mda ...... при мен въобще не тръгна ..... аз първото го слушах по гонг и реших второто да го гледам ама не върви въобще ... та са го слушам само по гонг
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
ЦСКА - Краковия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Краковия
Как се обърна тигана!До преди година именно тия футболисти бяха най-некадърните,сега вече сме разполагали с най-добрия потенциал.Просто разберете,че всичко е до треньор.Сигурен съм,че при Радуканов и Панку у Митрески щяха да са звезди!
Поне лично аз видях как точно преди да се завърти камерата Дечев побутна един тъмнокож футболист и веднага след това стана каквото стана.
Вярно преди това съшия футболист му направи много брутален фал, но не е това начина.
Вярно преди това съшия футболист му направи много брутален фал, но не е това начина.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Браво! Направете същото в плейофите на Лига Европа.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- dreben23
- Контакти:
Тва е излагация дето направиха накрая, ама нали шоуто трябва да е пълно! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
daniel875 написа:Браво! Направете същото в плейофите на Лига Европа.
Вие май само на плейстейшън ще вкарвате .
DmG написа:daniel875 написа:Браво! Направете същото в плейофите на Лига Европа.
Вие май само на плейстейшън ще вкарвате .

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

dreben23 написа:Тва е излагация дето направиха накрая, ама нали шоуто трябва да е пълно!
е брато извинявай

Евала на Радуканов мисли за футболистите и не иска някакви шибаняци да ги ритат, 8 мин, не са нищо!
2-1-край!
Последна промяна от cska_90 на 16 юли 2011 21:51, променено общо 2 пъти.