Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Мнениеот ntodorov » 17 юли 2011 23:20

Bourgas написа:И много лошо впечатление ми направи един див селянин, гол до кръста, дочух, че се казва Върбан. Е такъв аграр отдавна не бях виждал!

Такива "разнообразия" се пръкват на всеки час. :oops: :cry:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 юли 2011 23:26

Bourgas написа:Дочух, че е някакъв вид експерементална и за това се поддържа безплатно, докато се достигне желания максимум. Изглеждаше леко повяхнала, но в интерес на истината много по-добре от миналата година...

Екпериментална му беше и изкуствената трева. Опитахме я. Не беше лоша само на вкус. Ако си спомняш той осемени и Лазур през 96-та година. Направи добра трева, но лош дренаж и - пак в батака. :) Ама, майната му на това. Трева е - ще се оправи. Иначе викате, че приятно изглеждахме, като отбор?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 юли 2011 23:27

Дай снимки от вилата да видим тревата :) А пък ако ли нямаш апарат и ракия на място може да се пийне там, аз си взех 3-4 безплатни сандвича и ще нося мезето :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 юли 2011 23:29

Имам няколко видими забележки - десен бек няма никакъв, центъра е зле, разбира се там е Паланков :) Но пък вратарчето е тигър, има идеи за атаките и малко повече бързина, на мен лично ми харесва стилът на Херо.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 юли 2011 00:00

Bourgas написа:Дай снимки от вилата да видим тревата :) А пък ако ли нямаш апарат и ракия на място може да се пийне там, аз си взех 3-4 безплатни сандвича и ще нося мезето :)

Ако имаш Google earh. Отиваш на село Лозарево и там ще търсиш снимката на NTODOROV69. Две са. Сниман е дворът ми преди 3 години. на една от снимките в далечината се виждат моите родители с малката ми щерка. Лозарево е до село Подвис - така, че внимавайте, какво ще пишете за Митко Събев. :)
ПС: Ако над къщата се чудиш, какво е кръглото синьо нещо - басейн е, но нямам поместени снимки на него

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 18 юли 2011 00:07

ntodorov написа:
Bourgas написа:Дай снимки от вилата да видим тревата :) А пък ако ли нямаш апарат и ракия на място може да се пийне там, аз си взех 3-4 безплатни сандвича и ще нося мезето :)

Ако имаш Google earh. Отиваш на село Лозарево и там ще търсиш снимката на NTODOROV69. Две са. Сниман е дворът ми преди 3 години. на една от снимките в далечината се виждат моите родители с малката ми щерка. Лозарево е до село Подвис - така, че внимавайте, какво ще пишете за Митко Събев. :)
ПС: Ако над къщата се чудиш, какво е кръглото синьо нещо - басейн е, но нямам поместени снимки на него

Аз ги намерих. Супер е тревата, и двора е уникален ! :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 юли 2011 00:18

Благодаря Converse. Е, вече знаете, къде си убивам свободното време. Само, където не ми остава много време за почивка там, ама децата намазват. :). Снимките ми са от 2007 мисля...Сега определено е по-различно и по-интересно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2011 04:52

Аз също ги видях, добре се справяш :) Дай малко идеи на Онтарио за сорта, че те са закъсали :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 юли 2011 09:11

Bourgas написа:Аз също ги видях, добре се справяш :) Дай малко идеи на Онтарио за сорта, че те са закъсали :)

На тях им трябват идеи как да затревят хем евтино - хем да им влезе много пара в джоба. Мноооого трудна задачка...Шегувам се. Хората са професионалисти, но явно експериментите им идват в повече или...нещата ги правят така, че рано или късно пак да ги потърсиш. На една от снимките тревата ми е ранно - пролетна и все още няма цвят. На другата снимка тревата е вече аерирана, наторена, поливана и е със свеж цвят. Само, като видя полянката на някой стадион и ми става ясно какво не е направено за да е добра. Миналата година кой каквото да ми казва, тревата на Лазур беше изтървана от нередовно поливане и торене. Когато е започнала да повяхва бяха решили да я съживят с мноооого вода...и я задушиха зверски, дори съм сигурен, че инфектира. След това я съживиха и я върнаха, като мъртвец от отвъдното, за което пък им казвам евалла на специалистите. На мачовете с Видима и Левски вече бях сигурен, че трева на Лазур няма да остане, но ме опровергаха.
ПС: Обърках малко темата, но тя и тревата на Лазур стана, като трансферите в Черноморец - идва и си заминава по-бързо от всеки един латино-американец в отбора. :)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 18 юли 2011 12:41

Bourgas написа:И много лошо впечатление ми направи един див селянин, гол до кръста, дочух, че се казва Върбан. Е такъв аграр отдавна не бях виждал!

Човек , всеки отбор си има такъв колоритен фен ;) (Между другото каза че ако поведем чорбата с 2-0 ще излезе гол на терена :mrgreen: )
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”