Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот PFC Litex » 18 юли 2011 18:20

DrAvalanche написа:Някъде да съм споменал, че злобееш? Май гузен негонен бяга

Щом не помниш какво си писал преди 20 минути няма как да ти помогна
levski/viewtopic.php?p=2287933#p2287933
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 юли 2011 18:22

фифи перото написа:Като се има предвид,че отдавна не е играл...Идва и към края на подготовката..
Силно се надявам да не съм прав,но всеки,който се е занимавал с футбол,не на ниво махала,знае колко е трудно...
Успех на момчето!Дано ни изненада приятно...

Това си е притеснително,да но до плейофите на ЛЕ би трябвало да е влязал в час, а преди това ще го пуснат 1-2 мача на смяна за да не се рискува да се контузи
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 18 юли 2011 18:37

Голяма еуфория , голямо нещо . ;)
Безпричинна . Този ще изиграе няколко мача колкото да навлезе във форма , след 6 месеца си е бил камшика . Това е трансфер тип Гранден. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2011 18:44

kolokolo написа:Голяма еуфория , голямо нещо . ;)
Безпричинна . Този ще изиграе няколко мача колкото да навлезе във форма , след 6 месеца си е бил камшика . Това е трансфер тип Гранден. 8-)

Понякога 6 месеца са достатъчни, за да бъдат изпълнени всички цели пред отбора. ;) Или пък ти предлагаш да не купуваме футболисти с добра визитка, защото ще си тръгнат след половин, един или повече сезони? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 юли 2011 18:53

Ама изобщо не ми пука дали е трансфер тип "Гранден" или каквото и да е.
Това момче идва да защитава интересите на НАШИЯ отбор. И го приветствам с "Добре дошъл!". Какво като е за една година трансфера му? Като покаже, че е много над нивото за нашия футбол, естествено, че ще отиде в по- добър клуб от Европа.А за парите му...нека не ревем над чужди гробища,а?! Нито ние ги даваме, че да правим сметка за това, нито пък имаме право.Ние сме ПРИВЪРЖЕНИЦИ.
Като нямахме до сега трансфер на крило се сърдехме що нямаме. Сега пък като имаме вече- що пък е САМО за една година. Ей, няма угодия, наистина...Това в кръга на шегата. Донякъде.
Нека момчето се подготви както трябва, да се опознае с наш`те и живот и здраве да направи един запомнящ се сезон като Гарра-та.Ще му бъда благодарен за това.В Европа никой няма да ни чака да си създадем нашите футболисти, виждате на какво дередже са ни школите, базите, всичко.
Това не е работа на парче, както някои съфорумци пишеха по-нагоре.Просто за да имаме успехи на международната сцена е крайно наложително такова поведение в трансферната политика, защото ако се надяваме на обиграване на някой юношка бледен в продължение на 2-3-4 години и не се получи нищо от него, какво правим тогава?! "Нерде Ямбол , нерде Стамбуль"
Затова, нека си честитим новата придобивка и да му пожелаем успех със синята фланелка.Тук поздравявам Гонзо за сделката.

П.П. Отивам да ударя една биричка по този повод, наздраве левскарчета! ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 юли 2011 18:58

Трансферът е добър. Но нека не слагаме рибата в тигана. Процедираме, както беше с Бардон при Мъри. Сега остава да видим дали отново "се ударили джакпота". Защото тогава идването на Седрик си беше точно такова.
Няма какво да коментираме колко играчи, какви трябвали на тима. Те в клуба си знаят. Важното е да имаме колектив. Не са важни толкова способностите на състезателите, в смисъл да са най - добрите, важното е да са интелигентни като Мюлдер, Грийн, Тасевски. Приказките, ме Владимир Гаджев бил умен игач, нямат покритие, защото с един прекрасен гол не ставаш умен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2011 19:14

Абе, тея луди ли са? Как за една година? Не трябва ли да е за 1+. За какво ни е такъв играч само за 1 година? Дано адвоката се е сетил, че инак пак най-добрият голмайстор в България за миналата година ще продаде за 1-2 милиона и ще се хвали все едно е хванал Господ за яката. Хората има играчи дето продават за 10 -ина пъти по-скъпи и по-лоши голаджии.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 юли 2011 19:16

Новото попълнение на Левски Тони Калво пристигна на „Герена” точно в 18:30 часа, съобщи репортер на Novsport.com.

24-годишният юноша на европейския клубен шампион Барселона бе докаран с червена „Хонда” и бе придружаван от едно техническо лице.

Испанското крило даде и първото си интервю като футболист на „сините” пред журналистическите екипи на Novsport.com, БНТ, Нова телевизия, „Меридиан мач”, „7 дни спорт” и „Труд”.

„Дошъл съм, за да постигам успехи и да играя в европейските клубни турнири”, бяха първите думи на бившия състезател на Арис и Парма.

„Искам да печеля титли, знам че Левски е най-добрият отбор в България, въпреки че не успя да стане шампион на страната през миналата година. Мисля, че правя стъпка напред в моята кариера, тъй като тук ще мога да покажа способностите си.

Честно казано не знам какво ми готви бъдещето и колко време ще остана в България, тъй като идването ми тук донякъде е мистерия и за самия мен, а и не познавам добре вашия футбол”, допълни европейският шампион за юноши с екипа на Испания, след което бе попитан в каква спортна форма се намира в момента, след като записа само три мача с екипа на Парма през пролетния полусезон заради операция от херния:

„Честно казано не съм в оптимална спортна форма, тъй като не съм тренирал една седмица и сега ми предстои много работа.”

След тези думи Калво бе настанен в общежитията на стадион „Георги Аспарухов” и проведе първата си тренировка с екипа на Левски под ръководството на кондиционният треньор на „сините” Ясен Екимов, който бе изпратен специално от мениджъра Георги Иванов–Гонзо, за да подготви на ниво новата звезда на тима.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 юли 2011 19:27

След тези думи Калво бе настанен в общежитията на стадион „Георги Аспарухов” и проведе първата си тренировка с екипа на Левски под ръководството на кондиционният треньор на „сините” Ясен Екимов, който бе изпратен специално от мениджъра Георги Иванов–Гонзо, за да подготви на ниво новата звезда на тима.

:shock: Това е професионализъм !!! Браво! Да хвърля сака и на терена, а не из софийските "забележителности" !
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски привлече юношата на Барселона Тони Калво!

Мнениеот milen.hristov » 18 юли 2011 19:27

UltraBlue написа:
milen.hristov написа:Това вече е играч,още преди седмица мисля,че спортал и дб казаха за интерес към испанскио крило.Успех на момчето,остават ни още един нападател както и ЦЗ (дано да не е обаче Рисп) и селекцията е наред.

Защо не Рисп- не сме го гледали за да сме крайни. И той имаше не лоша визитка....

Португалеца и сенегалчето също не ги бяхме гледали,но мнението на множеството фенове се покриха с това на Гонзо

Върни се в “Архив”