Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Нов играч

Мнениеот Бижутера » 30 май 2009 10:02

Аз съм го гледал няколко мача на Локо през пролетта и определено е добър футболист за българските стандарти,има някаква техника и много желание за игра при това в Локо,а ако дойде в Левски ще изяде тревата 100%.
А,и за малко да забравя-юноша на Цървена Звезда е!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Интервю с Христо Йовов!!!

Мнениеот bigbonusprize » 30 май 2009 10:19

Интервю с Христо Йовов. Естевено няма как да спомене за чудните прояви на "верните" привърженици на клуба, които никога не освиркват, псуват каруцарски или по някакъв начин обиждат легендите на синият клуб.

Христо, здрав ли сте вече?
- Да, травмата ми отшумя и се надявам, че ще мога да помогна на колегите си в последните два мача.
- Играхме малко в дербито с ЦСКА, тогава ли се възобнови контузията ви?
- Да. Още тогава не бях възстановен, просто последните 10 дни преди дербито не съм тренирал нормално. Изявихме желание с Гонзо и искахме да помогнем за добро или лошо, но явно е било за добро, щом Левски спечели. Лошото бе за нас, защото се контузихме и двамата.
- Тогава как се решихте да играете с Гонзо?
- Достатъчно добре се познаваме с него, за да сондираме мнение предварително. И двамата искахме да играем, и двамата имаме някакво влияние върху отбора, по-специално Гонзо. И беше ясно, че ако има и минимален шанс, ще играем и двамата.
- Твърди се, че сте казали на Кокала - искаме да играем, пускай ни!
- Това не се решава толкова просто. Ако така става, ще отидат много повече от 10 души с тези думи. В такава възраст сме, че може спокойно да се говори с треньора дали даден мач може да разчита на нас и е нормално да се проведе този разговор. Велев ни попита дали има шанс да играем и ние направихме всичко възможно, за да играем. Направихме го заради него и заради отбора, искахме да помогнем.
- Как се чувствахте на терена?
- Винаги е приятно да играеш в такива дербита, две мнения няма. Имаше публика, атмосфера. Надявам се да има публика по-стадионите, това е един празник за спорта.
- По-лесно ли се играе на пълен стадион?
- Естествено, това е един допълнителен стимул за всеки играч. Има закачки между агитките, самият мач става по-жизнен, динамичен.
- Реши ли Левски спечелването на титлата?
- Далеч съм от тази мисъл. Преди три кръга се надявахме да я спечелим, а сега едва ли не всички афишират, че сме шампиони. Има още два кръга, няма да бъде лесно. В България всеки може да победи всеки и се надявам да бием и в двата мача и да спечелим титлата.
- По-интересно ли е първенството сега?
- Със сигурност е по-интересно. До последния кръг не се знае кой ще е шампион. Три отбора се бореха за УЕФА през целия сезон. Има плюсове и минуси. Има много разочароващи неща. Като се почне от терени, съблекални, съоръжения. Дано се обърне внимание на това нещо. Това е в ущърб на футбола. Без значение дали е Левски, или ЦСКА. Всеки футболист може да покаже по-добри възможности на добри терени и условия за работа.
- Защо отпаднахте от Пирин за Купата на България?
- Никой не е застрахован от загуби. Левски имаше спад в играта в този период. Направихме 2-3 слаби мача, за щастие не се издънихме в първенството. Лошото е, че стана на полуфинал, а при нас има момчета, които не са играли финал за купата.
- Какво мислите за слуха, според който Левски бие Литекс, а после ляга на Пирин, за да стане Литекс носител на купата?
- Ще кажа само едно. Ако някой успее да уреди мач между Левски и Литекс, ще го призная за най-големият комбинатор. Или между Левски и ЦСКА, както се чуваше за предишните години. Това са безумия.
- Звучите уверено заради това, че бяхте 5 години в Ловеч ли?
