Знам, че не му е тук мястото,но...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

niki_rs

Знам, че не му е тук мястото,но...

Мнениеот niki_rs » 30 май 2009 14:46

Знам, че не му е тук мястото и предварително се извинявам. Обединили сме се доста хора из страната. Време е всички тези, които няма да гласуваме, защото не харесваме системата и предложените ни кандидати да се вдигнем. Призовавам Ви да го направите с невалидна бюлетина като на нея напишете "НЕ НА ВАС". Нека по този начин покажем, че не сме съгласни със сегашното управление и предложените ни кандидати. Ако не го направим нещата ще си останат същите, а управляващите ще казват те не гласуват, защото са доволни от сегашното положение. Ако голям брой хора го направим ще има голям отзвук в новините и в Европа.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Знам, че не му е тук мястото,но...

Мнениеот mormona » 30 май 2009 14:56

niki_rs написа:Знам, че не му е тук мястото и предварително се извинявам. Обединили сме се доста хора из страната. Време е всички тези, които няма да гласуваме, защото не харесваме системата и предложените ни кандидати да се вдигнем. Призовавам Ви да го направите с невалидна бюлетина като на нея напишете "НЕ НА ВАС". Нека по този начин покажем, че не сме съгласни със сегашното управление и предложените ни кандидати. Ако не го направим нещата ще си останат същите, а управляващите ще казват те не гласуват, защото са доволни от сегашното положение. Ако голям брой хора го направим ще има голям отзвук в новините и в Европа.

Доколкото знам, ОТ ДОСТА ХОРА ВЪТРЕ В НЕщАТА !

Като си пуснете тая невалидна бюлетина, НЕ НА ВАС, гласовете ви автоматично отиват в ДПС и БСП.Тъкаче реално гласувате за Турците или за червените.За мен това би бил най тъпия ход.ПО добре пуснете глас за някои които и да е той, само да не са турците.Дори за Любен ДИлов син и подобни... не само като не гласувате изобщо гласа ви се разпределя за ДПС, дори като пуснете невалидна бюлетина е същото.МОЛЯ ВИ не го правете, ще си вкараме ужасен автогол.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 30 май 2009 14:57

Доколкото знам недействителните бюлетини не се броят, така че по-добре драсни една чавка на някоя малка партия без шансове да влезе - ако не ти харесва никоя от партиите-фаворити, така ги наказваш максимално.Извън твоята тема, мисля че е крайно време гласуването да е задължително (който не гласува - 50 кинта глоба, които да отиват за ремонт на тоалетните в училищата).Естествено, ДПС и сродните им гадове нямат интерес от висока избирателна активност и няма как да стане докато са вътре.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 май 2009 15:01

Не съм сигурен за училищата,там нарочно ги запушват и ги трошат! :evil: :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 30 май 2009 15:03

ndrangheta написа:Доколкото знам недействителните бюлетини не се броят, така че по-добре драсни една чавка на някоя малка партия без шансове да влезе - ако не ти харесва никоя от партиите-фаворити, така ги наказваш максимално.Извън твоята тема, мисля че е крайно време гласуването да е задължително (който не гласува - 50 кинта глоба, които да отиват за ремонт на тоалетните в училищата).Естествено, ДПС и сродните им гадове нямат интерес от висока избирателна активност и няма как да стане докато са вътре.

Много хора имат мисленетоо... ТОЯ ПА КОИ СА ТЕ ДА МЕ КАРАТ ДА ГЛАСУВАМ... НЯМА КАТО НЕИСКАМ НЯМА... и не гласуват , и ДПС зимат глас след глас, и трупат точки... обаче на тия празни кратуни няма как да им кажеш , че турците и циганите стават се повече, и че ще се претопим като нация... ще стане БЪлгария турска провинция и цигани и араби в нея... нищо , че още може да се казва България.Нали виждате какво става по рейсовете и подобни, пълно е само с цигани, които няма лошо да ги има, стига да работеха, ама те едно че смърдат вътре, друго , че нямат работа и нищо не правят по цял ден... а за мен друг е въпроса , че Каряли и тия градчета и селца в Южна България , отдавна не са български, аз ги приемам вече като турска територия.Там редовно се избират турски кметове... що за държава сме.ЗАДРЪСТЕНА
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 май 2009 15:09

Прогнила дъжава,затънали сме до шиите в лайна! :(
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 30 май 2009 15:10

по-добре е с недействителна бюлетина да гласуваш, отколкото да не гласуваш! Има игра с процентите!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 30 май 2009 15:10

Cesc Fabregas написа:Не съм сигурен за училищата,там нарочно ги запушват и ги трошат! :evil: :x

И ти си прав, но не може 2009 година децата да акат в дупки в пода и да няма вода.
Ако се направят нормални тоалетни ще намалеят хулиганските прояви, абсолютно съм сигурен.Нивото на нацията си личи по отношението към хората с увреждания и по вида на тоалетните.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

niki_rs

Мнениеот niki_rs » 30 май 2009 15:25

mormona написа:
niki_rs написа:Знам, че не му е тук мястото и предварително се извинявам. Обединили сме се доста хора из страната. Време е всички тези, които няма да гласуваме, защото не харесваме системата и предложените ни кандидати да се вдигнем. Призовавам Ви да го направите с невалидна бюлетина като на нея напишете "НЕ НА ВАС". Нека по този начин покажем, че не сме съгласни със сегашното управление и предложените ни кандидати. Ако не го направим нещата ще си останат същите, а управляващите ще казват те не гласуват, защото са доволни от сегашното положение. Ако голям брой хора го направим ще има голям отзвук в новините и в Европа.

Доколкото знам, ОТ ДОСТА ХОРА ВЪТРЕ В НЕщАТА !

Като си пуснете тая невалидна бюлетина, НЕ НА ВАС, гласовете ви автоматично отиват в ДПС и БСП.Тъкаче реално гласувате за Турците или за червените.За мен това би бил най тъпия ход.ПО добре пуснете глас за някои които и да е той, само да не са турците.Дори за Любен ДИлов син и подобни... не само като не гласувате изобщо гласа ви се разпределя за ДПС, дори като пуснете невалидна бюлетина е същото.МОЛЯ ВИ не го правете, ще си вкараме ужасен автогол.

Ако не знаеш да ти кажа, че Любен Дилов е виден член на БКП. Какво е решението според теб да гласуваш за ненормалниците от Атака, които печелят единствено гласове на расова основа или ще гласуваш за Бойко Омирисов дет и той не е същия като другите парцалени кукли

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 май 2009 15:34

ndrangheta написа:
Cesc Fabregas написа:Не съм сигурен за училищата,там нарочно ги запушват и ги трошат! :evil: :x

И ти си прав, но не може 2009 година децата да акат в дупки в пода и да няма вода.
Ако се направят нормални тоалетни ще намалеят хулиганските прояви, абсолютно съм сигурен.Нивото на нацията си личи по отношението към хората с увреждания и по вида на тоалетните.

Може и така да е.Аз обаче знам за кво става дума,защото го виждам редовно.Още ходя на училище и тея неща са ми ясни в голямата им част! ;) Трябва да се измисли нещо по въпроса...може би да се оправят дупките по пътищата,или де да знам кво... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”