Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2011 09:18

wilge написа:Една елементарна сметка: Рисп идва без транфер. Заплата 15 000 евро х 12 месеца = 180 000 евро годишно.
Хайри струва 200 000 евро. Това прави по 16 666 евро на месец. А заплатата? На арабина само транфера е повече от годишната заплата на Рисп. Не знам обаче на колко години е Хаири. Това също не е без значение. На мен лично никога не би ми хрумнало да сравнявам арабски дюнер (макар и от Германия) с шведска стомана (навсякъде по света). И се надявам Калво да се сработи бързо с останалите.

Ами няма какво толкова да го разискваме това ...
Щом цифрите говорят !

А и по думите на всички специалисти и журналисти наблюдавали 70-те минути на шведа срещу Словачко - Той бил научен футболист и от него буквално лъхало на класа ...

Аз още като съобщиха, че Рисп искал 15 бона на месец си казах, че "адвоката" хич да не услушва а да му предлагат договор !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 юли 2011 09:52

не е за пренебрегване факта,че хАЙРИ е във оптимална форма водил е подготовка,а и ти правилно си го написал МЛАДОСТТА му също е фактор.Колкото до класата на двамата не мога да кажа нищо за шведа,защото не съм го гледал.Аз искам все пак да попитам как са се справили Асен Георгиев и Станчев като центр.защитници във Австрия.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 19 юли 2011 09:56

deepblue1963 написа:
NO MERCY написа:Юноши на Барселона идват в Левски, играчи отказват на Байерн Мюнхен да играят в Левски Изображение Ех живот.

Нещо май те тревожи?Искаше ти се да не е така,нали?Мечтаеше за "анонимници",които да заливат с балсам жлъчната ти душа,нали?

Абе ти тъп ли си? Малоумен ли си?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2011 10:04

zlatan написа:не е за пренебрегване факта,че хАЙРИ е във оптимална форма водил е подготовка,а и ти правилно си го написал МЛАДОСТТА му също е фактор.Колкото до класата на двамата не мога да кажа нищо за шведа,защото не съм го гледал.Аз искам все пак да попитам как са се справили Асен Георгиев и Станчев като центр.защитници във Австрия.

Хайри обаче ще излезе на Левски към 400 хил. евро ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

simeon8111
Контакти:

Мнениеот simeon8111 » 19 юли 2011 10:17

Ако трябва да се избира за ЦЗ от двете актуални предложения към момента (Хайри и шведа) то трябва да се прецени освен чисто ценово, то и игрово как биха паснали на отбора.
За един централен защитник е мн важно да може да изнася топката, даже ако трябва при по-затворени пространства и да нахлува в чуждото поле. Тук мисля, че двамата имат доста по-различен стил на игра, а именно:
- Шведа е играл в по силови първенства, там ритането на топката към нападателя с дълъг пас се изповядва като основен стил на игра, т.е. може да очакваме от него именно това и в Левски.
- Хайри е игач, които е в играл в БГ, малко или мн е свикнал с обстановката, познава другите отбори в първенството, кооето според мен е плюс. Не съм го наблюдавал детайлно при изнасянето на топката, но мисля, че е интелигетно момчето.
Несъмнено при скоростта везните се накланят към Хайри, просто защото е доста по-млад.
Опитността обаче е при шведа, да не забравяме как покрай Томашич в Левски преди години се градеше цялата защита на отбора.
За игра на втория етаж мисля, че няма спор относно предимството на Ипс.

За мен лично по-добър вариант би бил Хайри, просто исказвам мнение.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 19 юли 2011 10:22

Чакайте малко сега,първо Гонзо никъде не е казвал,че Енис Хайри е вариант за левски.Това,че на вас ви се иска е съвсем друго :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 юли 2011 10:30

400 000 струваше когато Ершов държеше Черноморец-сега цената му е около 150-200хил не повече.
Иначе по-горния коментар е направен точно-Хайри си мисля че ще пасне бързо-обачеееееееееееееееееее,-тунизиец-София-мацки,Студентски град,алкохол-Рабех-по-добре ако питате мен никой-Асен Георгиев,Станчев.Парите нека ги дадат за някой конкурент на Арш,оня ден в последната контрола някой забеляза ли състава последните 15-мин-без нападател-ебати случая.
Цветков и Арш бяха сменени,Йовов го нямаше-малиииииииииииии,малиииииииииииииии.Всеки ден след и по-време на мач ще паля свещи за тези тримата да не се контузят.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 юли 2011 10:33

има ли някой имената на юношите до 19-год на позиция центр.нападател,освен Чаворски.
Питам евентуално за някаква алтернатива в атаката.
Струва ми се че на тази позиция само с Арш и Цветков няма да е достатъчно,а пари за нападетел няма та за това искам да знам какво е дереджето с младите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 19 юли 2011 10:35

zlatan написа:има ли някой имената на юношите до 19-год на позиция центр.нападател,освен Чаворски.
Питам евентуално за някаква алтернатива в атаката.
Струва ми се че на тази позиция само с Арш и Цветков няма да е достатъчно,а пари за нападетел няма та за това искам да знам какво е дереджето с младите.

С една дума плачевно :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 юли 2011 10:52

според мен не е плачевно там също се работи -доказателство и днес сме привлекли капитана на юнощите на Пирин-Орачев-племеник на Малин Орачев.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”