Черно море-Славия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Черно море-Славия

Мнениеот Red_champions » 29 май 2009 22:28

Veso1913 написа:Никой няма да те храни червенушко.Лошото за теб е че опитвайки се да обидиш морето,плюеш по ЦСКА.Два мача-четири точки за морето.Ако губите точки от селски отбор практикуващ селски футбол,вие какво играете тогава?Футбол на ниво финал на шампионска лига навярно?

Еееей...кога излязоха от дъното на таблицата,кога говорят за себе си като за Реал Мадрид. :roll: Съвземи се малко..ако ЦСКА и Черно море не играеха веднага след вечното дебри и играчите не бяха обезверени,то нямаше да ни биете :!:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 май 2009 22:30

Това че играеш за себе си ли наричаш бутане,но болката е огромна и те разбирам. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 май 2009 22:34

Red_champions написа:
garfild8 написа:
Red_champions написа:Твърда победа за морето,но...нищо против момчета,сега ще си кажа мнението и знам,че после още 2 часа ще ме храните,но това ми е мнението-честито участие в евротурнирите и желая успехи,но с тоя селски футбол-заникъде.

Мерси.Да ви се връща и на вас,с махленския футбол. :lol: :P :)

Пич,факт е,че българските отбори не играем най-великия футбол на света...Черно море си игра супер срещу Щутгарт в Европамакар че влезе там миналата година благодарение на ЦСКА,а пък тади година успешният сезон и повторното евроучасти бе подпечатано отново с любезното съдействие на...ЦСКА ;) :!: т.е трбва да сте ни благодарни :lol: .А сега сериозно..по един или друг начин Черно море би ЦСКА,откраднахте ни титлата и бутнахте на Левски,като се отбранявахте смело цяло второ полувреме.

За любезното съдействие мерси :lol: Сериозно,защо не си бихте Левски,а загубихте безславно.И срещу тях и срещу нас и с Локо Сф,не играхте нищо.А що се отнася за мача ЧМ-ЦСКА ние вкарахме веднъж.Вие бихте дузпа след пропуска на Алекс,аз ли съм виновен или друг колега моряк от форума,за пропуска на Лазаров.А за мача с Левски ме е яд,както и с Литекс.Имахме шанс първи да вкараме,но пропуснахме.И като поведем на Тича,винаги бием.Този сезон е така,виж статистиката.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 29 май 2009 22:36

Пич,факт е,че българските отбори не играем най-великия футбол на света...Черно море си игра супер срещу Щутгарт в Европамакар че влезе там миналата година благодарение на ЦСКА,а пък тади година успешният сезон и повторното евроучасти бе подпечатано отново с любезното съдействие на...ЦСКА ;) :!: т.е трбва да сте ни благодарни :lol: .А сега сериозно..по един или друг начин Черно море би ЦСКА,откраднахте ни титлата и бутнахте на Левски,като се отбранявахте смело цяло второ полувреме.[/quote]
За любезното съдействие мерси :lol: Сериозно,защо не си бихте Левски,а загубихте безславно.И срещу тях и срещу нас и с Локо Сф,не играхте нищо.А що се отнася за мача ЧМ-ЦСКА ние вкарахме веднъж.Вие бихте дузпа след пропуска на Алекс,аз ли съм виновен или друг колега моряк от форума,за пропуска на Лазаров.А за мача с Левски ме е яд,както и с Литекс.Имахме шанс пурви да вкараме,но пропуснахме.И като поведем на Тича,винаги бием.Този сезон е така,виж статистиката.[/quote]

Добре бе,не искам да се дразним един друг.Факт е,че Морето израстна много последните 2 години,така че...няма лошо..нека си играят в Европа.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 май 2009 22:40

Mерси ред шампионс,знех си че ще се разберем с тебе.Желая ви късмет в ЛЕ или ШЛ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 29 май 2009 22:48

garfild8 написа:Mерси ред шампионс,знех си че ще се разберем с тебе.Желая ви късмет в ЛЕ или ШЛ.

