Irish stout написа:Alternative написа:Irish stout написа:
Защо да не стигнем до никъде? Нормален диалог винаги има добър резултат. Нормален! Не едно посочен.
Асене, аз не съм нахален, мой човек. Не се излагай да приказваш такива неща. След като си слагал дълги банове без причина, поне си затрай малко, когато някой е сложил такъв с основание.
А за подписа - ако можеш да разясниш какво смяташ за дразнещо, че ... май дъски и пирони не са останали някъде май.
Въпросът ми беше към твоя колега.Включваш се вместо него,изместваш въпроса,спориш...как искаш да ти отговоря?Отгоре на това изписа куп глупости/извинявай ако съм те засегнал/-"дълги банове без причина"!Това беше върха!
За мен продължителността на този бан е голяма.Един месец...![]()
Ако обичаш запази си менторския тон за указанията за действие към вашите потребители в нашия форум.
Не смятам,че съм изместил въпроса. Не мисля, че е коректно да ми приписваш чужди похвати (в случая твои) на моите действия. Когато съм искал отговор, искал да бъде по въпроса и адекватен, а не в обичайния стил "Вие що гоните негрите в Америка". Мисля, че не искам нещо невъзможно, нали?
Пак ще се върна на въпроса с подписа на smith12 - толкова време ги ръчкахме наши и ваши да си оправят подписите и тоя се изсра на метеното. Пуснах му едно лично - без резултат до момента.
Честно казано...удивен съм от празните приказки които пишеш.
Окей,писал си на smith12.И аз ще пусна едно писмо на един от вашите за подписа.Преди два дни бях ти пуснал линк да го видиш.