В Пловдив отпуснаха близо 100 хил. лева за билети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

В Пловдив отпуснаха близо 100 хил. лева за билети

Мнениеот trakia » 15 юли 2011 17:25

Кaкво става?Нали ги говорихме тези неща ,че не искаме билиети ?
Последна промяна от trakia на 15 юли 2011 17:58, променено общо 1 път.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: В Пловдив отпуснаха близо 100 хил. лева за билети

Мнениеот rump_shaker » 15 юли 2011 20:47

ояя, само ще вметна, че отказването на общинска помощ насочена към по-бедните прослойки на обществото, целяща спомагането на хората от тези слоеве да посещават спортни и културни мероприятия, не е показност на по-голяма обич. Съмнявам се, че ще вникнеш какво ти говоря. Повярвай ми, ние билети ще си купим. Общината няма да ми даде на мен, или на редовият фен билет. Това моето момче, е вид социална политика. Стимулира посещаемостта на спортно мероприятие което трябва да се аплодира а не заклеймява.

И да се обърна към нашите си фенове. Какво значи не искаме билети. Тези билети са дадено от общината на клуба, а не от общината на нас. Входа на част от хората ще бъде платен от общината. Никой не идва и да ни казва сега не си плащайте билетчето, ние ще ви го платим. Аз съм сигурен, че тези билети ще се раздадат целенасочено, а не на случаен принцип. Не виждам нищо лошо в цялата работа с тези билети.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 юли 2011 08:48

rump_shaker написа:ояя, само ще вметна, че отказването на общинска помощ насочена към по-бедните прослойки на обществото, целяща спомагането на хората от тези слоеве да посещават спортни и културни мероприятия, не е показност на по-голяма обич. Съмнявам се, че ще вникнеш какво ти говоря. Повярвай ми, ние билети ще си купим. Общината няма да ми даде на мен, или на редовият фен билет. Това моето момче, е вид социална политика. Стимулира посещаемостта на спортно мероприятие което трябва да се аплодира а не заклеймява.

И да се обърна към нашите си фенове. Какво значи не искаме билети. Тези билети са дадено от общината на клуба, а не от общината на нас. Входа на част от хората ще бъде платен от общината. Никой не идва и да ни казва сега не си плащайте билетчето, ние ще ви го платим. Аз съм сигурен, че тези билети ще се раздадат целенасочено, а не на случаен принцип. Не виждам нищо лошо в цялата работа с тези билети.

Еми не си прав. Ние си отказахме билетите защото не е правилно да се помага на нашия отбор по този начин. Ти как ще прецениш кой е беден и кой има нужда? Аз се чувствам леко беден защото не мога да си купя Х6-ца да речем и трябва да си взимам Х5цата. Или през социални грижи или бюрото по заетостта ли ще раздаваш билети?

Единствения смисъл на тва с билетите е някой да открадне някъде едни пари. За това ние им казахме - искате да помагате - ето тука направете едно игрище с изкуствена трева за децата - излиза точно за тия пари. Другата седмица трябва да го почват, а ти говори за социални политики и тн. накрая паричките в едни дълбоки джобове бедните по-бедни. Общината изкупва едни билети като финансова инжекция на клуба, след това ги връща за да ги давате на бедните. Не може ли просто да хване за тия пари и да ви бутне там магазините или да ви ремонтира 2 съблекални за тая сума? Стадиона е общински, няма кво да чака каквото и да е било - отива и почва.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 16 юли 2011 11:50

Пловдив1926 написа:
rump_shaker написа:ояя, само ще вметна, че отказването на общинска помощ насочена към по-бедните прослойки на обществото, целяща спомагането на хората от тези слоеве да посещават спортни и културни мероприятия, не е показност на по-голяма обич. Съмнявам се, че ще вникнеш какво ти говоря. Повярвай ми, ние билети ще си купим. Общината няма да ми даде на мен, или на редовият фен билет. Това моето момче, е вид социална политика. Стимулира посещаемостта на спортно мероприятие което трябва да се аплодира а не заклеймява.

Еми не си прав. Ние си отказахме билетите защото не е правилно да се помага на нашия отбор по този начин. Ти как ще прецениш кой е беден и кой има нужда? Аз се чувствам леко беден защото не мога да си купя Х6-ца да речем и трябва да си взимам Х5цата. Или през социални грижи или бюрото по заетостта ли ще раздаваш билети?

