ДСБ и РЗС се самовзривиха !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: ДСБ и РЗС се самовзивиха !

Мнениеот Oskron » 19 юли 2011 12:05

DmG написа:По примера на сп. " Галерия " , РЗС и ДСБ се самовзривиха , като е ясно кой обвиниха . :) Не защитавам ББ , НО НЕ СЪМ МАЙМУНА за да им повярвам !!!! Вместо да започнат да работят и да спрят да крадат , те се опитват със евтини номера да ни правят на маймуни ..... `90 - `11 , още 21 години КОМУНИЗЪМ !
Тази нощ бяха взривени входовете на две партийни централи в София - на РЗС и на ДСБ. В 03.55 часа е взривена входната врата на централата на РЗС на бул. „Дондуков" 15 в София, а по-късно и входът на централата на ДСБ на бул. "Сливница". Няма пострадали при взривовете. Има изпочупени стъкла. Полицаи са отцепили района на централите, информира DarikNews.bg.

При взрива на „Дондуков" става дума за около 150 гр. тротилов еквивалент, обясни директорът на СДВР комисар Валери Йорданов.Все още няма данни за силата на другия взрив - до входа на офиса на ДСБ.Вблизостсе намиратмагазини, чиито стъкла са изпочупени. Счупени са и стъкла на по-горните етажи. Засегнат от взрива е и автомобил, паркиран пред офиса, каза още комисар Йорданов.

От РЗС оценяват случая като терористичен акт и тежък удар срещу демокрацията в навечерието на изборите. Според тях това е пореден опит за сплашване на единствената реална опозиция. В специална декларация на РЗС по случая се казва, че бомбата е поставена от онези, за които обещаното от партията скорошно уволнение на Бойко Борисов означава край на криминалния преход в България. От РЗС твърдят още, че бомбата е поставена от същата ръка, която постави бомба и пред редакцията на вестник „Галерия" преди няколко месеца.

„Това, че пред партийни клубове има взривове само по себе си е скандално. Ако това е заради наближаването на изборите, в България се случва нещо страшно", коментира пред Дарик Веселин Методиев от ДСБ.

Директорът на СДВР подчерта, че все още е рано за работна версия по случая, тъй като все още се работи по издирване на свидетели, записи на камери.

Изказване тип ЦЦ ... ама хич не защитаваш ББ ;)

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 19 юли 2011 12:06

Ако Бойко Борисов искаше да ги очисти, щеше да го направи по-рано
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юли 2011 12:07

Сега гледам по Бтв новините,тия от РЗС излезли с декларация по случая в 7 сутринта :lol: Ей Богу,изобщо не са се подготвили за това,само 2-3 часа след взривът вече пишат ли та пишат ли фермани за ББ терориста..

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юли 2011 12:09

Жалко само че Яне Халката не е бил вътре, ебати гнусното мазно копеле, изключително противен педераcт! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 юли 2011 12:10

Симпатизирам на ДСБ, но за седмица насам за втори път ми падат в очите. Първият път - подкрепяйки вота, внесен от Доган и комунистите, вторият път - днес.
Тоя номер с взривовете го играят втори път хората на Алексей Трактора. На първия взрив мисля, че точно предстоеще посещение от ЕС. Днес е същата история, сега сме пред доклад от ЕС. Толкова евтини номерца, толкова прозаични, че чак не мога да повярвам, какъв цирк се разиграва в България. Оправия скоро не се вижда.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2011 12:24

Представяте ли си взривовете да са купени с наши пари?

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 19 юли 2011 12:29

Cesc Fabregas написа:Жалко само че Яне Халката не е бил вътре, ебати гнусното мазно копеле, изключително противен педераcт!

+100000000000000000000000000000000 !

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 юли 2011 12:40

аз едно не разбирам, пишите че Янето и ДСб се самовзривили, добре имаме 60 000 полицаи , подслушването на всичко е напълно разрешено и се извършва постоянно, факт, щом е Янето няма проблем толкова ли полицията, ДАНС и не знам вече там какви не могат да ги хванат, че то взрив имаше и преди време и какво няма хванати или полицията и службите са супер зле ,което значи че правителството не е на място или какво ?

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 19 юли 2011 12:42

Cesc Fabregas написа:Да бе, той Бат ти Бойко е толкова тъп, че решил да ги взриви в една и съща нощ :lol: Тея поне да си бяха сверили плановете, че така съвсем смешно става вече :lol: А тоя Яне Янев е няма такъв противен дебил, веднага след червените боклуци и турчулята, тоя ми е най-гнусен. :!:

+100000000 ;)
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 юли 2011 12:43

stg333 написа:аз едно не разбирам, пишите че Янето и ДСб се самовзривили, добре имаме 60 000 полицаи , подслушването на всичко е напълно разрешено и се извършва постоянно, факт, щом е Янето няма проблем толкова ли полицията, ДАНС и не знам вече там какви не могат да ги хванат, че то взрив имаше и преди време и какво няма хванати или полицията и службите са супер зле ,което значи че правителството не е на място или какво ?

Че те половината, че да ли не и повечето в тея служби, са хора на Яне и подобните му- комунисти... от къде мислиш изкараха флашките преди време? :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Свободна зона”