Имаме ли шанс за два отбора в ШЛ - сметки

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Имаме ли шанс за два отбора в ШЛ - сметки

Мнениеот k_oleto » 17 юли 2011 23:09

stannn написа:Хубави сметки, но не си включил нашите отбори. Литекс с мъка стига до 2:1 срещу по лек противник. Дано напред да играят по добре. Локо София пълен провал. Срещу отбори от Македония дори и Видима трябва да бие с поне 2 гола разлика, а Локото губят точка мисля защото имам спомен, че за победа се даваха 2 точки за коефициентите, а не 3. Сега следват мачове на грандовете ни в които лично аз се надявам да успеят да влязат в групите, но и това е под въпрос. ЦСКА не е поставен което значи сериозен противник, а за Левски по -добре да не коментирам защото съм пристрастен. Та извода от всичките глупости които написах е, че като нищо и през следващия сезон ще сме около 25-то място.

Еми по природа съм оптимист. И Локо Сф. и Литекс ще бият в реваншите. Леко, трудно, с греди или без - няма значение. И аз неискам да коментирам Левски, но пък ЦСКА най-после направи отбор.
[offtopic]Литекс стана 4-ри пъти шампион - нищо в Европа - не е ли време ?[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 юли 2011 23:13

Естествено,че е възможно до скоро бяхме 16 или 17,но трябва да има някаква последователност в представянето на нашите отбори.Ако 3-4 год. изкараваме по 5-6 точки на година,може и да успеем,но ако една година класираме отбор в ШЛ или Лига Европа,а другата отпаднат още в квалификациите,няма как да стане.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 17 юли 2011 23:15

dunavfc написа:Естествено,че е възможно до скоро бяхме 16 или 17,но трябва да има някаква последователност в представянето на нашите отбори.Ако 3-4 год. изкараваме по 5-6 точки на година,може и да успеем,но ако една година класираме отбор в ШЛ или Лига Европа,а другата отпаднат още в квалификациите,няма как да стане.

+1
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 юли 2011 23:17

sven_goran написа:Като гледам и половин отбор в ШЛ ни е много :lol:

+1

Тая тема показва колко сбъркан народ сме :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 17 юли 2011 23:22

k_oleto написа:[offtopic]Литекс стана 4-ри пъти шампион - нищо в Европа - не е ли време ?[/offtopic]

4 пъти шампион, ама за сега имат най добри показатели точно относно победите в ШЛ.Малко мачове вярно, но баланса им е положителен.Те да отстранят Висла че да си осигурят поне групите в ЛЕ пък ще видим какво ще правят в плейофите на ШЛ :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 юли 2011 23:22

Alex написа:
sven_goran написа:Като гледам и половин отбор в ШЛ ни е много :lol:

+1

Тая тема показва колко сбъркан народ сме :lol:

И що сме сбъркани умнико ? Защото сме оптимисти ли,защото мечтаем ли ? Ти кво искаш,винаги да гледаме негативно на нещата ? Може и 1 отбор да нямаме в Европа и кво да седнем и да ревем ли ? Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му,някой очаквал ли е титлата на Гърция през 2004 ? България 1994 ? Дания 1992 ?

georgi6
Контакти:

Мнениеот georgi6 » 17 юли 2011 23:23

stannn написа:Хубави сметки, но не си включил нашите отбори. Литекс с мъка стига до 2:1 срещу по лек противник. Дано напред да играят по добре. Локо София пълен провал. Срещу отбори от Македония дори и Видима трябва да бие с поне 2 гола разлика, а Локото губят точка мисля защото имам спомен, че за победа се даваха 2 точки за коефициентите, а не 3. Сега следват мачове на грандовете ни в които лично аз се надявам да успеят да влязат в групите, но и това е под въпрос. ЦСКА не е поставен което значи сериозен противник, а за Левски по -добре да не коментирам защото съм пристрастен. Та извода от всичките глупости които написах е, че като нищо и през следващия сезон ще сме около 25-то място.
+1000

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 17 юли 2011 23:25

Няма лошо да се правят сметки, ама накрая си оставаме само с тях... :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 17 юли 2011 23:26

евала за сметките , но трябва нашите отбори да са постоянни и всяка година да влизат в ШЛ , минимум ЛЕ за да държим коефициент , а това са мечти
Когато парите говорят и прокурора мълчи

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 17 юли 2011 23:28

mitni4arq написа:евала за сметките , но трябва нашите отбори да са постоянни и всяка година да влизат в ШЛ , минимум ЛЕ за да държим коефициент , а това са мечти

Докато няма политика за постепенно развитие на българския футбол, няма как да стане нещо. Между 2002 и 2006 "Левски" не можеше да стане шампион, но беше евробоецът на България, спечелвайки доста точки. Особено много бяха в последния шампионски сезон, когато Литекс и ЦСКА допринесоха също.

Върни се в “Футбол - България”