Лос Анджелис Галакси - Реал Мадрид - 1:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Лос Анджелис Галакси - Реал Мадрид (17/07, 5:00)

Мнениеот sl321 » 17 юли 2011 06:59

Машини...много доволно......лека нощ!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Лос Анджелис Галакси - Реал Мадрид (17/07, 5:00)

Мнениеот UNBEATABLE » 17 юли 2011 07:01

sl321 написа:Машини...много доволно......лека нощ!

+1

Коентрао и Кака невероятни. Гола на Роналдо - фамозен... Лека и от мен :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Лос Анджелис Галакси - Реал Мадрид - 1:4 FT

Мнениеот paceto » 17 юли 2011 07:08

Миналото лято едвам ги бихме, а тази ги отнесохме направо 8-)

Лек ден на всички :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юли 2011 09:42

Цял ден мислех за този мач, гледах за загрявка Аржентина-Уругвай и точно преди да почне Реал Мадрид - заспах . :( Все пак, това което виждам от клиповете, няма как да пропусна факта,че Кайеохон и Хоселу са отбелязали попадения. Роналдо - уникален гол, сигурно го гледах десетина пъти :mrgreen: А искам да питам, тези които са гледали мача - от новите попълнения,кой ви направи най-силно впечатление :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 юли 2011 10:32

Коентрао много движеие,много хубаво пробива,сменя си позициите,страхотно центриране за гола на Бензема(в това може би е доста по-добър от Марсело който не центрира много добре) и като за първи мач в отбора не му липсва самочувствие 8-)
Кайехон вкара гол което е хубаво,пропусна още един и игра горе-долу добре,Варан игра второто полувреме но него тепърва ще го видим какво може в защита,Алтинтоп не игра ,както и САХИН
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 17 юли 2011 11:12

Някой ми беше споменал, че Сахин/Шахин или както е там бил контузен ама не знам дали е вярно :(

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 17 юли 2011 12:21

Много хубави мнения чета за контролата,аз гледах клипа и най-голямо впечатление ми направи паса на Кака към Кайехон.Дано този велик футболист се завърне!Дано купим един качествен нападател,защото аз поне на Бензема и Игуаин вяра им нямам.В големи мачове ги няма никакви.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 17 юли 2011 12:35

Madridist написа:Цял ден мислех за този мач, гледах за загрявка Аржентина-Уругвай и точно преди да почне Реал Мадрид - заспах . :( Все пак, това което виждам от клиповете, няма как да пропусна факта,че Кайеохон и Хоселу са отбелязали попадения. Роналдо - уникален гол, сигурно го гледах десетина пъти :mrgreen: А искам да питам, тези които са гледали мача - от новите попълнения,кой ви направи най-силно впечатление :?

Коентрао разбира се. Беше феноменален вчера...

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 17 юли 2011 13:17

честита победа мадридисти,Коентрао ми хареса,много движение,много желание,CR7 както винаги на ниво,Калехон и Хоселу имат бъдеще при нас
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 юли 2011 14:57

Мадритист, първото полувреме започнахме с състав:

...................................................Касиас.................................................

Рамос..........................Пепе................................Карвальо................Марсело

..................................Кедира........................Гранеро...............................

Кайехон<->Коентрао.......................Кака.................................Коентрао<->Кайехон

...............................................Хоселу................................................

През цялото първо полувреме владеехме и топката и имахме пълен контрол над играта.Най-силно впечатление ми направиха Кака и Коентрао.Кака направо ме разби от удоволствие,много силна игра,а Коентрао мисля че е ГОЛЯМО попадение игра така че все едно не му е първи мач,ами е играл в Реал 3 години.Много бърз и повратлив,много добра техника и много силно центриране.Сменяше си позицията с Кайехон през около 15 мин и се видя че играе добре и на двете позиции ( ляво и дясно).
Кайехон направи един пропуск от много чисто положение след като Гранеро го изведе сам срещу вратаря,но пък при второто си такова вкара.Браво.
Трябва да кажа че при гола на Хоселу имаше рикошет в крака на Бекъм ( наш човек си е :) ) иначе топката нямаше да отиде толкова прецизно в ъгъла и едва ли щеше да има гол.Късмет,но няма значени,момчето много се движеше,вярно не играеше много с топката но пък в случаите когато играеше го направи както трябва.Втори мач-втори гол :) ,това да се чува.
Марсело не пропусна да се изяви с неговия атрактивен стил в една две ситуации но пък пропусна да вкара.Той имаше две ситуации за гол ,първото след извеждане от Кака срещу вратаря но би над вратата,а второто положение,типично в негов стил,след повеждане с гърди,пети,глава и т.н :) би много здрав удар но вратаря изби.
Останалите от отбора бяха на обичайното високо ниво.

