Вратарският пост в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

5kov,5rov
Контакти:

Re: Кой стои зад Караджов?

Мнениеот 5kov,5rov » 16 юли 2011 18:09

Fridtjof Nansen написа:
защо написа:Е, той М`Боли обикаляше, щото си мислеше, че е играч за по-силен отбор. Сега сигурно се е усетил, че ЦСКА е по-силен от Криля советов :lol: ....

ЦСКА - Москва определено да, за съименника от София не е много сигурно. ;)
[quote=]......аз не се сещам за по-добър български вратар от Караджов, така че стига сме го коментирали, момчето хич не е лошо.

:lol: :lol: :lol:[/quote]

Ей колко смешно че не можем да цитираме и цитата излиза един такъв никъв... Абе въобще тва сините сте голяма работа.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 юли 2011 18:11

vaskonti написа:Нали не мислиш, че само ти гледаш всеки мач, както и че преценката ти е общо валидна и обективна?

В Шумен имате ли кабелна? :shock: Майтапът на страна, нека ви пази до живот, супер вратар е. 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2011 18:15

rsk написа:
vaskonti написа:Нали не мислиш, че само ти гледаш всеки мач, както и че преценката ти е общо валидна и обективна?

В Шумен имате ли кабелна? :shock: Майтапът на страна, нека ви пази до живот, супер вратар е. 8-)

Шумен? Ако си спомням добре в Шумен преобладават сините, има ясно доказателство за това, ако ми разбираш мисълта.
Между другото не е нужно някой да е супер вратар за да е по-добър от Пламен Илиев - нали за това беше спорът? Освен ако твоето мнение е друго, с интерес ще го прочета - все пак ти си напълно обективен, което е следствие на това, че ти си единственият човек на тоя свят, който гледа мачовете от А група.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 юли 2011 18:26

Правилно си ме разбрал!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 юли 2011 18:35

Баба Илийца стои зад Караджов ! ;)
Много прости хора има в тая държава . Първо информацията на Спиртал е повече от съмнителна , не си струва обсъждането . Второ има треньор да мисли по въпроса , който изглежда си разбира от работата , Караджов е имал и добри и лоши мачове , времето ще покаже . Има качества , за вратар е много млад следващите 2,3 години са му решаващи . Има късмет че Радуканов му е треньор ,дано го използва.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Re: Без вратар няма да стане!

Мнениеот dra6ky9 » 17 юли 2011 01:12

Абе чакайте малко ? Какво точно ви подтикна , да мислите по този начин за Караджов ?? Да , преди 2 години и аз съм го плюл и какво ли още не , признавам , но този полусезон се представи повече от солидно , какво толкова ви е направило впечатление не разбирам ? Коментираме , без дори да се е случило нещо .
When you walk..

mirodes
Контакти:

Вратарският пост в ЦСКА

Мнениеот mirodes » 17 юли 2011 08:35

Четох по сайтовете,че има възможност Мболи да се върне в ЦСКА.Ако има и 1 процент шанс шефовете на ЦСКА изобщо не трябва да изпускат тази възможност.Такъв вратар не е играл в България поне в близките 30 години.С него отбора става просто друг.Просто се чудя аз ли не разбирам от футбол или треньорите са слепи,но Мболи за мен е в първата десетка на най-добрите вратари в света.То се видя и на световното какви мачове изнесе.Защото сегашния ни вратар е гола вода.Прави добри спасявания и после се осира в елементарни ситуации.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Мболи в ЦСКА

Мнениеот iliev72 » 17 юли 2011 08:53

Не мога да ви разбера ! Зор да върнат този Мболи , а искате и в същото време да се развива Караждов ! Като седи на пейката няма как да се развива ! Трябва да играе и при това редовно за да има развитие ! А и по-голяма глупост не бях - в близките 30г Мболи бил най-добрия ! Ти случайно да си гледал Илия Вълов , Георги Велинов ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 17 юли 2011 08:56

Моите Уважения,но караджата няма къде повече да се развива. Мболи едва ли ще се върне в ЦСКА просто няма как да му плащаме голяма заплата иначе и аз съм за да се върне. От сега прогнозирам ,че някоя глупава грешка на господин краката ми пречат(караджата) ще ни провали в някои важен мач
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

pelev73
Контакти:

Мнениеот pelev73 » 17 юли 2011 08:58

като се върнем 30 години назад -ВЕЛИНОВ ,МИХАЙЛОВ-велики вратари този неможе изобщо да се сравнява със тях.или за теб който си фен на цска този маймун е по добър от ДЖОНИ ВЕЛИНОВ явно никога не си гледал този страхотен вратар а щом фен на левски ти го казва значи наистина е бил много добър ...................

Върни се в “ЦСКА”