новият ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

новият ЦСКА

Мнениеот Ricardinho » 17 юли 2011 11:58

Аз съм фен на ЦСКА и вече няколко години чакаме титла за ЦСКА , но дали ще се получи ще видим.Все пак обаче мисля че има няколко ненужни футболисти или поне не толкова класни.Според вас кои са те?Според мен това са Румен Трифонов, Карадйов - Мболхи на негово место и ест. един класен half достоен заместник на Тошко Янчев.Важни са успехите , спечелихме купата и се надявам да започне една нова ера и да видим утре в гонг ЦСКА на 1/8 финал 1/4 1/2 на уефа а защо не и ECC.Знам че за много хора може да звучи нереално но с много работа и добър колектив и класни играчи защо не ?
ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: новият ЦСКА

Мнениеот zlatan » 17 юли 2011 12:07

добро утро :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 юли 2011 12:07

Важен е футбола и колектива ! Ако футболистите искат да играят със Караджата , нека да ни пази той .
И по-добри вратари са се излагали и по-слаби са правили невероятни сезони !!!!!!!!

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 17 юли 2011 12:11

Милен Радуканов не иска М’Боли в ЦСКА.На проби в тима трябва­ше да дойде словенският страж Ян Корпривец, но Ра­дуканов отхвърлил и него.Не дава шанс на Макенджиев.Освен това не пуска Чавдаров в Литекс,а е трети вратар. :roll:

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 17 юли 2011 12:12

zlatan написа:добро утро :) :)

добрo да бъде :)
ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 юли 2011 12:14

Айде стига вече! Най-големият проблем в ЦСКА е, че всяка година се подменя една много голяма част от отбора, а това е ГРЕШНО! Ето тази година, например, пак бяха направени странни трансфери, добре че поне са класни!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 17 юли 2011 12:15

Доктор Хаус написа:Милен Радуканов не иска М’Боли в ЦСКА.На проби в тима трябва­ше да дойде словенският страж Ян Корпривец, но Ра­дуканов отхвърлил и него.Не дава шанс на Макенджиев.Освен това не пуска Чавдаров в Литекс,а е трети вратар. :roll:

Това според мен са глупости но както и да е няма как да не искаш страж от класата на Мболи.То е ясно че Чавдаров е резерва на резервата но ако четеш много в медиите ще четеш много противоречиви мнения.Мболи е топ вратар и е с класа над Карадйов и Радуканов добре го знае и при възможност ще го привлече то се видя на армията кво правеше той.
ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 17 юли 2011 12:16

zlatan написа:добро утро :) :)

Добро утро,..кво става,снощи вкарахте ли гол ? ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 юли 2011 12:33

suni написа:Добро утро,..кво става,снощи вкарахте ли гол ? ;)

В следващия мач може да пуснат Иво Иванов. Той поне вкарва. Само трябва да му покажат в коя врата да не стават грешки.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 юли 2011 12:42

Ricardinho написа:
Доктор Хаус написа:Милен Радуканов не иска М’Боли в ЦСКА.На проби в тима трябва­ше да дойде словенският страж Ян Корпривец, но Ра­дуканов отхвърлил и него.Не дава шанс на Макенджиев.Освен това не пуска Чавдаров в Литекс,а е трети вратар. :roll:

Това според мен са глупости но както и да е няма как да не искаш страж от класата на Мболи.То е ясно че Чавдаров е резерва на резервата но ако четеш много в медиите ще четеш много противоречиви мнения.Мболи е топ вратар и е с класа над Карадйов и Радуканов добре го знае и при възможност ще го привлече то се видя на армията кво правеше той.

ми манго саздаваше проблеми не идваше на тренировка искаше трасвер сега да се шиба там в степите гюптина :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”