ЦСКА - Краковия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Краковия
Става все по интересно. Ако стане и Мболи е в същата форма в която си замина от ЦСКА просто отбора е завършен.
[center]
[/center]

joro65 написа:Така е,но ме е яд някой да говори против отбора,когато те играят добре и печелят.Сами си правим проблемите!
Абе приятел-или не четеш, или се правиш на малоумен-КОГА СЪМ КРИТИКУВАЛ ОТБОРА„ КОГАТО ПЕЧЕЛИ???Къде го видя това???

Прочетете изказването на Радуканов
Най-важното което е мисли за младите,

Имаме много млади футболисти, които ще развиваме. Те са бъдещето на ЦСКА“, добави треньорът на „армейците“.
- cska - maina
cska_90 написа:joro65 написа:Така е,но ме е яд някой да говори против отбора,когато те играят добре и печелят.Сами си правим проблемите!
Абе приятел-или не четеш, или се правиш на малоумен-КОГА СЪМ КРИТИКУВАЛ ОТБОРА„ КОГАТО ПЕЧЕЛИ???Къде го видя това???![]()
![]()
Спрете се де

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
оф пичове аре не се карайте
Аз не се карам,ама
Единият разправя,че сега съм бил критикувал отбора-което къде го прочети -нямам идея!!
Другият пък обяснява някви неща-дето са толкова далече от истинатаа,че.............
И аз това викам-да не се караме-ама...
Единият разправя,че сега съм бил критикувал отбора-което къде го прочети -нямам идея!!
Другият пък обяснява някви неща-дето са толкова далече от истинатаа,че.............
И аз това викам-да не се караме-ама...

cska_90 написа:joro65 написа:Така е,но ме е яд някой да говори против отбора,когато те играят добре и печелят.Сами си правим проблемите!
Абе приятел-или не четеш, или се правиш на малоумен-КОГА СЪМ КРИТИКУВАЛ ОТБОРА„ КОГАТО ПЕЧЕЛИ???Къде го видя това???![]()
![]()
[offtopic]Стига сте се ровили в минали неща. Истината е, че преди година ти беше убеден в неща, които не се оказаха верни, до момента никой не ти го натякваше, а знаеш, че аз например имам основания да го правя защото много сме се дърпали по разни поводи, но си трая защото не искам да се караме помежду без сериозна причина. Нека да си остане така и да гледаме напред. Всъщност, ако държите, този спор можете да го продължите в темата за равносметката от 2 годишното управление на Титан!

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Всички заедно към титла номер 32. Нека изкараме един сезон без караници и катаклизми в отбора и агитката.
[center]
[/center]

![]()
Само ето това ще препиша от предното ти мнение:"Само нз защо са ни толкова играчи....... ......иам поне 5-6 човека дето се вижда че не стават вече доста време-ама си ги дундуркаме!! "
Така и не разбра,че има кой да мисли колко са играчите и докога ще ги държи.....и той мисли добре!
Спирам да споря!