Ботев Пловдив - Спартак Плевен 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Спартак Плевен

Мнениеот Alternative » 16 юли 2011 12:49

Forza Botev написа:Дано този път покажем добра игра ;)

Не мисля,че нашите играха лошо и в двата изиграни мача. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 16 юли 2011 13:19

PLOVDIV PEE 1912 написа:Някой може ли да каже нещо за Спартак Плевен?Пълна мъгла ми е тоя отбор.

След унищожаването му, отбора сега се възражда. Премина през чистилището на окръжните групи и миналия сезон завърши 5-ти във В група. Играчите са предимно млади момчета, собствено производство, като има двама - трима по-опитни. Очаква се в най-скоро време клубът да подпише договор с много сериозен инвеститор и следващия сезон ще се бори за промоция в Б група.

П.С. Очаквам лесна и резултатна победа за вас.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 юли 2011 13:30

angelov написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Някой може ли да каже нещо за Спартак Плевен?Пълна мъгла ми е тоя отбор.

След унищожаването му, отбора сега се възражда. Премина през чистилището на окръжните групи и миналия сезон завърши 5-ти във В група. Играчите са предимно млади момчета, собствено производство, като има двама - трима по-опитни. Очаква се в най-скоро време клубът да подпише договор с много сериозен инвеститор и следващия сезон ще се бори за промоция в Б група.

Успех на Спартак Плевен.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 юли 2011 13:33

мнохо хубава статия от сайта на Спартак Плевен; браво и успех на този здрав тим. Аз ги помня с добро от 80те и 90те даже. Пламен Гетов беше магьосник.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 юли 2011 13:47

Hacko1912 написа:мнохо хубава статия от сайта на Спартак Плевен; браво и успех на този здрав тим. Аз ги помня с добро от 80те и 90те даже. Пламен Гетов беше магьосник.

Един от най-добрите изпълнители на пряк свободни удари които България е дала :) Даже ако не се лъжа има записан гол на световното 86-та

angelov написа:

Ами дано се възроди!!!!

Аз очаквам вече да започнем да играем нападателен футбол! Че последните два мача нещо не ми хареса играта....

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 16 юли 2011 14:10

Hacko1912 написа:мнохо хубава статия от сайта на Спартак Плевен; браво и успех на този здрав тим. Аз ги помня с добро от 80те и 90те даже. Пламен Гетов беше магьосник.

Налегнаха ме спомени. Първият мач, на който съм ходил в Плевен беше точно срещу вас през 97/98. Бихте с 2:1 и Пламен Гетов изпусна дузпа.

Интересното е, че последния ми мач в Плевен е срещу Локо Пловдив :)

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 юли 2011 14:10

Muscarin написа:
Един от най-добрите изпълнители на пряк свободни удари които България е дала :) Даже ако не се лъжа има записан гол на световното 86-та

Бат Петйо, Кучето и Пламен Гетов! Всички други са поне една класа отдалу за пряк свободни удари.

А за стила ни на игра - искам да напомня че великият Ботев от 80те, който аз помня много добре, играеше (при гостуванията особено, а и срещи Витоша и Средец у дома) не точно атакуващ футбол, ами на контра атаки. Най голямото оръжие на нас ни бяха контрите и с това се прочухме из цяла България. Аз си мисля, че подобен стил сега Хубчев и Ко се оптват да възродят при нас. второто полувреме срещу Етър беше показателно - доста опити за контри, някои успешни и накрайа един гол от класичска Ботевистка контра. Така че недейте само 'аз искам атакуващ стил" защото има мачове и мачове - в някой на Колежа ще газим атакуващо, в други, особено навън, най-добре с контрите при стабилна защита, която Хубчев бе следвало да му е специалитет.
Последна промяна от Hacko1912 на 16 юли 2011 14:16, променено общо 1 път.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 юли 2011 14:11

Muscarin написа:Аз очаквам вече да започнем да играем нападателен футбол! Че последните два мача нещо не ми хареса играта....

Първия мач играхме срещу шампиона, а втория при 35 градуса жега. Към това добави нов треньор, 7-8 нови футболиста и факта, че мачовете са приятелски (тоест постоянно джуркане на състава).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 юли 2011 14:14

angelov написа:

Налегнаха ме спомени. Първият мач, на който съм ходил в Плевен беше точно срещу вас през 97/98. Бихте с 2:1 и Пламен Гетов изпусна дузпа.

Интересното е, че последния ми мач в Плевен е срещу Локо Пловдив :)

Абе май е бил срещу Доко Кюстендил последния ама нейсе :mrgreen: ;)

Искренно ви желая завръщане големия футбол най-скоро. Клуб с традиции сте, мястото ви е къде къде по-нагоре.

Върни се в “Ботев”