Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Идва ли краят на порутените стадиони?

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 юли 2011 18:56

trakia написа:
Avanti_Ragazzi написа:Пловдив е поне 5 пъти по-малък град от София,това значи поне 5 пъти по-малък стадион!!!Но от мен да мине 20 000-25 000 е максимума дето ще ви върши работа!!!Другото е пълни глупости.Никоя фирма няма да се навие да инвестира в 50 000 или 60 000,дори 40 000 стадион.В толкова малък град като Пловдив,то София е малък град в сравнение с други,та Пловдив даже не е град в сравнение с тях!!!Това е истината,когато Пловдив или Варна стане поне 700 000 или 800 000 души,тогава да се говори за толкова голям стадион.Никой няма да ви построи такова нещо,просто е не рентабилно.Като сложиш факта и,че сте 2 а не 1 отбор и нямате фенове на други места освен Пловдив,няма как да стане.То няма 60 000 стадион на 1 отбор от 350 000 град в Европа,вие при 2 отбора искате такъв стадион!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Аванта,разсъжденията ти са безпочвени при условие ,че ние във В група извадихме по-голяма посещаемост от вас и изобщо най-голяма в България.
За нас ,а предполагам и Локото не е проблем да напълним 50 000 ,което обаче се оказва проблем за вас и чарвените ви приятели.Да не споменавам пък колко безмислено е да се правят стадиони на отборите муми Локо Сф и Славия.Изобщо защо някой ги мисли тези покойници?! Далеч по рентабилно би било да се дадат тези пари на Миньор Перник те имат в пъти повече подръжници от двете шопски перални на пари.
Такива разсъждения ,къде в Европа имало тва и онва ги остави на посещаемостта...пример имаш в лицето и на Шалке 04 .
Ние си имаме фенклубове и в София ,Асеновград ,Раковски ,а аз познавам и доста момчета от Стамболийски дето са канари дори и неорганизирани ,даже сега се сещам ,че като играхме с тях във В група се получи куриозът ,че техните футболисти са наши фенове ,които често са и в агитката ни.
А що се отнася до провинция вие сте номер едно и никога няма да бъдете догонени ,всичките ви фенове са някъде другъде но не и в София. Най-добре е да се направи стадион на Левски във всяка паланка и Левски всеки къръг да играе домъкинствата си в различно село ,поне няма да хабат хората ток за ТВ-то

Дрънкай си,говори си,пиши си квото си искаш и квото ти сака душицата!!!Но в Пловдив по-голям и нов стадион от 30 000 няма да ви построят!!!Ти си разтягай локуми колкото щеш!!!Това си е твое право!!!Факта е следният по-голям стадион от 50 000 хиляди за България е не мислимо.Единствено място за такъв стадион е София,другото са празни приказки!!!За Ботев дори 20 000 стадион ви е прекалено много,един 15 000 ви е достатъчен.Затова и шефовете ви,ще ви правят именно 15 хиляден.Хората са на ясно с това нали са бизнесмени,щом са преценили,че така е редно го правят така.Ако приемем и за Локото толкова,прави общо колко? 30 000 души,И без това играете в Европа от дъжд на вятър.А и едва ли на дербито ви ще тръгнат всички и едните ще дадат билети колкото на другите!!!Освен това говорете за нас колкото си искате,не ни пука кой знае колко,вие с нас по-публика никога няма и не може да се мерите.Вие сте един отбор от един град,ние сме отбор с фенове във Всеки Град!!!Разликата е не мислима,другото са ваши теории.Аз съм ходил на мач на Левски с 43 000 човека,толкова хора в Пловдив за последните 20 години са се събирали само на концерта на Металика и Пайнер!!!И ти казах недей дава пример с Шалке,Гелзенкирхен е 370 000 души,но е част от агломерацията Рур http://en.wikipedia.org/wiki/Ruhr която е с население от 5 милиона(където 85% са от Борусия или Шалке хората).А Рур пък от своя страна е част от по-големия мегаполис Рейн-Рур (агломерацията на Рур,агломерацията на Дюселдорф и агломерацията на Кьолн) с население от 11.3 милиона души http://en.wikipedia.org/wiki/Rhine-Ruhr .Много от които са именно от Шалке и затова не случайно и Шалке е третият най-популярен отбор в Германия,след Байерн и Борусия!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 15 юли 2011 19:11