- Не е само това причината. Литекс е изградил имидж на отбор, който иска да прави история. Какво да кажеш на футболисти с качества и претенции за отбор като Литекс. Да им кажеш да паднат ли? Нямам обяснение за тези твърдения. На този етап от първенството кой е сигурен за спечелването на каквото и да е.
- Един от тарторите сте в Левски, по-младите слушат ли ви?
- В Левски има момчета от България и чужбина, които са интелигентни, възпитани. Не става въпрос за тартори и тиранично отношение в съблекалнята. Те показват уважение към нас и това е достатъчно. През цялото време съм се опитвал да уважавам по-старите футболисти от мен. Може би вече съм друга генерация. Уважението е достатъчно, щом го показват в съблекалнята и на терена. Това е комплимент за мен.
- Не съжалявате ли, че се върнахте от Левски. В Кипър сте взимали много повече пари?
- Не, нито за момент. Имаше тежък период тук. Минал съм през всичко във футбола, по-скоро ми беше болно.
- Кога?
- При освиркванията от страна на публиката. Не мога да си го обясня. Всички сме в Левски и мислим за доброто на Левски. Не говоря конкретно за освиркванията към мен, а за отбора като цяло. Тръгнах с едно впечатление, върнах се и видях голяма промяна в хората. Това не беше случайно.
- Затова ли казахте, че сте готов да напуснете, ако някой гарантира, че Левски ще печели всеки мач минимум с 3:0?
- Естествено. Няма смисъл да се спират такива хора. Ако някой може да гарантира победа на Левски във всеки мач и знае кой е правилният състав, съм готов да си тръгна.
- Какво искахте да кажете при тези освирквания на публиката. Вкарахте гол с Черноморец, а после посочихте №10 на гърба си с името ви?
- Опитах се да им кажа, че аз мога да изпускам и мога да вкарвам. Че не бива да се забравя какви неща сме преживели заедно с публиката. И какво значи един мач и един пропуск. Не можех да повярвам, че това нещо се случва.
- Как влияят тези неща на съотборниците ви?
- Не е приятно на никого. Опитах се да ги предупредя, че не бива да се притесняват. Аз съм бил освиркван много, но има момчета, които се намират в такава възраст и положение, че за тях е важно да получат подкрепата на публиката. За да могат да пробият нагоре. В тази държава е трудно да се прави каквото и да е и трябва да се създава максимален комфорт на младите футболисти, защото чрез тях клубовете се издържат.
- Вярно ли е, че Люпко Петрович като треньор на Литекс ви е казвал: "Ицо, ако можеше да вкарваш това, което изпускаш, ще играеш в Реал (Мадрид)"?
- Може и да има такова нещо. Много неща са ми казвали, вероятно е така. След като го е казал, значи имам някакви качества.
- Нямате още 32 години. Замисляли ли сте се още колко ще играете?
- Като бях по-млад си мислех, че ще осъзная момента, когато сам ще спра. Като усетя, че нещата тръгват по нанадолнището, ще намеря сили сам да се откажа.
- Левски ли ще е последният ви български клуб?
- Надявам се, поне така мисля сега.
- А след като спрете с какво ще се занимавате?
- Бих искал да се занимавам с футбол. Проблемът е, че много хора искат да се занимават с футбол, но не на всички им се отдава. Всеки има разбирания. Какви са моите, бързо ще се разбере дали са правилни, или не.
- Треньор ли искате да станете?
- Искам, но ние се славим с държавата с най-много тапии. Така че времето ще покаже. Треньори има, ще видим дали ставаме за тази професия. Бързо ще се покаже, себе си не можеш да скриеш.
- А да имате в състава си още един-двама Христо Йововци?
- Това е част от треньорската дейност. Всеки треньор вероятно харесва футболисти като себе си. Ако дойдат такива като мен, няма да ги върна
- Какво си спомняте от престоя в Кипър освен че научихте английски?
- Срещнах приятели, научих средиземноморската кухня добре. Нов народ, нрави, нови хора. Ще се връщам всяка година там. Не зная за какъв период, намерих приятели там и ще се радвам да ги виждам. Лимасол е хубав град, приятен за почивка.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Интервю с Христо Йовов!!!

