Кой от българските отбори ще направи най-добра селекция?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Кой от българските отбори ще направи най-добра селекция?

Мнениеот Parmalat » 30 май 2009 23:04

zalojnik написа:не забравяйте черно море---ще са в тройката по трансферна политика..................и стига с този Бaрдон--ебаси конника--гледал съм го в 50 мача--напълно журналистически герои(какъвто беше и оня ричард)...... и едно мое мнение----които отбор събере мартин камбуров , какалов и зе суарес ще има
гарантирани 50 гола от тримата
;) ;) ;)

Аз предлагам Фреди Бобич и Балъков да свалят екипите и те да играят та да загръглим головете на 100 :P
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 30 май 2009 23:05

zalojnik написа:не забравяйте черно море---ще са в тройката по трансферна политика..................и стига с този Бaрдон--ебаси конника--гледал съм го в 50 мача--напълно журналистически герои(какъвто беше и оня ричард)...... и едно мое мнение----които отбор събере мартин камбуров , какалов и зе суарес ще има гарантирани 50 гола от тримата
;) ;) ;)

Аз пък предлагам др.3
Камбуров,Гонзо и Манчев.
Изображение

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 30 май 2009 23:12

Parmalat написа:
zalojnik написа:не забравяйте черно море---ще са в тройката по трансферна политика..................и стига с този Бaрдон--ебаси конника--гледал съм го в 50 мача--напълно журналистически герои(какъвто беше и оня ричард)...... и едно мое мнение----които отбор събере мартин камбуров , какалов и зе суарес ще има
;) ;) ;)

Аз предлагам Фреди Бобич и Балъков да свалят екипите и те да играят та да загръглим головете на 100 :P

не ме дразни да не ви върна величко найденов ;)
Пловдив-люлката на българските таланти

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2009 23:12

Armeeca31 написа:
zalojnik написа:не забравяйте черно море---ще са в тройката по трансферна политика..................и стига с този Бaрдон--ебаси конника--гледал съм го в 50 мача--напълно журналистически герои(какъвто беше и оня ричард)...... и едно мое мнение----които отбор събере мартин камбуров , какалов и зе суарес ще има гарантирани 50 гола от тримата
;) ;) ;)

Аз пък предлагам др.3
Камбуров,Гонзо и Манчев.

Ако Манчев небеше се контузил сигурен съм че щеше да задмине Мартин Камбуров и да стане голмайстор на А група.Уви... лош късмет.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Мнениеот WALENTINAAA » 30 май 2009 23:14

Ами като видях темата За Волов , и се сетих че имаше слухове че ще правят страхотна селекция , за т'ва мисля че ще са те :lol:
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2009 23:16

zalojnik написа:
Parmalat написа:
;) ;) ;)

не ме дразни да не ви върна величко найденов ;)

Величко Найденов е по-лош и от Христолов с това което причини на Добруджа ще му се връща цял живот :x
;) Той повече няма как да стъпи в отбора.Продаде всичките си акции :P
[center]R.I.P[/center]

vesolevski
Контакти:

Мнениеот vesolevski » 30 май 2009 23:18

zalojnik, отказвай се да коментираш футбол и започвай да гледаш балет, че си смешен :lol:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2009 23:19

WALENTINAAA написа:Ами като видях темата За Волов , и се сетих че имаше слухове че ще правят страхотна селекция , за т'ва мисля че ще са те :lol:

Те ако това ще са им играчите невиждам кой ше ги спре в България,че и до групите на Шампионската Лига. :mrgreen: :) :) ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 30 май 2009 23:20

пармалате---знам доста неща за добруджа ама друг път----не е виновен тоя дето яде баницата.......... нали я знаеш тази..... ;) знаеш ли колко пловдивчани минаха през добруджа???
:o
Пловдив-люлката на българските таланти

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2009 23:24

zalojnik написа:пармалате---знам доста неща за добруджа ама друг път----не е виновен тоя дето яде баницата.......... нали я знаеш тази..... ;) знаеш ли колко пловдивчани минаха през добруджа???
:o

Пловдивчани къде не са играли те са с една от най-добрите школи няма нужда да изброявам Марица,Спартак,Ботев и Локомотив колко силни юноши имат. Да си призная дори симпатизирам на Спартак и Локото :P А забравих и Векта Пловдив ;)
Последна промяна от Parmalat на 30 май 2009 23:26, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Футбол - България”