Мнениеот mile kitic на 14 Юли 2011, 22:16
Едномъдия и джуджето от село ключ
Колеги този май пак се е развихрил
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:http://forum.gong.bg/cska/memberlist.php?mode=viewprofile&u=67485
Тоя хубавец яко рекламира-и аватара и подписа.Гледам днеска маса теми напускал.
milen.hristov написа:Re: Кой е любимият ви футболист и треньор?
paceto написа:milen.hristov написа:Re: Кой е любимият ви футболист и треньор?
Би трябвало да имаш вече права за Бан, така че намери някое мнение негово там където имаш права и го накажи за 7 дни (или повече) и готово
Ако нямаш все още пиши, за да вземем мерки срещу него ако вече не са взети такива
1 месец
Причина:raZorblade написа:Браво на Зрънкови,най-после хикс в контролите, бай Вълчо може да върти геврека на нелегланото такси спокойно, НЯМА ДА СЕ ИЗПАДА !

Alternative написа:До Модератор Локо Пд.Какви са тия банове за по един месец?1 месец
Причина:raZorblade написа:Браво на Зрънкови,най-после хикс в контролите, бай Вълчо може да върти геврека на нелегланото такси спокойно, НЯМА ДА СЕ ИЗПАДА !
Irish stout написа:
Малко ли ти се вижда? Да ти напомням ли ти какви ги раздаваше, при положение, че вашите теми не се радват на такова посещение и мнения от наша страна, каквито нашите на гости от ваша.
Пък и въпросният потребител 100% има друга регистрация с която да заобиколи бана, така че не виждам повод за притеснение.

Alternative написа:Irish stout написа:
Малко ли ти се вижда? Да ти напомням ли ти какви ги раздаваше, при положение, че вашите теми не се радват на такова посещение и мнения от наша страна, каквито нашите на гости от ваша.
Пък и въпросният потребител 100% има друга регистрация с която да заобиколи бана, така че не виждам повод за притеснение.
Въпросът ми беше към колегата ти.Започваш да прехвърляш топката вместо да си гледаш форума.
За това мнение Бан трябва да има,но не повече от 1 седмица.Продължителността на бановете ги раздавате както ви дойде-според настроението.Нямам спомени откога не съм слагал бан за 1 месец.Имало е подобни мнения като това което цитирах по-горе.
Irish stout написа:Alternative написа:
Въпросът ми беше към колегата ти.Започваш да прехвърляш топката вместо да си гледаш форума.
За това мнение Бан трябва да има,но не повече от 1 седмица.Продължителността на бановете ги раздавате както ви дойде-според настроението.Нямам спомени откога не съм слагал бан за 1 месец.Имало е подобни мнения като това което цитирах по-горе.
Гледам си форума, щото нещо напоследък има "спонтанни" посещения от хора от вашия лагер.![]()
И запомни - аз топка не прехвърлям. Просто ти дадох пример с твои банове.
П.С. Дръж се учтиво. Ние не гоним негрите в Америка.
И последно: lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=40251
Какво говорихме, какво стана...

Alternative написа:Irish stout написа:Alternative написа:
Гледам си форума, щото нещо напоследък има "спонтанни" посещения от хора от вашия лагер.![]()
И запомни - аз топка не прехвърлям. Просто ти дадох пример с твои банове.
П.С. Дръж се учтиво. Ние не гоним негрите в Америка.
И последно: lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=40251
Какво говорихме, какво стана...
Не задълбавай темата,защото до никъде няма да стигнем.Както споменах банове от по един месец отдавна не съм слагал.Гледам да трия повече мнения,ако се наложи слагам бан.Въпроса ми беше към твоя колега.Не бъди толкова нахален и спонтанен.
Колкото до подписите-в този също има ирония.
lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=27529
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта