Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот milen.hristov » 14 юли 2011 23:06

Re: Кой е любимият ви футболист и треньор?

Мнениеот mile kitic на 14 Юли 2011, 22:16
Едномъдия и джуджето от село ключ :lol:

Колеги този май пак се е развихрил

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 14 юли 2011 23:33

rhaegar написа:http://forum.gong.bg/cska/memberlist.php?mode=viewprofile&u=67485

Тоя хубавец яко рекламира-и аватара и подписа.Гледам днеска маса теми напускал.

Предупреден е за рекламата .
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 юли 2011 01:56

milen.hristov написа:Re: Кой е любимият ви футболист и треньор?

Би трябвало да имаш вече права за Бан, така че намери някое мнение негово там където имаш права и го накажи за 7 дни (или повече) и готово :)
Ако нямаш все още пиши, за да вземем мерки срещу него ако вече не са взети такива :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 16 юли 2011 14:13

paceto написа:
milen.hristov написа:Re: Кой е любимият ви футболист и треньор?

Би трябвало да имаш вече права за Бан, така че намери някое мнение негово там където имаш права и го накажи за 7 дни (или повече) и готово :)
Ако нямаш все още пиши, за да вземем мерки срещу него ако вече не са взети такива :)

Да, потвърждавам, че трябва да има правата, но да провери все пак!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 юли 2011 14:44

До Модератор Локо Пд.Какви са тия банове за по един месец?
1 месец
Причина:
raZorblade написа:Браво на Зрънкови,най-после хикс в контролите, бай Вълчо може да върти геврека на нелегланото такси спокойно, НЯМА ДА СЕ ИЗПАДА !
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 юли 2011 17:48

Alternative написа:До Модератор Локо Пд.Какви са тия банове за по един месец?
1 месец
Причина:
raZorblade написа:Браво на Зрънкови,най-после хикс в контролите, бай Вълчо може да върти геврека на нелегланото такси спокойно, НЯМА ДА СЕ ИЗПАДА !

Малко ли ти се вижда? Да ти напомням ли ти какви ги раздаваше, при положение, че вашите теми не се радват на такова посещение и мнения от наша страна, каквито нашите на гости от ваша.

Пък и въпросният потребител 100% има друга регистрация с която да заобиколи бана, така че не виждам повод за притеснение.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 юли 2011 18:20

Irish stout написа:
Малко ли ти се вижда? Да ти напомням ли ти какви ги раздаваше, при положение, че вашите теми не се радват на такова посещение и мнения от наша страна, каквито нашите на гости от ваша.

Пък и въпросният потребител 100% има друга регистрация с която да заобиколи бана, така че не виждам повод за притеснение.

Въпросът ми беше към колегата ти.Започваш да прехвърляш топката вместо да си гледаш форума.
За това мнение Бан трябва да има,но не повече от 1 седмица.Продължителността на бановете ги раздавате както ви дойде-според настроението.Нямам спомени откога не съм слагал бан за 1 месец.Имало е подобни мнения като това което цитирах по-горе.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 юли 2011 18:49

Alternative написа:
Irish stout написа:

Въпросът ми беше към колегата ти.Започваш да прехвърляш топката вместо да си гледаш форума.
За това мнение Бан трябва да има,но не повече от 1 седмица.Продължителността на бановете ги раздавате както ви дойде-според настроението.Нямам спомени откога не съм слагал бан за 1 месец.Имало е подобни мнения като това което цитирах по-горе.

Гледам си форума, щото нещо напоследък има "спонтанни" посещения от хора от вашия лагер. :mrgreen:
И запомни - аз топка не прехвърлям. Просто ти дадох пример с твои банове.

П.С. Дръж се учтиво. Ние не гоним негрите в Америка. :mrgreen:

И последно: lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=40251
Какво говорихме, какво стана...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 юли 2011 20:51

Irish stout написа:
Alternative написа:

Гледам си форума, щото нещо напоследък има "спонтанни" посещения от хора от вашия лагер. :mrgreen:

Не задълбавай темата,защото до никъде няма да стигнем.Както споменах банове от по един месец отдавна не съм слагал.Гледам да трия повече мнения,ако се наложи слагам бан.Въпроса ми беше към твоя колега.Не бъди толкова нахален и спонтанен.
Колкото до подписите-в този също има ирония.
lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=27529
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 юли 2011 22:36

Alternative написа:
Irish stout написа:
Alternative написа:

Не задълбавай темата,защото до никъде няма да стигнем.Както споменах банове от по един месец отдавна не съм слагал.Гледам да трия повече мнения,ако се наложи слагам бан.Въпроса ми беше към твоя колега.Не бъди толкова нахален и спонтанен.
Колкото до подписите-в този също има ирония.
lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=27529

Защо да не стигнем до никъде? Нормален диалог винаги има добър резултат. Нормален! Не едно посочен.

Асене, аз не съм нахален, мой човек. Не се излагай да приказваш такива неща. След като си слагал дълги банове без причина, поне си затрай малко, когато някой е сложил такъв с основание.

А за подписа - ако можеш да разясниш какво смяташ за дразнещо, че ... май дъски и пирони не са останали някъде май.

Върни се в “Модератори”