само!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
KategorieC написа:Алтернативата за България е една : Национален-социализъм!
То хубу, ама това което казваш контрастира с аватара ти, национал социалистите и тяхната гвардия имат обособени SS ислямски части.

Фашагите са първи приятели на мюсулманите.
Това е заигравка между "герб" и "рзс".
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- 1912chaflio
- Контакти:
Ясно е че БЕН ГАН САМ СИ ГИ СЛАГА взривовете.Преди година когато взривиха Галерия имаше 4 междонародни представители в София, а сега- днеска евро парламента ще пише доклад за обстановката в страната и пак взривове.То бива тъпотия ама ептем за балъци ни взимат
- julian_kondrad
- Контакти:
S.T.A.L.K.E.R написа:KategorieC написа:Алтернативата за България е една : Национален-социализъм!
То хубу, ама това което казваш контрастира с аватара ти, национал социалистите и тяхната гвардия имат обособени SS ислямски части.
Фашагите са първи приятели на мюсулманите.
Писна ми от:анархисти,мангали,фашисти,мосулмани,педали,келеши,еврейски подлоги,скинари,корунпирани политици и тъпанари.Писна ми от селски вечеринки и тъпи номерца,от прости като галоши политици и народ, който нарича убито момиче в парка-клошар и алкохолик.Писна ми от премиер, който строи зала за спорт все едно ,че строи космодрум и се очаква( едвали не всеки момент) да изтреляме първата българска совалка. От ЯЯ, който ходи с некви папки с неясно съдаржание и предазначение.Писна ми от ИК,който успя да си подаде отставка до....Писна ми и от Цветанов,и от турчина хидроинжинер,и от младия милиардер.....Не народ,а мърша
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
julian_kondrad написа:Писна ми от:...........Не народ,а мърша
Баце, не се ядосвай, така е казал класика наистина, но все пак винаги има светлина.
И другите по-света на са по-хубави, само разликата е че вземат повече пари от нас, и имат по-добър стандарт.
luxorus написа:След като масивната атака срещу Ц.Ц. не успя,сега идват наред другите.Усещам че нещо се случва в тая държава.Явно на Б.Б. не са му толкова развързани ръцете,за да може като министър председател да се справи с цялата тая сган в нашата държава.И той е яко компрометиран и спазва дивиза" По добре си мълчи,че да не си отваряме устите."Аз съм на мнение че това правителство е най-успешното от 89 година насам и най-много е дало на България.Дано да издържат на тая мафия,която със зъби и нокти се опитва да се докопа до властта.
+1111111111111111111
- damageplan
- Контакти:
Много добри следователи и дознатели има в този форум,успешно разгадахте случая,очаквам до час и имената на конкретните извършители да оповестите,а също така и снимки и видео на Иван Костов с взривно устройство в ранни зори пред клуба на ДСБ. 

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"