Няма как бе,приятел,Черно море феновете сте нормални,а то другото-на терена :lol: .Който по-добър,той бие,пък през лятото ще се подкрепяме в Лига Европа :) .На Черно море няма да ви е супер лесно спрямо това,че трябва да играете още двамача,но...предполагам няма да има големи проблеми.Поне втори и трети кръг според мен със сигурност ще преодолеете,дай Боже и ние трети кръг,а за плейофите ще ни трябва късмет и на ЦСКА и на Черно море и на Литекс.Но очаквам 2 от три да влязат,пък кои ще са-времето ще покаже.Само не искам никой бг отбор,особено от тези играеще в Лигата( :lol: )да падат от смешни отбори,примерно както Литекс отпадна от Астън Вила или пък да не говорим за Черно море ,дето ви елиминираха в последните минути не кой да е,а Щутгарт-е на това за му викам достойно отпадане.Спомням си например и ние ЦСКА през 2006 г. като паднахме на село(в София :lol: ) с 1:3 от...действащия евро шампион Ливърпул,а после на Анфийлд ги бихме с 1:0...и на това също викам достойно отпадане,та дано,който от бг отборите се подхлъзне по пътя към групите,да е достойно,а не от трактористи или гъбари ;)

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 29 май 2009 23:21

Red_champions написа:
Veso1913 написа:Никой няма да те храни червенушко.Лошото за теб е че опитвайки се да обидиш морето,плюеш по ЦСКА.Два мача-четири точки за морето.Ако губите точки от селски отбор практикуващ селски футбол,вие какво играете тогава?Футбол на ниво финал на шампионска лига навярно?

Еееей...кога излязоха от дъното на таблицата,кога говорят за себе си като за Реал Мадрид. :roll: Съвземи се малко..ако ЦСКА и Черно море не играеха веднага след вечното дебри и играчите не бяха обезверени,то нямаше да ни биете :!:

То и ако Варна беше столица на България вместо София,Черно море и Спартак Вн щяха да са на местата на Левски и ЦСКА. :evil: А за мача излизаме и бием,а на който не му харесва да се оплаче в БФС :mrgreen:
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 май 2009 11:17

Манолка,те това с оплакванията го умеят най-добре.Виж какъв рев настана след равния на Левски с морето във Варна.Същото беше и след мача с ЦСКА.Реват та се късат.Хубавото е ,че вече не им се връзват.А не знам дали си спомняш какъв рев настана като изпращяхме ЦСКА в София с 1-2?Реваха до края на първенството и след това до средата на есенния.Не помня такъв рев от никого и по никакъв повод.Както се казва-ШАМПИОНСКИ РЕВ! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 май 2009 11:38

Red_champions написа:
garfild8 написа:Mерси ред шампионс,знех си че ще се разберем с тебе.Желая ви късмет в ЛЕ или ШЛ.

Няма как бе,приятел,Черно море феновете сте нормални,а то другото-на терена :lol: .Който по-добър,той бие,пък през лятото ще се подкрепяме в Лига Европа :) .На Черно море няма да ви е супер лесно спрямо това,че трябва да играете още двамача,но...предполагам няма да има големи проблеми.Поне втори и трети кръг според мен със сигурност ще преодолеете,дай Боже и ние трети кръг,а за плейофите ще ни трябва късмет и на ЦСКА и на Черно море и на Литекс.Но очаквам 2 от три да влязат,пък кои ще са-времето ще покаже.Само не искам никой бг отбор,особено от тези играеще в Лигата( :lol: )да падат от смешни отбори,примерно както Литекс отпадна от Астън Вила или пък да не говорим за Черно море ,дето ви елиминираха в последните минути не кой да е,а Щутгарт-е на това за му викам достойно отпадане.Спомням си например и ние ЦСКА през 2006 г. като паднахме на село(в София :lol: ) с 1:3 от...действащия евро шампион Ливърпул,а после на Анфийлд ги бихме с 1:0...и на това също викам достойно отпадане,та дано,който от бг отборите се подхлъзне по пътя към групите,да е достойно,а не от трактористи или гъбари ;)

Така е приятелю,винаги е достойно да те ритне лъв,а не магаре.И ние се гордеем с отбора си,в Европа.Загубихме нещастно от Сампдория в Интертото,а за Щутгарт дълго ще ни боли.Ако Алекс играеше,сигурно нямаше да стане така.Не знам.Достойно и болезнено отпадане.А иначе искам,всички БГ отбори,да влязат във всякакви групи там кой където играе,но...едно е да искаш,а друго да стане.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 май 2009 13:44

Дано да победим Славия и да няма издънки.... че нещо се притеснявам. Както се нахъсахме, че ще сме трети... да не вземе да стане белята накрая. В смисъл да се издъним 2 мача и да ни се охладят мераците. :) Все пак доста кадрови проблеми имаме.... Миро Манолов го няма, а пък напред той е човека дето най-много се бори, печели терен и създава ситуации. Така че никак няма да ни е лесно срещу Славия... както и срещу Миньор. Но дано все пак се представим добре и победим.... очаквам играчите да са много нахъсани за победа в Неделя, защото това все пак си е пряк мач за печелене на 3 място и медалите... но няма да ни е лесно според мен. Очаквам трудна победа с 1:0 с гол около 70 мин. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”