Единствения смисъл на тва с билетите е някой да открадне някъде едни пари. За това ние им казахме - искате да помагате - ето тука направете едно игрище с изкуствена трева за децата - излиза точно за тия пари. Другата седмица трябва да го почват, а ти говори за социални политики и тн. накрая паричките в едни дълбоки джобове бедните по-бедни. Общината изкупва едни билети като финансова инжекция на клуба, след това ги връща за да ги давате на бедните. Не може ли просто да хване за тия пари и да ви бутне там магазините или да ви ремонтира 2 съблекални за тая сума? Стадиона е общински, няма кво да чака каквото и да е било - отива и почва.

Другата седмица като го почнат пак ела тука да ни кажеш!
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 юли 2011 13:50

личното ми мнение е, че това с билетие а 1) много хубава идея и 2) възможно да се осъществи реално. Има рискове, че някой ще се облагодетеслва, но нека не бъдем така скептични към всяка една идея (примено цялата бълвоч срещу ББ и Стоичков за новия стадион). Има си реални методи да се определи кой да вземе билетите. Има изработени ясни критерии и механизми в други сфери, коигто могат да се използват. Имам предивд социални помощи, пенсии, но също така применро с безплантанат правна помощ = от години има специален закон и специални органи и процедури (критерии, формуляри, кой зима решение, пр), които работят малко или много. Не би било много трудно да се използват вече съществуващи механизми и документация, за да се определи. Крайната цел е благородна. Ако това е твърде обременяващо за клуба, може винаги да се предоставят билети на специални заведения и органзиации, примерно домове за сираци, организации на хора с увреждания, за деца и хора страдащи от тежки болести и прочие.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 юли 2011 14:35

Пловдив1926 написа:

Не много съм си прав, щото изобщо не прочети кво ти казва. Дали ще ти дадат парите за треа, осветление или билети е все тая. И друго да е питам теб. Ти кой си! Кмета ли си? Президента на отбора ли си? Общински съветник ли си? Губернатора на Пловдив ли си. Кой си ти че да кажеш "НИЕ отказахме"... разбираш ли, че нищо не зависи от теб и феновете. Има общински пари, Коко ги е поискал за осветление да речем и са му ги дали. А тва че ти си мислиш че си фактор определящ потока на общинските пари си е в следствие на жегата, да знаеш!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 юли 2011 18:14

....

Точно НИЕ от фенклуба и групите отказахме билетите на кръглата маса по въпроса. Същите пари ги взимаме пак, но много по-чисто. Как нашия клуб ще приеме нещо против нас? Няма как да стане просто. И не е нужно да си кмет за това. Надявам се модератора да си свърши работата че доста мнебия има в следствие на комплекс злоба и жега.

А ти не ми отговори как ще определиш кой е беден и има нужда от такъв билет?
Последна промяна от Пловдив1926 на 17 юли 2011 08:53, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 юли 2011 15:10

Пловдив1926 написа:....

Точно НИЕ от фенклуба и групите отказахме билетите на кръглата маса по въпроса. Същите пари ги взимаме пак, но много по-чисто. Как нашия клуб ще приеме нещо против нас? Няма как да стане просто. И не е нужно да си кмет за това. Надявам се модератора да си свърши работата че доста мнебия има в следствие на комплекс злоба и жега.

А ти не ми отговори как ще определиш кой е беден и има нужда от такъв билет?

Понеже явно пипито не ти сече ето ти пример. 100 000 лв значи 25 000 билета, за 30 мача за сезона означава по около 900 билета на мач. На територията на град Пловдив има около 2500 деца-сираци живеещи в сиропиталища. Няма да обяснявам още колко социлано слаби семейства има настанени в обществени общижития. Ей ти един малък пример за това кой може да се възползва от такова дарение

Всъщност сега се замислям, че ако наистина се дадат тези средства за деца в неравностойно положение, аз ще бъда горд че град Пловдив и Ботев са осъществили мечти на подрастващи тийнейджъри - сираци!

Това е един малък пример. Има още много фондации, организации и прочие които се заниамват с социално слаби хора и билетите могат да бъдат насочени към тях. По хуманно спонсориране от това здраве му кажи. А ти се заблуждавай, че си взел "готино" решение кат си тропнал на квадратната, опа кръглата маса и си спрял парите. Само дето тези пари сега ще идат в джоба на Коко....... а вие ще пляскате от екстаз !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 17 юли 2011 16:37

Нали децата влизат ан нашия стадион безплатно ,тогава за кви сираци говорим ? Аз неразбирам къде ще се дават тези билети и чакам да видя ръководството къде ще ги даде .
Изображение

Върни се в “Ботев”