Тошко трудно би се преборил вече за позицията на ляв халф/крило/,но за бек дали случайно,поради липса на друга опция,или поради виждането на треньора,но той вече е алтернативата на Янев.А може и да е обратното

?Янев да е алтернатива на Тошко,макар че според мен за да заиграе Тошко бек,трябва специално да се работи с него и то човек който знае за какво става въпрос на подобна позиция.Отстраняването на Адемар,Тиаго и Бачев шокира и стресира нас,феновете,но никой не знае какво се върти в главата на старшията.А поне досега той показва че не е случаен треньор,за наша радост.И думите му след победата над Локо бяха не дитирамби,а именно за проблемите в защита над които трябва да се работи.За мен притеснението идва не толкова от слабия според всички в този форум ляв бек Янев,а от факта,че човека пред него не е от типичните бойци,покриващи цялата лява зона,включително и тази на бека.Хубаво поне че опорните халфове вдъхват доверие.Навярно те ще бъдат и хората запушващи дупката Янев.Интересното в случая е,че за ПЪРВИ път в този форум ВСИЧКИ се обединиха за едно мнение,а именно че Янев не е бек за Черно море.Как ще се чувства момчето ако чете тези постове,просто не знам.Определено няма да е мотивиран да играе на ниво.Ако поне няколко човека го подкрепяха,щеше да иска да се доказва,но сега не мисля че ще се случи това.