А Рур е част от Германия ,която е 80 000 000 ХАХАХАХАХА .Браво !Никой не отрича ,че сте обичани във всяка паланка в бг ,аз тва съм го споменатл Аванта. Половин паланка ви обича другата половина ви мрази тва е! Най-обичани и най-мразени -незначи най-посетени. Когато ние и Локото говорим за 50 000 стадино ние не казваме ,че го искаме за клубен ,а за градски/национален ,нашите стадиони ни задоволяват като капацитет ,та дори и по малки да речем 15-16 хилядни ,не сме грандомани нещем много.Ала градският в момента си е над 50 000 стадион и ще е тъпо да стане на 30 000 тва ни обрича на вечна евро тъмнина. Естествено не без вашите евро амбиции.Бляновете ви да сте номер 1 и тем подобни!
Да речем ние си играем дербито на стадион ,чийто капацитет позволява всички фенове да са там ,тогава защо да има селски прояви тип Левски и ЦСКА играли мач на Васил Левски и домъкина отпуснал на госта 2000 билета ,а стадиона празен???
Е ,Аванта, ние сме над вашите селски пререкания ,може да не се обичаме ,може да не сме първи дружки ала винаги сме готови нашите 20 000 да надвикат техните 20 000 и обратното! Естествено на тебе ти е трудно да го разбереш ,а за да ти се прочете невежият пост си го направил и с дебело подчертани букви .Типично за вас винаги да тръбите и да сте на празни стадиони,да пробутвате томболи с печалба на автомобили и пак сте след нас по посещаемост.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 юли 2011 19:23

trakia написа:А Рур е част от Германия ,която е 80 000 000 ХАХАХАХАХА .Браво !Никой не отрича ,че сте обичани във всяка паланка в бг ,аз тва съм го споменатл Аванта. Половин паланка ви обича другата половина ви мрази тва е! Най-обичани и най-мразени -незначи най-посетени. Когато ние и Локото говорим за 50 000 стадино ние не казваме ,че го искаме за клубен ,а за градски/национален ,нашите стадиони ни задоволяват като капацитет ,та дори и по малки да речем 15-16 хилядни ,не сме грандомани нещем много.Ала градският в момента си е над 50 000 стадион и ще е тъпо да стане на 30 000 тва ни обрича на вечна евро тъмнина. Естествено не без вашите евро амбиции.Бляновете ви да сте номер 1 и тем подобни!
Да речем ние си играем дербито на стадион ,чийто капацитет позволява всички фенове да са там ,тогава защо да има селски прояви тип Левски и ЦСКА играли мач на Васил Левски и домъкина отпуснал на госта 2000 билета ,а стадиона празен???
Е ,Аванта, ние сме над вашите селски пререкания ,може да не се обичаме ,може да не сме първи дружки ала винаги сме готови нашите 20 000 да надвикат техните 20 000 и обратното! Естествено на тебе ти е трудно да го разбереш ,а за да ти се прочете невежият пост си го направил и с дебело подчертани букви .Типично за вас винаги да тръбите и да сте на празни стадиони,да пробутвате томболи с печалба на автомобили и пак сте след нас по посещаемост.

Ти май не си прочел първото изречение което съм написал,говори си никой не може да те спре.Аз ти казвам на 100% съм сигурен,че ако ви правят стадиона в Пловдив то ще ви бутнат сегашният стадион и ще го направят на ново!!!И няма да е с капацитет 50 000 а между 25 000 и 30 000 най-много.Ще поживеем и ще видим!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 15 юли 2011 19:30

Avanti_Ragazzi написа:
trakia написа:А Рур е част от Германия ,която е 80 000 000 ХАХАХАХАХА .Браво !Никой не отрича ,че сте обичани във всяка паланка в бг ,аз тва съм го споменатл Аванта. Половин паланка ви обича другата половина ви мрази тва е! Най-обичани и най-мразени -незначи най-посетени. Когато ние и Локото говорим за 50 000 стадино ние не казваме ,че го искаме за клубен ,а за градски/национален ,нашите стадиони ни задоволяват като капацитет ,та дори и по малки да речем 15-16 хилядни ,не сме грандомани нещем много.Ала градският в момента си е над 50 000 стадион и ще е тъпо да стане на 30 000 тва ни обрича на вечна евро тъмнина. Естествено не без вашите евро амбиции.Бляновете ви да сте номер 1 и тем подобни!

Ти май не си прочел първото изречение което съм написал,говори си никой не може да те спре.Аз ти казвам на 100% съм сигурен,че ако ви правят стадиона в Пловдив то ще ви бутнат сегашният стадион и ще го направят на ново!!!И няма да е с капацитет 50 000 а между 25 000 и 30 000 най-много.Ще поживеем и ще видим!!!

Именно ,не трябва да се допуска бутане на сегашният Ст.Пловдив ,а да се пердприеме ремонтирането му!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 15 юли 2011 19:52

trakia написа:Именно ,не трябва да се допуска бутане на сегашният Ст.Пловдив ,а да се пердприеме ремонтирането му!

В Лондон събориха Уембли и го изградиха наново, а вие все за ремонт на стадион, който не се ползва от 20 години говорите.

@Аванти, като София е 5 пъти по-голям град от Пловдив ( и толкова пъти по-калпав), при един 30 000 стадион в Пловдив, в София за 150 000 ли трябва да е?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 юли 2011 20:03

жълт ламтурник написа:
trakia написа:Именно ,не трябва да се допуска бутане на сегашният Ст.Пловдив ,а да се пердприеме ремонтирането му!

