Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
South_Park

Re: За кого да гласуват тези,които не харесват ГЕРБ?

Мнениеот South_Park » 17 юли 2011 21:22

АТАКАААААААААААААААААААААААААААААА , утре ще си взема тениска
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 юли 2011 21:22

Kerer написа::lol: ~~!!~~АТАКА~~!!~~ :lol:

Тия станаха притурка на ГЕРБ,затова хич не съм ги и споменавал...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 17 юли 2011 21:23

И аз съм да тях, макар че нямам право да гласувам все още :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 юли 2011 21:25

На президентски и кметски избори е по -лесно гласуването. Поне аз така мисля. По лесно е по простата причина, че се гласува за личности, а не за партии. Не е въпроса кой от коя партия е издигнат, а кой е най -добрия избор. Мисля, че това е правилното мислене, а не да отидеш да пуснеш бюлетината за кандидата на партия Х само защото е от тази партия. Представете си хипотетично, че Атака издигне царя за президент. Като личност Симеон е много уважаван на запад и има доста контакти. Би бил добър избор за президент и в такъв случай няма да ме интересува кой го е издигнал. При кметските избори е същото. Важно е кмета да си върши работата.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 юли 2011 21:29

stannn написа:На президентски и кметски избори е по -лесно гласуването. Поне аз така мисля. По лесно е по простата причина, че се гласува за личности, а не за партии. Не е въпроса кой от коя партия е издигнат, а кой е най -добрия избор. Мисля, че това е правилното мислене, а не да отидеш да пуснеш бюлетината за кандидата на партия Х само защото е от тази партия. Представете си хипотетично, че Атака издигне царя за президент. Като личност Симеон е много уважаван на запад и има доста контакти. Би бил добър избор за президент и в такъв случай няма да ме интересува кой го е издигнал. При кметските избори е същото. Важно е кмета да си върши работата.

Така е.Но мен ме гложди един въпрос-що махнахме преди две години ТК,като те явно се оправяха по-добре от сегашния цирк...Гласувахме против,щото са комунисти и турци!И какви бяха обвиненията към тях?Корупция,нам си кво...Партенки!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2011 21:29

Синьо сърце написа:

Тия станаха притурка на ГЕРБ,затова хич не съм ги и споменавал...

Без значение, стига да не е БСП или особено ДПС. Но е важно да се гласува за някой защото всеки НЕпуснат глас, та дори и да е недействителен е в полза на ДПС.
Последна промяна от vaskonti на 17 юли 2011 21:32, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 17 юли 2011 21:30

stannn написа:На президентски и кметски избори е по -лесно гласуването. Поне аз така мисля. По лесно е по простата причина, че се гласува за личности, а не за партии. Не е въпроса кой от коя партия е издигнат, а кой е най -добрия избор. Мисля, че това е правилното мислене, а не да отидеш да пуснеш бюлетината за кандидата на партия Х само защото е от тази партия. Представете си хипотетично, че Атака издигне царя за президент. Като личност Симеон е много уважаван на запад и има доста контакти. Би бил добър избор за президент и в такъв случай няма да ме интересува кой го е издигнал. При кметските избори е същото. Важно е кмета да си върши работата.

Кой? Бай Симо ли? Бях му гласопобател на тоя (2001), обаче се провали тотално. Още при коалирането с БСП ме изгуби - продаде короната и кръвта на чичо си.
По темата. Тази година ще съм на плаване и няма да имам "удоволствието" да осъществя "избор" между "качествените" кандидати. :P :P :P

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Всичко за управлението на ГЕРБ ТУК!

Мнениеот stannn » 17 юли 2011 21:51

И после сме продължавали да живеем в мизерия. Продължавайте да гласувате за партии. А тия които ми говорят за комунисти и ДПС и незнам си какви да се замислят малко дали облъчването на Бат Бойко не работи при тях. Ако не гласувате за мене значи гласувате за тях. Ами честито. Нека да управлява още 30 години. Да живее модерния комунизъм. Или сте с него или против него. Той върши всичко правилно, а грешните неща са дело на предните.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 17 юли 2011 22:00

Твърдо гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 юли 2011 22:00

Новият президент,ще е от ГЕРБ,мисля че е пределно ясно,така че успокойте малко страстите,да не ви нашляпа Бойко Борисов !

Върни се в “Свободна зона”