Второто започнахме с :

...................................................Адан....................................................

Арбеола............................Албиол.................Варан.............................Начо

..................................Алонсо..............................Коентрао.........................

Кайехон........................................Йозил........................................Роналдо

..................................................Бензема

Към 65 мин на мястото на Кайехон влезна Хосе,а на мястото на Коентрао към 75 мин влезна Касадо.
Второто полувреме от към игра беше малко по различно но пък като че ли не по слабо.Роналдо игра много силно и вкара луд гол.Бензема също много тичаи много добре игра.
Направи ми впечатление че Коентрао игра на трета позиция от началото на мача,и все с успех.След като първото полувреме игра ляво крило като се сменяха с Кайехон на 15-на мин и в този смисъл игра и от дясно,сега пък игра като дефанзивен халф,като се включваше много добре от дълбочина(гола на Бензема стана точно така,след като Коентрао се включи от дълбочина,Начо му подаде добре,и Коентрао центрира перфектно на главата на Бензема) а работата му в дефанзивен план си я вършеше перфектно.Въобще,30-те мил мисля че са си стрували,остава да е здрав и да продължава така.
Албиол все така бавен ( капитан :roll: ) Това момче Варан да ти кажа,имаше няколко добри прояви,но и 2-3 грешки от които станаха опасни положения за ЛА Галакси....но е на 18 г и ще го гледаме.След като излезе информация че на тренировките ръководството е било много доволно от него,едва ли е ще е слаб.Но в този мач не направи впечатление де...поне на мен.
Юношите.....какво да кажа,нормална игра и от тримата ( полеви) през второто полувреме,като този на дясното крило Хосе ми направи впечатление че е много остър и бърз играч,въпреки че няколкото опита които направи за пробив не му се получиха,но мисля че има бъдеще.Начо.... и "така и вака" както се казва :) ,точно през неговата зона имаше няколко пробива,но пък като се има предвид че направи няколко добри включвания напред и като цяло нямаше фрапиращи грешки горе долу добре.Този Касадо който игра като дефанзивен халф на мястото на Коентрао .....пак така,нито направи някакви невероятни неща ( все пак игра 15 мин) нито пък направи грешки.
Йозил,( напушил се вече :) ) същия ,какъвто си го знаем,имаше много добри отигравания,но пък в някои моменти мен ме дразни като вземе да се влачи по терена.Аз лично предпочитам Кака такъв какъвто го видяхме през първото полувреме.

Да не забравя да спомена спорните моменти .... :mrgreen: .........Съдията имаше 100 % основание да даде дузпа за нарушение срещу Кака,не знам защо не я даде.След 5 мин същия Донован който направи нарушението за дузпата направи грубо нарушение за жълт картон срещу Марсело,но не му даде картон.Което не значи че мача е бил груб.Напротив.
Лявото крило на Ла Галакси беше за гонене първото полувреме след като си изкара жълт картон за нарушение срещу Рамос,а след 5 мин направи грубо нарушение отзад срещу Пепе,но съдията наистина го пожали,защото Ла Галакси и така и така,си бяха по-слаби Реал,и щеше да се развали мача

Това което ми остава като извод от този мач е че,във средната линия и нападението имаме два равностойни и много силни отбора( като прибавим Игуаин,Ди Мария,Шахин тук нещата стават още по добри ).Не така седят нещата със защита което значи че за да се достигне баланса който е нужен ( за требъл :mrgreen: ) трябва още един класен централен защитник ( поне) ,защото и двама да се вземат а Албиол го продадат пак става.Това момче Варан,вярно че е много младо,но не ми направи много по-добро впечатление от Гарай който го продадохме,в смисъл че не ми се струва че може за момента да е равностойна смяна на титулярите.Но все пак е играл само едно полувреме и може да не съм го преценил правилно.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eI6434EGat8&feature=player_embedded#at=38[/youtube]
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”