Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот фифи перото » 17 юли 2011 21:20

И за да няма нападки,какъв Левскар съм,ще ви кажа-когато аз съм станал Левскар,по наследство от дядо ми и от баща ми,повечето от вас ,са били "любовен блясък" в очите не родителите си... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юли 2011 21:32

фифи перото написа:И за да няма нападки,какъв Левскар съм,ще ви кажа-когато аз съм станал Левскар,по наследство от дядо ми и от баща ми,повечето от вас ,са били "любовен блясък" в очите не родителите си... :lol:

Не им обръщай внимание,някои ме изкараха чорбар,даже,само и само защото съм на друго от тяхните мнения!!!Те си мислят,че ние не обичаме Левски а само плюем ей така за спорта.А не си дават сметка,че всяко безсмислено действие на ръководството се отразява на отбора и играта му.Всеки от нас иска Левски да върви добре,разликата идва от там,че едните вярват на Борат и вярват на Гонзо като треньор и мислят позитивно.А другите(в това число и аз) са на обратното мнение,че тази година Левски не го чака нищо добро.Защото собственика е далавераджия а треньора не е кой знае колко на ти с професията!!!
НАДЯВАМ СЕ АЗ И ТЕЗИ КАТО МЕН ДА ГРЕШИМ,ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ!!!но докато се случват безумия в управлението на клуба трудно бих си променил мнението!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 юли 2011 21:37

фифи перото написа:
А като свършат какво ще правите,оптимисти?Ще викате батков и гонзо вън?Браво!
Това е вашият парфюм,но не сте "неустоими" ..
Иванов,Сухия,Мокрия,и т.н.,ако са мъже-да напуснат.Да го видим Борат,какво ще прави по въпроса с треньора,когато НИКОЙ ИСТИНСКИ няма да иска да му е изтривалка и да е маша ..За да ни лъже,че"Ще ставаме все по-силни"
Беше пролетта,после есента,после зимата..после на куково лято.

Е, значи сме на едно дередже, но ти просто малко си ни изпреварил и още отсега го викаш това за Гонзо и Батков ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 юли 2011 21:42

L_Messi написа:
фифи перото написа:
А като свършат какво ще правите,оптимисти?Ще викате батков и гонзо вън?Браво!
Това е вашият парфюм,но не сте "неустоими" ..
Иванов,Сухия,Мокрия,и т.н.,ако са мъже-да напуснат.Да го видим Борат,какво ще прави по въпроса с треньора,когато НИКОЙ ИСТИНСКИ няма да иска да му е изтривалка и да е маша ..За да ни лъже,че"Ще ставаме все по-силни"
Беше пролетта,после есента,после зимата..после на куково лято.

Е, значи сме на едно дередже, но ти просто малко си ни изпреварил и още отсега го викаш това за Гонзо и Батков ;)

За батков нищо не казвам.Той е собственик-лош или добър...Няма как да си подаде..оставката...Все пак при него нямахме лУповски изпълнения..Но просто човекът си гледа интереса и държи Левски относително стабилен....Не може да му го отречем;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 юли 2011 21:46

Avanti_Ragazzi написа:
фифи перото написа:И за да няма нападки,какъв Левскар съм,ще ви кажа-когато аз съм станал Левскар,по наследство от дядо ми и от баща ми,повечето от вас ,са били "любовен блясък" в очите не родителите си... :lol:

Не им обръщай внимание,някои ме изкараха чорбар,даже,само и само защото съм на друго от тяхните мнения!!!Те си мислят,че ние не обичаме Левски а само плюем ей така за спорта.А не си дават сметка,че всяко безсмислено действие на ръководството се отразява на отбора и играта му.Всеки от нас иска Левски да върви добре,разликата идва от там,че едните вярват на Борат и вярват на Гонзо като треньор и мислят позитивно.А другите(в това число и аз) са на обратното мнение,че тази година Левски не го чака нищо добро.Защото собственика е далавераджия а треньора не е кой знае колко на ти с професията!!!
НАДЯВАМ СЕ АЗ И ТЕЗИ КАТО МЕН ДА ГРЕШИМ,ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ!!!но докато се случват безумия в управлението на клуба трудно бих си променил мнението!!!

Да не ти пука!
"Фенчетата" дано пораснат...
А Левски и идеята е в такива като нас..Не в един ..зъбльо(имам предвид аватара и възрастта му) :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 юли 2011 21:55

Avanti_Ragazzi написа:

В кръга на шегата- станахме много тези, дето другите се съмняват в клубната ни страст. А всичкото това, което пишем е само и единствено от обич към Левски.
Момчета, всички сме безкрайно привързани към този отбор и трябва да сме с него.Сега сме объркани,но може би така трябва и да бъде.Имало е случаи, когато в подготовката сме правили само победи, а после сме се дънили в сериозните мачове. И аз искрено се надявам, стискам палци нещата да потръгнат и както казва и Avanti дано да съм се излъгал в черногледството си. Сигурен съм в едно: Каквото зависи от мен, от всички нас- убеден съм, че ще го дадем на 100% като подкрепа към отбора.Останалото е в главата на Гонзо и в краката на играчите в синьо. И Божията воля.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 юли 2011 22:03

santiliana написа:
Avanti_Ragazzi написа:

В кръга на шегата- станахме много тези, дето другите се съмняват в клубната ни страст. А всичкото това, което пишем е само и единствено от обич към Левски.
Момчета, всички сме безкрайно привързани към този отбор и трябва да сме с него.Сега сме объркани,но може би така трябва и да бъде.Имало е случаи, когато в подготовката сме правили само победи, а после сме се дънили в сериозните мачове. И аз искрено се надявам, стискам палци нещата да потръгнат и както казва и Avanti дано да съм се излъгал в черногледството си. Сигурен съм в едно: Каквото зависи от мен, от всички нас- убеден съм, че ще го дадем на 100% като подкрепа към отбора.Останалото е в главата на Гонзо и в краката на играчите в синьо. И Божията воля.

Прав си!
С една поправка.Както каза един келеш-аз живея с 40 г назад;)
Тогава контроли нямаше :lol: Имаше футболисти...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2011 22:03

"Анти Гонзовистите" и "Анти Батковистите",дето ореваха орталъка,че ги плюели,че не ги разбирали,че им "прикачали" епитети,проявят същата нетърпимост към останалите.Говорят от "последна инстанция":
"Ние,видите ли,ги разбираме нещата.Ние прозряхме машинациите на Батков.Ние сме най-левскарите."
Че и размахват поучително пръст.
"Ние,когато сме станали левскари,вие...ехе-й-й-й..."
Не чуват нищо друго,освен собственото си "нравоучение".И се опияняват от него.За тях,всички,които не са съгласни с тях,са "заслепени про Батковисти","нелевскари" и т.н.По какво се различавате от тези,срещу които рИвете?По-нищо!Същата нетърпимост към чуждото мнение,същото прикачаване на епитети...
ПП.Вие знаете ли аз откога съм левскар?Не,нали?

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 17 юли 2011 22:22

не знам кой откога е левскар ама Батков продаде футболисти за 3 млн и взе за 450 хил ... и едно свястно крило ли не може да намери ... (да не говорим че и от 4 заплати се оттърва(Киров , Балджийски и Щърков и Матондо) ...

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 17 юли 2011 22:27

blue avalanche написа:"Анти Гонзовистите" и "Анти Батковистите",дето ореваха орталъка,че ги плюели,че не ги разбирали,че им "прикачали" епитети,проявят същата нетърпимост към останалите.Говорят от "последна инстанция":
"Ние,видите ли,ги разбираме нещата.Ние прозряхме машинациите на Батков.Ние сме най-левскарите."
Че и размахват поучително пръст.
"Ние,когато сме станали левскари,вие...ехе-й-й-й..."
Не чуват нищо друго,освен собственото си "нравоучение".И се опияняват от него.За тях,всички,които не са съгласни с тях,са "заслепени про Батковисти","нелевскари" и т.н.По какво се различавате от тези,срещу които рИвете?По-нищо!Същата нетърпимост към чуждото мнение,същото прикачаване на епитети...
ПП.Вие знаете ли аз откога съм левскар?Не,нали?

тези неща ги казах преди дни, ама никой нищо не каза, особено за чуждото мнение, не сме ги разбирали значи сме ли.ели г.за на Тара и.т.н....после ние даваме епитети виждали какво ставало в Левски.....е това от тази година ли става или е поредната такава питам аз??? и като виждате какво става в Левски какво..........не подкрепяте отбора ли???!!!нали пак сте на стадиона и пак сте там???с какво променяте нещата не мога да разбера батков ли ще махнете ще извадите 1млн и ще купите пустото крило ли какво ще направите не ми е ясно.....и какво и целия форум да убедите и да ви кажат евалата така е какво????нещо да се промени???!!!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Върни се в “Архив”