Малайзия XI-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Малайзия XI-Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 16 юли 2011 15:26

Това оправдава някои неконцентрирани намеси когато пази. Другите могат да си избират други отбори.

ПС: Да се преместим в темата за селекцията викам аз. :lol: :mrgreen:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юли 2011 15:44

Liverpool forever_95 написа:
styopa написа:Някой хора забравят,че това е само контрола. ;)

човек, добре че е контрола, но не може постоянно от 4-1 да правим 4-3, какво става. Вратарите ни са отчайващо зле. Това не може да бъде.

П.С. 6-3

Предполагам знаеш,че и тримата днес трудно ще влизат в групата.Хансен има само няколко записани резервни места изобщо в кариерата си.От тях няма как да се очаква много.Общо взето само той не се справи много добре.
А и все пак това е контрола/тренировка.Нищо повече.Ако ще и 10:10 да е резултата,на мен лично изобщо не ми пука.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 16 юли 2011 16:14

RedMagic написа:Това вратарче Хансен лудо ли е ? КАК ЩЕ ИЗТЪРВЕ ТОПКА, КОЯТО СЕ ДВИЖИ С 2-3 КМ/С ?? Заради такива грешки сме на това дереже...

Е, ако беше се движила с 2-3 км/с щяхме да му простим. :)
Иначе мачът си беше за публиката, то е ясно, но все пак могат да се направят някои изводи. На Поулсен и Джо Коул направо да им търсят нови отбори. В Шелви има много хляб, но няма да е зле да се даде под наем в някой отбор от Висшата Лига. Същото важи и за Коуди. Хансен не го съдете, млад е. Макси ще си остане златната резерва. Н'гог също ще е полезен в някои мачове според мен. Акуилани ме впечатли много, трябва да получи доста повече шансове. Дано не го продадем за по-малко от 15 милиона, въпреки че, ако сравняваме Даунинг и Акуилани, италианецът трябва да е поне 60 милиона. :lol: А между другото много ми хареса и Инсуа. Не знам защо търсим друг ляв бек, като той има качества и потенциал, а за резерви можем да ползваме Робинсън, Аурелио, а дори и Фланагън и Джонсън при необходимост. Най-лошо впечатление ми направи Керъл, но дано при наличието на Даунинг да се повиши ефективността и на Керъл.
П.С. Четох всички коментари в темата подред и не можете да си представите колко бързо си мените мнението повечето в рамките на минутки. :lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 16 юли 2011 16:48

Ами да попринцип Инсуа е доста добър защитник обаче трябва да се поработи върху дефанзивните му функции че втория гол от него дойде иначе и аз незнам защо ни е ляв бек.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Fantasmagoriev
Контакти:

Мнениеот Fantasmagoriev » 16 юли 2011 19:30

Абе ако някой има инфо може ли да ми каже кой варди на Мидълзбро? Да го продаваме Брад Джоунс там пак, хем ще изкараме някой лев... опс паунд... ;)
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 16 юли 2011 19:56

Fantasmagoriev написа:Абе ако някой има инфо може ли да ми каже кой варди на Мидълзбро? Да го продаваме Брад Джоунс там пак, хем ще изкараме някой лев... опс паунд... ;)

Как избра Боро? Той се махна оттам, а Боро имат 2-ма млади и перспективни вратари и нямат нужда от него. Пък и Боро нямат пари за даване в момента.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Fantasmagoriev
Контакти:

Мнениеот Fantasmagoriev » 16 юли 2011 21:29

Добре де. Просто ми стана любопитно. Важното е да го продадем някъде или поне да играе под наем...
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 19 юли 2011 11:15

Честита победа и от мен и честит първи гол на Адам !! Дано да продължаваме така и през целия сезон ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 юли 2011 22:56

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cv-CW3dkhvE[/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”