Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот clever_ » 13 юли 2011 16:13

[center]Десет промени в програмата[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]Първите промени в програмата за сезон 2011/12 бяха обявени, засягайки десет от първите 12 мача на Юнайтед във Висшата Лига.

Девет от двубоите претърпяха промени заради прякото излъчване по телевизията, докато един - гостуването на Евертън - бе по пожелание на полицията.[/center]

Гостуването на Уест Бром (беше събота, 13 август) - неделя, 14 август с начален час 18:00, пряко по Sky
Домакинството на Тотнъм (беше събота, 20 август) - понеделник, 22 август, начало 22:00ч., пряко по Sky
Домакинството на Арсенал (беше събота, 27 август) - неделя, 28 август, начален час 18:00, пряко по Sky
Гостуването на Болтън - събота, 10 септември, начало 14:45ч. или 19:30ч. (ще се доуточни), пряко по ESPN
Домакинството на Челси (беше събота, 17 септември) - неделя, 18 септември, начален час 18:00ч., пряко по Sky
Гостуването на Стоук - събота, 24 септември, начало 19:30ч., пряко по ESPN
*Гостуването на Ливърпул - събоа, 15 октомври, начален час 14:45, пряко по Sky
Домакинството на Ман Сити (беше събота, 22 октомври) - неделя, 23 октомври, начало 15:30ч., пряко по Sky
Гостуването на Евертън - събота, 29 октомври, начален час 14:00 (молба на полицията)
Гостуването на Суонзи - събота, 19 ноември, начало 19:30ч., пряко по ESPN

*Гостуването на Ливърпул може да бъде обекта на допълнителна промяна следствие жребия за груповата фаза на Шампионската Лиг, който ще бъде теглен на 25 август в Монако.
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 13 юли 2011 16:19

[center]Сър Алекс в търсене на полузащитник[/center]

[center]Сър Алекс Фъргюсън е уверен, че Юнайтед ще се справи със загубата на Пол Скоулс, независимо дали ще привлече някого по време на трансферния прозорец или ще разчита на млад талант от академията.

Въпреки че Скоулс всъщност е незаменим, мениджърът е уверен, че ще получи отговора на този въпрос, докато той и неговите момчета се подготвят за новия сезон на предсезонно турне в САЩ.

След като отхвърли възможността футболиста на Арсенал Самир Насри да се присъедини към Червените Дяволи, в последните дни спекулациите се фокусираха върху Уесли Снайдер от Интер и плеймекърът на Тотнъм Лука Модрич.

"Опитваме се да гледаме напред и сме сигурни, че има наплив от млади играчи, които да заменят по-възрастните", обясни Сър Алекс. "В последните няколко години много добре знаехме, че ще имаме нужда от заместник на Райън Гигс, но той все още продължава да играе и то много силно. И с отказването на Гари Невил, Пол Скоулс и Едвин ван дер Сар знаехме добре, че ще са ни нужни техни заместници."

"Работата, която свършихме в последните няколко години, беше концентриране в това да сме сигурни, че ще разполагаме с качествен състав, с който да продължим да жънем успехи. Голeмият проблем обаче е, как да замениш някой като Пол Скоулс? Това е много, много трудно. Ако подбереш четирима от най-добрите полузащитници в света, Скоулс ще бъде там заедно с Шави и Иниеста. За мен, той е един от четиримата най-добри играчи в света. Опредлено загубихме доста с отказването му."

"Как ще го преодолем? Може би следващите няколко седмици ще ни помогнат в този аспект. Както често правим в Манчестър Юнайтед, може би някой от младото поколение ще изочи и това ще ни помогне да продължим напред."

"Дали трансферите са приключили? Трудно е да вземем някой, който да замести Пол Скоулс, но ако намерим някой с подобни харектеристики, като пасове и поглед върху играта, тогава ще направим нещо по въпроса."

Том Клевърли, Мати Джеймс и Дани Дринкуотър се завърнах в тима, след като прекраха миналия сезон под наем, докато носителите на Младежката Купа Равел Морисън, Пол Погба и Райън Тъниклиф, който бе пратен под наем в Питърборо, са високо ценени в клуба.
[/center]
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 14 юли 2011 09:19

[center]Евънс ще се бори за титулярно място[/center]
[center]Северноирландецът видя идването на Фил Джоунс от Блекбърн, който също влиза в ожесточената борба за позицията на централен защитник, но напускането на Уес Браун и Джон О'Шей му дава възможност да бъде регулярен претендент за мястото на крайния бранител.

Често използван като бек за своята страна, Евънс игра като ляв защитник в изключително важния двубой срещу Челси, следкато се появи като резерва, давайки допълнителни опции на Сър Алекс в отбрана.

"Винaги съм смятал, че щом си в отбор като Манчестър Юнайтед, ако не можеш да приемеш предизвикателства от някого за титулярно място, то не заслужаваш да си тук", коментира Джони.

"Всички от зависи от теб. Дали си достатъчно добър или, дали ще положиш усилия, за да заслужиш да играеш."

"В последните няколко сезона имаше доста контузии. Мениджърът искаше да види дали има достатъчно защитници. Сега има доста опции пред него. Един играч може да не играе тази седмици, но в следващата да попадне сред защитната четворка. Според мен това е приемливо за него."

Евънс смята, че е натрупал ценен опит от миналия сезон и очаква с нетърпение старта на нова кампания.

"Научих доста от изминалия сезон", добави той. "Надявам се, че този опит ще ми помогне да започна по-добре новия."[/center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 14 юли 2011 09:21

[center]Майкъл Оуен, който подписа нов договор през лятото, призна, че е нетърпелив да спечели редовни възможности за игра в първия тим на Юнайтед.[/center]

Бившия нападател на Реал Мадрид вкара последният гол - срещу Блекпул за завършека на успешния сезон във Висшата лига, но започна като титуляр в само един мач през цялата кампания.

Макар да няма никакви оплаквания от факта, че е част от най-добрият тим в страната, Оуен разбираемо е твърдо решен да докаже, че може да окаже по-голямо влияние през следващата футболна година.

Срещите от турнето в САЩ му предоставят възможността да отстоява своите претенции, въпреки че по-късно по време на лагера Сър Алекс ще трябва да избира измежду осем нападатели.

"Като всеки футболист и аз искам възможно най-доброто." заяви Оуен пред Ник Копък за ManUtd.com в самолета на път за Америка.

"Искаш да играеш в най-добрият тим - аз съм част от него - и мечтаеш да тренираш с най-силните футболисти и с най-великия мениджър, а аз със сигурност правя точно това. Искаш да играеш на най-прекрасния стадион в големи мачове и очевидно той е близо до мястото, където живея. Така че има много положителни неща."

"Единственото, което е леко негативно е броят на срещите, в които участвах в изминалия сезон. Първата година беше прекрасна и преживях някои велики моменти - отбелязах във финала за купата, както и голът срещу Манчестър Сити, а също и хеттрик срещу Волфсбург."

"Последната кампания не бе толкова добра, но мениджърът разговаря с мен и ми заяви, че през този сезон ще се придържа към плановете си и очаква от мен да играя много повече."

"Има опция да отида в по-малък клуб и да играя по-често, но предпочитам да съм част от най-добрият тим с всички позитиви и негативи, които идват с това."[/b][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 юли 2011 11:26

В Юнайтед притеснени за състоянието на Дарън Флетчър

Спортно-техническият щаб на Манчестър Юнайтед има нови притеснения относно здравословното състояние на халфа Дарън Флетчър. Футболистът все още не е започнал подготовка с останалите играчи и не бе включен в групата за турнето в САЩ. Шотландецът отново има проблеми със стомашния вирус, който го повали в средата на полусезона. До скоро лекарите на клуба смятаха, че той вече е здрав, но при последните прегледи са се появили съмнения за рецидив.

При първата поява на болестта, в началото на март, Флетчър отслабна драстично за изключително кратко време и дълго се лекуваше на легло. Впоследствие той успя да се възстанови и дори взе участие в последния мач за сезона срещу Блекпул. Сега обаче изглежда има съмнения за ново влошаване в състоянието му и той бе оставен в Англия, за да се готви по специална програма и под постоянно лекарско наблюдение. За момента има сериозни съмнения дали 27-годишният играч ще бъде на линия за началото на сезона в Премиър лийг.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 18 юли 2011 14:58

[center]Сър Алекс: Възрастта на Де Хеа няма значение, той притежава качества[/center]

[center]Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не се съмнява, че новото попълнение на тима Давид де Хеа може да се справи с натиска и да замени Едвин ван дер Сар под рамката на вратата.

Холандецът се отказа от футбола след края на миналия сезон и младият испанец бе привлечен на неговото място, след като "Червените дяволи" платиха на Атлетико Мадрид 18,3 милиона паунда за правата му.

20-годишният страж ще трябва да докаже, че разполага с нужния потенциал да пази за един от най-добрите отбори в съвременния футбол.

През миналия сезон той направи силна кампания с екипа на Атлетико Мадрид и определено впечатли с представянето си.

Фъргюсън от своя страна призна, че ситуацията с Де Хеа му напомня на тази от преди няколко години, когато той е искал да привлече на "Олд Трафорд" Петер Чех, който тогава играеше в Рен.

"Отидох преди няколко години да гледам Чех, докато той беше футболист на Рен. Това момче беше на 19 години и си казах, че е твърде млад, за да пази за Юнайтед. Челси обаче го купи срещу 7 милиона паунда и виждате, че той е титуляр в клуба толкова дълго време", призна Фърги, цитиран от "Мирър".

"За съжаление ние не успяхме да го привлечем тогава. Сега обаче аз смятам, че възрастта не е от толкова голямо значение. В случая Де Хеа притежава страхотни качества, които ще му помогнат в нашия клуб", добави шотландецът.

"Той е млад и бърз, а освен това има страхотен рефлекс и е като цяло фантастичен футболист", не пропусна да отбележи мениджърът на Юнайтед.
[/center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 18 юли 2011 15:00

[center]Майкъл Оуен: Искам да докажа, че не съм свършил за футбола[/center]

[center]Нападателят на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен иска да докаже, че все още е футболист от голяма класа.

