Ботев Пловдив - Спартак Плевен 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Ботев Пловдив - Спартак Плевен

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 юли 2011 20:10

Искам да ви кажа НАЗДРАВЕ на всички жълти сърца.С нетърпение очаквам началото на първенството!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 16 юли 2011 20:57

никки1912 написа:Срещу Етър и Спартак голове в 89мин. , така трябва, да се играе до края на мача. Но ми се иска да си решаваме мачовете някъде до 65-75 мин. за да няма издънки и да не треперим на края.

Все още е твърде рано, но съм сигурен че Хубчев ще обърне внимание на това. Все пак има още 20 дена подготовка и 5 контроли.
Бъди сигурен, че отбора ни ще изглежда коренно различно срещу Добрич, а между другото сега се сетих ..
Ние победихме Етър с 0:2, може да се каже леко, а те днес бият Добруджа 2:0 спокойно.
От тук следва да си направя извод, че трябва да бием Добруджа поне с 0:4 :mrgreen:

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 16 юли 2011 21:15

Чудех се дали да си напиша мнението за състоянието на Ботев, тъй като съм леко притеснен, но ще изчакам и другата контрола.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 юли 2011 21:47

dagger1912 написа:
никки1912 написа:Срещу Етър и Спартак голове в 89мин. , така трябва, да се играе до края на мача. Но ми се иска да си решаваме мачовете някъде до 65-75 мин. за да няма издънки и да не треперим на края.

Все още е твърде рано, но съм сигурен че Хубчев ще обърне внимание на това. Все пак има още 20 дена подготовка и 5 контроли.
Бъди сигурен, че отбора ни ще изглежда коренно различно срещу Добрич, а между другото сега се сетих ..
Ние победихме Етър с 0:2, може да се каже леко, а те днес бият Добруджа 2:0 спокойно.
От тук следва да си направя извод, че трябва да бием Добруджа поне с 0:4 :mrgreen:

Тия изводи в сферата на майтапа може....но иначе знаеш,че нямат нищо общо

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 юли 2011 22:01

Forza Botev написа:Чудех се дали да си напиша мнението за състоянието на Ботев, тъй като съм леко притеснен, но ще изчакам и другата контрола.

Форца казвай спокойно бе брат.Това е свободен форум ,всеки може да си изрази мнението.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 юли 2011 02:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3sAAQbMCGq0&feature=player_embedded[/youtube]
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 17 юли 2011 06:58

И двата гола, класика!
Който е бил на мача, да напише малко лични впечатления. Добре ли са играли на нашите, новият вратар как се е представил, защитно или нападателно сме играли и т.н.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 17 юли 2011 08:14

имало още 5 контроли разбирам-предполагам че в последните 2-3 вече ще имаме удоволствието да наблюдаваме титулярните футболисти които ще изнесат тежестта на началните мачове тоя сезон.А за тежките тренировки мога само да цитирам -Повече пот в ученията По малко кръв в боя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 17 юли 2011 08:42

Опраделено двата гола са уникални. Иначе Хубчев още доста върти състава и е нормално да изпитваме трудности в мачовете.

Canar
Контакти:

Мнениеот Canar » 17 юли 2011 10:56

Вчера аз бях на мача и като цяло мога да кажа, че мача беше доста слаб. Времете беше адски горещо и въобще не предразполагаше за качесвен футбол. Като цяло ние владеехме повече топката, но без да правим смислени атаки. Освен двата гола имамхме само още едно положение на Петър Атанасов с глава , което вратаря спаси. Относно дузпата за Спартак - абсолютно никаква дузпа. Ноко игра първо с топката и след това оня му се удари в крака. Левия бек ни е много притеснителен. Ники Илиев много неориентиран и несигурен. Мартин Стефанов далеч от класата на Наско, и ако недай си боже се контузи просто става страшно. Още сме в началото на подготовката и е рано да се правят изводи, но в градивен план има още много да се работи. За Тинков няма какво особено да кажа, тъй като Спартак нямаха опасни положения и оценка е трудно да му се даде. Арфата и Асенов показаха голямо желание за игра. Ротациите също оказаха влияние на играта. Надявам се, че в следвашите мачове ще видим истинския облик на отбора.

Върни се в “Ботев”