kubik написа:Ванко, ходиш ли на мачове на Локомотив?
Братле, все едно, че нищо не си ми казал.
Аз просто съм по-критично настроен...т.е. спадъм към отбора на черните очила.
Всеки по различин начин преживява нещата, брат
Затова моля да не ме псувате, когато прочетете мой коментар, с който не сте съгласни.
Пък и нали затова идваме тук в този форум, за да дискутираме заедно нещата.Не мога да разбера все още защо смятате, че за отбора трябва да се пишат само суперлативи и да си затваряме очите всеки път, когато виждаме, че нещо в клуба или отбора не е наред
На един му харесва играта на отбора, а на друг - не.Няма нищо странно в това.И аз смятам, че ако има нещо трябва да си го казваме сега, щото почне ли първенството, тогава каквото и да си кажем няма смисъл.Кажи ми на теб, какво толкова те впечатлява в играта ни? Мен лично много ме притеснява това, че отбора няма психика - не ги ли виждаш, че като им вкарат гол и нашите трудно влизат отново в час.Много брак в средата на терена ве, брат...уж си запазихме отбора, а те играят все едно сега се запознават на терена.Сега ще кажеш, че това е нормално на този етап от подготовката .
Аз обаче веднага ще те контрирам с въпроса защо Черно Море и Славия не играят така, като и те са на същото ниво на подготовка.Айде със Славия не успях да ги гледам, но получих доста информация от локомотивци, които са гледали мача.
Брат също така да те питам не мислиш ли, че сме прекалено елементарни?
Общо взето разцъкваме 3-4 паса в центъра и веднага я ряпкаме топката по крилата.Нали видя, обаче един отбор като Черно море с два по-стабилни бека и корави централни защитници какво ни се случи.
Аз почвам да се разочаровам от работата на Канатларовски, честно.
Моля да не ми се сърдите, че гледам на нещата по-различно.
На никой няма да откажа да се видим и да поговорим, като толкова не ме харесва.
Все смятам, че всички сме от един отбор и ние като локомотивци няма какво да делим.
Става ми неприятно всеки път, когато чета как някои от нас се карат сякаш са кръвни врагове.
Всеки обича по свой начин...едни са по-силни, а други по-слаби.
Ти като стоиш по-стабилно ...ми привдигай тези, които са по-слаби от теб.
Иначе няма смисъл на Бесика всички да се прегръщаме и скачаме заедно, а във форумите да се псуваме.