Той удължи договора си за още един сезон и ще остане на "Олд Трафорд" и през следващата кампания във Висшата лига.

Откакто пристигна в клуба обаче, бившият национал на Англия така и не успя да демонстрира безспорните си качества.

Все пак обаче предсезонната подготовка започна доста добра за Оуен и той вкара първия си гол в нея още в първата среща на американска земя, в която неговият тим надви Ню Ингланд Революшън с 4:1.

"Аз винаги съм имал големи надежди и чакам новия сезон с голям оптимизъм", коментира нападателят, цитиран от таблоида "Сън".

"Клубът се възползва от опцията за удължаването на договора ми и съм наистина много доволен от този факт. Фактът, че сър Алекс вярва в мен, ме изпълва с увереност и ме накара да се чувствам пълноценна част от този отбор", добави той.

"Когато Фъргюсън ми каза след края на сезона, че иска да остана в клуба, бях наистина много очарован и поласкан", каза още бившият национал на Англия.

"Очевидно той е видял нещо в мен, което иска да запази в състава. Освен това сър Алекс ми обеща, че ще получа доста повече шанс за изява през новия сезон, което няма как да не ме радва", каза Оуен.

"Иска ми се наистина много да играя малко повече и да се представям силно за отбора - да докажа, че съм класен футболист и не съм свършил за тази игра", завърши нападателят.[/center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 18 юли 2011 15:03

[center]Неманя Видич: Гладът ни за трофеи е изключително голям[/center]

[center]Капитанът на английския шампион Манчестър Юнайтед Неманя Видич призна, че изпитва ужасно силен глад за трофеи.

Един от най-важните футболисти на "Червените дяволи" ясно осъзнава, че през новия сезон той и съотборниците му трябва отново да спечелят нещо значимо, както направиха и през изминалата кампания.

Юнайтед завърши сезона с титлата от Висшата лига, която е рекордна 19-а в историята на клуба и благодарение на нея отборът вече е номер 1 по брой спечелени трофеи в шампионата.

"Мениджърът ни попита, дали сме гладни за нови успехи през предстоящия сезон", коментира Видич пред "Мирър".

"Ако играеш за клуб като Юнайтед, тогава гладът ти за титли трябва да бъде много силен. Няма кой да ти позволи да лежиш на стари лаври и да мислиш за това, което си спечелил. Трябва да си амбициран да взимаш нови и нови титли", добави сръбският бранител.

"Преди мача срещу Ню Ингланд Революшън сър Алекс ни каза, че трябва да покажем, че сме Манчестър Юнайтед и да победим, независимо че ставаше въпрос за контрола", каза още той.

"Очакванията към този клуб са постоянно да печели, печели и печели. Гоним до дупка победата срещу всеки отбор, срещу който играем", не пропусна да отбележи бранителят.

"Тепърва ни предстои да започнем новия сезон и трябва да се концентрираме ясно върху целите, които имаме за него", каза Видич.

"Още сме разочаровани от загубения финал на Шампионската лига срещу Барселона, наистина. Това бе последният ни двубой от сезона и ни е яд, че загубихме", завърши централният защитник.
[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2011 20:12

Гацо Бацов стана хит в Ман Юнайтед! :) :) :)
Бербатов пуска на съотборниците си скечове на популярния комик, Рууни, Видич и компания му се прекланят

Гацо Бацов – единият от многото герои на Краси Радков, стана хит в...Манчестър Юнайтед. Причина за това естествено е Димитър Бербатов. Митко е голям фен на популярния комик и докато е на лагер със съотборниците си в Щатите, почти всяка вечер си зяпал в интернет скечове на Гацо. Той пуснал най-напред на Неманя Видич част от изпълненията на Радков. След това кадрите били гледани и от други съотборници на Бербо – включително и от звездата на тима Уейн Рууни.

“Видич е сърбин и поразбира български. Останалите – не, но това не им попречило да оценят Гацо Бацов и да се прихнат от смях. Много ги впечатлил екипа и шкембето на Краси Радков. Когато Бербатов им обяснил, че Гацо е приятел на Абрамович и носи синьо заради Челси, съотборниците му едва ме припаднали от майтап”, съобщиха пред БЛИЦ близки до Бербо.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юли 2011 09:04

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че почти сигурно в отбора няма да бъдат привличани нови играчи.

Шотландският спец говори преди поредната контрола на „червените дяволи” в САЩ, този път срещу сборен тим на звездите от местното първенство.

„На този етап не виждам как ще вземем още попълнения. Тези футболисти, които търсим и искаме, не са на разположение в момента”, заяви сър Алекс, цитиран от официалната страница на Юнайтед.

„За това ще трябва да се задоволя с играчите, които са на мое разположение в момента и да гледам напред”, добави мениджърът на английския шампион.

От началото на трансферния прозорец, Юнайтед бе свързван с евентуалните трансфери на Самир Насри от Арсенал и Уесли Снайдер от Интер.

Върни се в “Манчестър Ю”