И Топчо иска в Лудогорец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: И Топчо иска в Лудогорец

Мнениеот Messinho » 18 юли 2011 10:11

Нормално на тези години търси парички.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 18 юли 2011 10:53

тея лудогорец имат пари правят кoто си искат мисля че дори да вземат най - добрите няма да и помогне ще стане като Real Madrid само звезди и няма да знаят кой да пуснат може да стане и това както с черноморец бургас много пари незнам си ко спонсора избяга треньора избяга и втория полусезон черноморец имаха ли победа вопште ? :) :) :)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 юли 2011 11:54

MONK1TO написа:тея лудогорец имат пари правят кoто си искат мисля че дори да вземат най - добрите няма да и помогне ще стане като Real Madrid само звезди и няма да знаят кой да пуснат може да стане и това както с черноморец бургас много пари незнам си ко спонсора избяга треньора избяга и втория полусезон черноморец имаха ли победа вопште ? :) :) :)

Здравей БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Ако влезеш Българска филология в СУ ще ги удариш в земята направо!

Колкото до отбора - собственика каза, че ще гони по-горно класиране и евентуално участие в ЕКТ. Кво се смеете - не знам. Кои са претендентите за ЕКТ у нас, като изключим Левски, ЦСКА и Литекс? Локо Плд., Локо Сф., Морето, Славия (вечните претенденти за ЕКТ). С тия играчи, плюс парите, Лудогорец като нищо могат да играят на нивото на тия отбори. Освен това купата много често отива при някой от Левски, ЦСКА и Литекс...

И още нещо - половината от нещата, за които Лудогорец се "канят" са измислици на журналисти. Извъртат се думи и пр., и такива като тебе, без да са прочели интервюто, се хващат за тях и злобеят. "Балонът Лудогорец" го направиха журналята и феновете-хейтъри, не Домусчиев, Петев или друг от отбора.
Къв ви е проблема - не знам.

Винаги съм бил фен на Левски, макар, че съм от Разград. Сега още по-хубаво - и Лудогорец ще играе в "А" група и то с не слаб състав. Аз честно казано не искам да гледам само два отбора - Левски и ЦСКА, като през 90-те... Все ревем, че няма конкуренция и нормално така двата ни най-силни отбора дълбаят на едно място. Нека има повече отбори, като Литекс, Лудогорец, Локо Плд., които объркват сметките. (Лудогорец те първа ще се доказват, разбира се).

И много говорите, че Лудогорец нямали школа, а само разчитали на "наемници". Това на сериозно ли? Да не би отборите на Левски и ЦСКА да са на 70-80% от юноши?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 юли 2011 17:09

MONK1TO написа:тея лудогорец имат пари правят кoто си искат мисля че дори да вземат най - добрите няма да и помогне ще стане като Real Madrid само звезди и няма да знаят кой да пуснат може да стане и това както с черноморец бургас много пари незнам си ко спонсора избяга треньора избяга и втория полусезон черноморец имаха ли победа вопште ? :) :) :)

Ахахахах!!МНого ми е чудно изобщо за кви звезди говорите!!??Освен Гъргоров-др са посредствени играчи! ;)
Изображение

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 18 юли 2011 20:13

И аз искам в Лудогорец! Навит съм на 8 000 евра на месец!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 18 юли 2011 20:56

не става дума за големи звезди но искат да купят всичко най - добро от бг и харчат пари наляво надясно но дали ша донесе резултати ще се види
A колкото до тебе "dxl" не си ми майка нито баща ще правя колкото си искам грешки за жалост ти си безгрешното момченце ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 18 юли 2011 21:01

FCH написа:
crap написа:Ами Квадратчо? Той не иска ли в Лудогорец?

Въпрос на преговори - ДомуЗчиев прави дрийтийм от куцо и сакато!

Приятелю,не ми харесва иронията ти!
Точно ти който си един от най-активните във темите за Лудогорец.
Само да да те барна във нашият форум, ще те банна!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 18 юли 2011 21:59

d345 написа:
FCH написа:
crap написа:Ами Квадратчо? Той не иска ли в Лудогорец?

Въпрос на преговори - ДомуЗчиев прави дрийтийм от куцо и сакато!

Приятелю,не ми харесва иронията ти!
Точно ти който си един от най-активните във темите за Лудогорец.
Само да да те барна във нашият форум, ще те банна!

Нали знаеш, че трябва да имаш основание за това... не може просто защото ме мразиш!

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 18 юли 2011 22:40

Никого не мразя,не обичам лицемери!!!!!
Мразят едни други.....които не могат да обичат!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 18 юли 2011 22:44

Не съм лицемер - няма как да съм от Лудогорец просто, но не ми и пречи да следя отбора!

Върни се в “Футбол - България”