Мнениеот Бижутера » 30 май 2009 10:24

Добре,че Йовов не е като повечето футболисти да отговарят с по една дума на всеки въпрос 8-) 8-)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 30 май 2009 10:29

И за какъв х*й ни е... По-добре юноши отколкото реномирани чалгари на по 30 години.
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 май 2009 10:36

Да. Интелигентен футболист е Ицо! Сигурно ще стане добър треньор... По-скоро ДАНО да стане добър треньор. След време го виждам с Левски на 1/4 финал, но този път в ШЛ 8-)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

tprodanov
Контакти:

Re: Невероятна постъпка !

Мнениеот tprodanov » 30 май 2009 10:46

Екстремисте, само ще ти кажа, че само за няколко дни може така да се промие мозъка на детето, че днес да мрази баща си, утре майка си. Тоя случай няма кой да го проследи, но това момиченце след най-много месец, ако съда вземе, че го присъди на бащата, пак ще реве така. Като ти чета писането се убеждавам, че съм прав. Децата обикновенно са на страната на този, при когото живеят, и при теб е било така, очевидно съм прав. Хайде със здраве. И не подценявай различните видове експерти.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 30 май 2009 10:55

Винаги е бил един от любимците ми като фурболист, макар и в момента да не се представя на ниво, и дано стане и добър тренер след време!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 30 май 2009 11:43

levski7 написа:Хайде стига вече-поредния свободен агент!Като няма пари Батков за какво ни е-само да ръси глупости ли?!9 години едно и също-никаква селекция,никаква перспектива,само щедри приказки за пред наивниците!Е,как да имаме успехи в Европа?Сам си признава,че няма пари,а не иска да продава отбора-свикна да печели от него!Дори се оплаква,че последната година бил на загуба?!Че кой президент на футболен клуб е на печалба от него?
В ЛЕВСКИ трчбва да се влага,а не да се печели от него-ЛЕВСКИ не е фирма,а религия за милиони!Нека изгоним паразитите,които само печелят на гърба на ЛЕВСКИ-преди беше Лафчис,сега Батков!Стига сме си заравяли главите в пясъка-дори и да станем шампиони,в Европа нищо добро не ни чака,да не говорим,че ЛЕВСКИ цяла година е без треньор!Разберете-докато Батков е 'собственик' пари за качествени играчи и треньор,достоен за велик клуб като ЛЕВСКИ,няма да има!Батков трябва да се маха-иначе пак ще страдаме!

Аман от такива фенчета разбирачи като тебе - ти имаш мисленето на цесекар бе пич - "Батков да се маха, нямал пари!" Ами кой да дойде, ти имаш ли пари да издържаш отбора?! Дай алтернатива на Батков, някой който ще дава по 50 - 60 милиона на сезон ей така, да купи Ронално, Меси и Кака!

Бижутера написа:Аз съм го гледал няколко мача на Локо през пролетта и определено е добър футболист за българските стандарти,има някаква техника и много желание за игра при това в Локо,а ако дойде в Левски ще изяде тревата 100%.
А,и за малко да забравя-юноша на Цървена Звезда е!

Не мисля, че Левски ще вземе футболист, който не е от ЕС, колкото за Делибашич, мисля, че може да се конкурира с Христов и Кръстовчев, но не е по - класен от тях!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Македонци снимат филм за уреден мач на Левски

Мнениеот gorg » 30 май 2009 11:46

sedem_!_dva написа:Това гаранция го има в Спорт1, нали тиквеници... :lol: Без да гледам ми е ясно... :roll:

ха ха ха - и то като главна новина!;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 май 2009 11:50

Извода е,че Бижутера си е Бижутера :lol: 8-)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”