Лос Анджелис Галакси - Реал Мадрид - 1:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Re: Лос Анджелис Галакси - Реал Мадрид - 1:4 FT

Мнениеот Levski_Valencia » 17 юли 2011 17:01

theprideofplovdiv написа:Много хубави мнения чета за контролата,аз гледах клипа и най-голямо впечатление ми направи паса на Кака към Кайехон.Дано този велик футболист се завърне!Дано купим един качествен нападател,защото аз поне на Бензема и Игуаин вяра им нямам.В големи мачове ги няма никакви.

За Игуаин може да поспорим.Много добър нападател,ако не беше контузията,щеше да спори с Роналдо за голмайстор.Но не е късно да го направи през този сезон.Адебайор е футболист за отбори с 1 класа под Реал,тука просто не пасва.За Валенсия,Севиля,да,но за Реал не става.Чакаме 14.08. и ако се получи резултат,подобен на този от снощи,направо супер.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 юли 2011 17:16

Levski_Valencia написа:
theprideofplovdiv написа:Много хубави мнения чета за контролата,аз гледах клипа и най-голямо впечатление ми направи паса на Кака към Кайехон.Дано този велик футболист се завърне!Дано купим един качествен нападател,защото аз поне на Бензема и Игуаин вяра им нямам.В големи мачове ги няма никакви.

За Игуаин може да поспорим.Много добър нападател,ако не беше контузията,щеше да спори с Роналдо за голмайстор.Но не е късно да го направи през този сезон.Адебайор е футболист за отбори с 1 класа под Реал,тука просто не пасва.За Валенсия,Севиля,да,но за Реал не става.Чакаме 14.08. и ако се получи резултат,подобен на този от снощи,направо супер.

ти от Валенсия ли си или от Реал :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 17 юли 2011 17:25

Middlesbrough написа:
Levski_Valencia написа:

ти от Валенсия ли си или от Реал :mrgreen:

Живея във Валенсия,но съм болен фен на Реал !!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юли 2011 20:22

Madridist написа:А искам да питам, тези които са гледали мача - от новите попълнения,кой ви направи най-силно впечатление :?

Без съмнение Коентрао.
А какво спиране направи на топката до корнера просто нямам думи :oops: :twisted:

Догони една топка, която на пръв поглед беше си излязла в тъч след като го направи топката отиваше в аут, но той от земята в седнало положение успя някак си да си извърти кракът и да е спаси и от аут и в същото време да направи пас към съотборник и всичко това става докато е на земята по г*з :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юли 2011 20:58

Сигурно говориш за ето тази ситуация :shock:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KF-Q3k1S4ts[/youtube]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юли 2011 21:30

Да точно за нея, само че с малко корекции към мнението ми където не направи пас а си спечели корнер :)

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 19 юли 2011 21:19

Madridist написа:Сигурно говориш за ето тази ситуация :shock:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KF-Q3k1S4ts[/youtube]

Е тоя момък ми харесва :lol:
Без майтап, повечето звезди не биха си дали толкова зор за един тъч. Това показва, че има намерение да даде всичко от себе си.

Върни се в “Реал Мадрид”