Forza Botev написа:Дано този път покажем добра игра
Не мисля,че нашите играха лошо и в двата изиграни мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Forza Botev написа:Дано този път покажем добра игра

PLOVDIV PEE 1912 написа:Някой може ли да каже нещо за Спартак Плевен?Пълна мъгла ми е тоя отбор.
angelov написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Някой може ли да каже нещо за Спартак Плевен?Пълна мъгла ми е тоя отбор.
След унищожаването му, отбора сега се възражда. Премина през чистилището на окръжните групи и миналия сезон завърши 5-ти във В група. Играчите са предимно млади момчета, собствено производство, като има двама - трима по-опитни. Очаква се в най-скоро време клубът да подпише договор с много сериозен инвеститор и следващия сезон ще се бори за промоция в Б група.
П.С. Очаквам лесна и резултатна победа за вас.
Hacko1912 написа:мнохо хубава статия от сайта на Спартак Плевен; браво и успех на този здрав тим. Аз ги помня с добро от 80те и 90те даже. Пламен Гетов беше магьосник.
angelov написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Някой може ли да каже нещо за Спартак Плевен?Пълна мъгла ми е тоя отбор.
След унищожаването му, отбора сега се възражда. Премина през чистилището на окръжните групи и миналия сезон завърши 5-ти във В група. Играчите са предимно млади момчета, собствено производство, като има двама - трима по-опитни. Очаква се в най-скоро време клубът да подпише договор с много сериозен инвеститор и следващия сезон ще се бори за промоция в Б група.
П.С. Очаквам лесна и резултатна победа за вас.
Hacko1912 написа:мнохо хубава статия от сайта на Спартак Плевен; браво и успех на този здрав тим. Аз ги помня с добро от 80те и 90те даже. Пламен Гетов беше магьосник.
Muscarin написа:
Един от най-добрите изпълнители на пряк свободни удари които България е далаДаже ако не се лъжа има записан гол на световното 86-та
Muscarin написа:Аз очаквам вече да започнем да играем нападателен футбол! Че последните два мача нещо не ми хареса играта....
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
angelov написа:Hacko1912 написа:мнохо хубава статия от сайта на Спартак Плевен; браво и успех на този здрав тим. Аз ги помня с добро от 80те и 90те даже. Пламен Гетов беше магьосник.
Налегнаха ме спомени. Първият мач, на който съм ходил в Плевен беше точно срещу вас през 97/98. Бихте с 2:1 и Пламен Гетов изпусна дузпа.
Интересното е, че последния ми мач в Плевен е срещу Локо Пловдив
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта