Пуснеш ли нещо различно в урната, гласа ти е невалиден,
Така само действителните гласове се броят и се разпределят пропорционално
Което е печалба за ДПС
Това, че разни фенчета на по 16-18 години се надъхвате, нищо не променя
ако вашите родители не гласуват, на вас ви остава тракането по лап топите и това е
Ама като видиш твоята най-готина съученичка дето си правил поне 100 чикии на нея да ходи с някой Али или Мюмюн и се втрещиш и я питаш:Ама защо се чукаш с тоя резак?" И тя доволно ще ти каже: Ееееми, света ми изглежда по хубав от нивото на X6,Туарег, МЛ и тн, отколкото от твоето колело примерно...
Така, че пускайте бюлетина, и по възможност за една от партиите, които ще влязат, иначе пак се смята пропорционално...
Знам, че не му е тук мястото,но...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Знам, че не му е тук мястото,но...
Мисълта ми е просто да се гласува за някои... не става дума дали за Лудия Волен или за пожарникаря или за цигането Костов... се тая е , ама се пак не са турци... пуснете за партия ККК - Кюфте , Кебапче, Кренвирш... се тая е, аз така ще направя, избирам си някои невзрачна партийка, и гласувам за нея, хем няма да влязат , хем няма да подкрепям турците, хем няма да подкрепям келеметата дето сега са в парламента.Хора които в деня на национален траор бяха 10 човека в парламента... това ако не е цинизъм.И както е ясно, ако това се случи в Франция там ще разрушат париж сигорно на следващия ден... тука вече минава междо капките та яновина.Тоест на никoй не му дреме... жалко е.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
ЧОВЕК ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА, НЕЗАВИСИМО ЗА КОГО (според предпочитанията)
В противен случай, да не забравя, че той лично е виновен за ......, които ни управляват

В противен случай, да не забравя, че той лично е виновен за ......, които ни управляват

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
гласувайте със редовна бюлетина. отидете да гласувате данеси говорим после как и защо ни управляват дпс
Гласувате,иначе пълним гушата на турци и мангали!Реялен Вот! 

mormona написа:Мисълта ми е просто да се гласува за някои... не става дума дали за Лудия Волен или за пожарникаря или за цигането Костов... се тая е , ама се пак не са турци... пуснете за партия ККК - Кюфте , Кебапче, Кренвирш... се тая е, аз така ще направя, избирам си някои невзрачна партийка, и гласувам за нея, хем няма да влязат , хем няма да подкрепям турците, хем няма да подкрепям келеметата дето сега са в парламента.Хора които в деня на национален траор бяха 10 човека в парламента... това ако не е цинизъм.И както е ясно, ако това се случи в Франция там ще разрушат париж сигорно на следващия ден... тука вече минава междо капките та яновина.Тоест на никoй не му дреме... жалко е.
Когато партията за, която гласуваш не влезе в Парламента гласовете и се разпределят между влезлите
- unist_gp
- Контакти:
хубаво сте засегнали темата! и аз смятам да ида да гласувам и въз основа на това, което виждам от години, че (не) се случва в България, съм решил този път да зачеркна всички партии и кандидати от горе до долу. оставам с впечатлението,че нашите политици и управници са незаменими и велики (най вероятно комплексари и далавераджии, но това е друг въпрос). просто със своята просташка настоятелност и селска компетенция, хората от герб, бсп, дпс, сдс, ндсв, атака, лидер, мидер и прочие ме убедиха,че не може да ги няма на власт
те винаги са си мечтали и са бленували да са депутати и ако не станат такива, не знам какво ще правят
така че ви призовавам и вас, отидете да гласувате и спасете жалките душици на тези мижитурки и семействата им! 

- Бижутера
- Контакти:
Политическата тема е два реда под тази,колеги 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!