В Лондон събориха Уембли и го изградиха наново, а вие все за ремонт на стадион, който не се ползва от 20 години говорите.

@Аванти, като София е 5 пъти по-голям град от Пловдив ( и толкова пъти по-калпав), при един 30 000 стадион в Пловдив, в София за 150 000 ли трябва да е?

Ти май не си чел кво съм писал.Дори за София 50 000 стадион е много.На Левски не му трябва по-голям стадион от 30 000,на ЦСКА от 25 000 защото имат доста по-малко фенове от нас в София.Това е за мен за стадионите в София!!!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 15 юли 2011 20:13

Avanti_Ragazzi написа:
жълт ламтурник написа:

Ти май не си чел кво съм писал.Дори за София 50 000 стадион е много.На Левски не му трябва по-голям стадион от 30 000,на ЦСКА от 25 000 защото имат доста по-малко фенове от нас в София.Това е за мен за стадионите в София!!!

Много добре чета аз.Прочетох и, че в Пловдив трябва да е общ за двата им по-изявени отбора, а в София за "грандовете" трябва да са различни стадионите.И от какъв зор смяташ, че вие, в София, ще напълните тези стадиони, а "селяните" от Пловдив не могат да напълнят по-голям стадион.Че те на мачовете помежду им имат повече публика, отколкото вие с ЦСКА събирате.Пък и.... нали вече се реши "Левски"-ЦСКА... само на Националния стадион.Да сме живи до 11-я кръг, да видим колко ще се напълни.Недай си Боже, да се издъните в ЕКТ и да не ви тръгне и шампионатът.... ще ви съберат в един сектор ми се струва... с буферна зона в самият сектор.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 юли 2011 20:29

Ако искате и 5 стадиона си направете,само,че държавата на вас повече от един стадион в Пловдив няма да ви направи.И както казах не вярвам тоя стадион да е повече от 25 000-30 000.И ако си мислиш,че Ботев може сам да пълни 30 000 камо ли 50 000 значи си луд!!!Ботев е имал 30 000 на мач за последно преди повече от 20 години,дори повече!!!!А нас не ни мисли колко сме,със сигурност сме много повече от вас,в пъти!!!За Европа ще се пълни,под 18-20 хиляди няма как да пада никога.А при силни отбори ще се пълни на макс!!!Ти ако за Левски си се притеснил дали има фенове,значи сега падаш в България.
И си задай въпроса в последните 11 години от както Левски играе пак на Герена,той колко се е напълвал като стадион и колко стадиона на Ботев?Нали сте най-ходещите на мачове вие,мисля,че този въпрос обезсмисля всички твои!!!!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 15 юли 2011 20:56

Avanti_Ragazzi написа:Ако искате и 5 стадиона си направете,само,че държавата на вас повече от един стадион в Пловдив няма да ви направи.И както казах не вярвам тоя стадион да е повече от 25 000-30 000.И ако си мислиш,че Ботев може сам да пълни 30 000 камо ли 50 000 значи си луд!!!Ботев е имал 30 000 на мач за последно преди повече от 20 години,дори повече!!!!А нас не ни мисли колко сме,със сигурност сме много повече от вас,в пъти!!!За Европа ще се пълни,под 18-20 хиляди няма как да пада никога.А при силни отбори ще се пълни на макс!!!Ти ако за Левски си се притеснил дали има фенове,значи сега падаш в България.
И си задай въпроса в последните 11 години от както Левски играе пак на Герена,той колко се е напълвал като стадион и колко стадиона на Ботев?Нали сте най-ходещите на мачове вие,мисля,че този въпрос обезсмисля всички твои!!!!

Teb niakakuv kompleks Plovdiv li te trese???? Po-spokoino be "gradski"!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 15 юли 2011 21:03

Avanti_Ragazzi написа:Ако искате и 5 стадиона си направете,само,че държавата на вас повече от един стадион в Пловдив няма да ви направи.И както казах не вярвам тоя стадион да е повече от 25 000-30 000.И ако си мислиш,че Ботев може сам да пълни 30 000 камо ли 50 000 значи си луд!!!Ботев е имал 30 000 на мач за последно преди повече от 20 години,дори повече!!!!А нас не ни мисли колко сме,със сигурност сме много повече от вас,в пъти!!!За Европа ще се пълни,под 18-20 хиляди няма как да пада никога.А при силни отбори ще се пълни на макс!!!Ти ако за Левски си се притеснил дали има фенове,значи сега падаш в България.

Когато на мач от нашето първенство(не с ЦСКА) напълните Герена ще ви призная за фенове.Обаче повечето от "гражданите" казвате.. "Я па тия от Севлиево, кои са тия селяни, че да ги гледам!?".Което показва, че в повечето случаи вие гледате чуждият отбор, а не своят.

Върни се в “Футбол - България”