Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: Всичко за управлението на ГЕРБ ТУК!

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юли 2011 22:40

sMotLiO написа:ГЕРБ са поредните които продължават агонията на държавата. Имат някой читав тук-там,но в по-голямата си част си остават боклуци. Проблема обаче не е това. Проблема си остава един наивен и прост народ. Това е най-големия проблем в държавата.

Истинският проблем е, че на качествените хора в България - НЕ ИМ СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА !
Защо ли ?? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Всичко за управеленито на ГЕРБ

Мнениеот Pichichi » 17 юли 2011 22:42

Пълна катастрофа са , много по зле от предишните 3 правителства на Костов, на лешпера от Мадрид и на нешведската 3-ка. Тези са некомпетентни мутри това е , връщат мутренското а не пазарното в икономиката , общини, болници, училища,обществени поръчки работя по мутренски под натиск . Изхарчиха 4 млпд. лв. за евтин ПР а не смеят да вдигнат с 20 лв. някоя пенсия/заплата , на фона на това че цените са в небесата в сравнение с преди 2 год. Колко е бензинът в момента , какво е положението хората трябва да пътуват и приятелчето на ББ от Правец трябва да им изсмуче и полседните стинки, банките си правят каквото си искат с хората , енергоразпред. дружества, ЗК, мобилни оператори и т.н.т. . 4 млрд. за ПР а все още трябва да се бориш с куп бумащини да събираш точки и да се виси по нощите за да запишеш едно дете на детска градина !!!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 юли 2011 22:42

stannn написа:
dunavfc написа:Вече стана модерно,които симпатизира на ББ и ГЕРБ,да бъде считан за малоумник,олигофрен,анти-българин,предател,комунист,престъпник и т.н и все пак,все още сме първа политическа сила,така че надявам се това да не се промени поне още един мандат,изборите за президент,въпреки че са сигурно,не ме вълнуват толкова много.

Кои сте вие. Ти си никой. Просто една пионка като всички други. Или другия вариант е да си роднина на някой от 240-те хубавци в парламента, които след мандата ще са по "бедни" най- малко с по два апартамента в София, купени с парите спестени от закуски. Когато става дума за партии няма ние в България. Има аз и моите роднини. Това е реалността.

жълт ламтурник написа:Засега само изборите за президент са мажоритарни.При всички други се гласува за партии..извинявам се, за кмет също са тип мажоритарни.

Не е случайно това с изборите. Най -важните са направени така, че човек да няма думата. Президента няма никаква власт. За този пост никой които има интереси няма да се бори. Ето ти и причината да не са променили начина на избор на президент. При кметовете е същото. Ти гласуваш за човек, но той е зависим от общинския съвет. А той се избира на партиен принцип. Няма как да избереш хората които искаш да са там. Генерална промяна трябва. Стига с тия партии. В парламента да влизат по 5 човека от област, но на изборите да участват имена на реални хора, а не партии и листи. Трябва като отидеш да гласуваш да знаеш. Ето това са хората които искам да ме управляват от моя район и да знаеш, че ако не се изпълни дадено обещание виновните са тези 5 човека примерно. При партийния модел това нещо няма как да стане. Става така, че всички казват еди си кои са виновни. Примерно комунистите са виновни. Кои комунисти? ИМЕНА. НЕ ПАРТИЯ. КАЗВАШ ИВАН ИВАНОВ Е ВИНОВЕН. На следващите избори не гласуваш за Иван Иванов защото той не е спазил обещанията си.

Ква пионка съм аз бе,отрепко проста ? Аз съм просто симпантизант..проблем ? Трябва ли задължително да съм депесар,седесар или комунист за да съм нормален ? Като си прост и кух,не коментирай хора с които не можеш да спориш..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юли 2011 22:42

[offtopic]Ще си позволя да дам един съвет към модераторите: Не обединявайте всички теми с тази, защото много потребители четат само заглавието на голямата тема и започват да дават оценки или да коментират управлението на ГЕРБ. В случая замисълът на темата на Синьо сърце беше съвсем друг. ;)[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2011 22:43

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Тоест ГЕРБ са много по-зле от комунистите и царя, това ли ми казваш? :lol:

ГЕРБ е поне 3 класи под това на НДСВ ! ... ;)

Би ли ми припомнил поне едно нещо построено от НДСВ? Без да броим грамадния хотел на Велчев на Созопол, например?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юли 2011 22:43

pampi написа:Гърция ще фалира до Нова година и Еврозоната ще се разпадне, така че в момента е най- добре да не се шава много-много и Бойко да си довърши мандата.

А не МЕРСИ !
Да траем т'ва НЕДОРАЗУМЕНИЕ - вДянков още 2 години ???

НЕ, БЛАГОДАРЯ !!!
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юли 2011 22:50

vaskonti написа:Би ли ми припомнил поне едно нещо построено от НДСВ? Без да броим грамадния хотел на Велчев на Созопол, например?

"В строежите ли е истината " ?? :)

Бих посочил няколко неща, предимство на НДСВ ....

- Ръст на заплатите
- Бум на инвестициите
- Ниски данъци ( които в последствие БСП увеличиха ) ...
- Рекорд по заетост ( мисля, офи-статистиката за безработица беше 6,5 % ) !!!
- Намаляване на външният дълг с 40 % ....

Епа, "МАЙ" е малко ? .... :lol:

Единствените недостатъци ...

- Връщане на - НЕПРОВЕРЕНИ ИМОТИ НА ЦАРЯ
- Обещанието, че за 800 ДНИ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 юли 2011 22:51

dunavfc написа:Ква пионка съм аз бе,отрепко проста ? Аз съм просто симпантизант..проблем ? Трябва ли задължително да съм депесар,седесар или комунист за да съм нормален ? Като си прост и кух,не коментирай хора с които не можеш да спориш..

Думите ти показват кой е този който не може да спори. Само този който обижда вместо да оборва опонента си може да бъде наречен отрепка. Бъди жив и здрав и продължавай да мислиш по същия начин. Никъде не съм казал да бъдеш от някоя партия. Бъди какъвто искаш, но гледай реално на нещата. В момента премиера Борисов кара на принципа "ти па си много убав". Безгрешен и прави само добри неща за народа на София най -вече. Дано направи метро и до Банкя за да може да си ходи с него като спре с управлението след 30 години. Да живее модерния комунизъм.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 17 юли 2011 22:52

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Гърция ще фалира до Нова година и Еврозоната ще се разпадне, така че в момента е най- добре да не се шава много-много и Бойко да си довърши мандата.

А не МЕРСИ !
Да траем т'ва НЕДОРАЗУМЕНИЕ - вДянков още 2 години ???

НЕ, БЛАГОДАРЯ !!!

Ти имаш нужда от сериозна медицинска грижа. Трябва да те пратят на заточение в Сибир ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юли 2011 22:57

Asterix написа:Ти имаш нужда от сериозна медицинска грижа. Трябва да те пратят на заточение в Сибир ...

Я, "Другаря" Милко Балев се е появил отново ...
Здрастиииииииииии
К'во стааа ? ,..,. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”