Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нов играч
Тая нашата Галка ако изпусне Павле ще я призная за пълна ШАМАНДУРА.Тя малко търговка си пада така че нищо чудно да вземе някой лев но под масата.
БАЖДЕКОВ: НЕ РАЗЧИТАМЕ НА ДРУГИ, НЕ ИСКАМЕ НАГРАЖДАВАНЕ
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че тимът от „Герена” трябва сам да си свърши работата до края на сезона, а не да разчита на други. Според него дори „сините” да станат шампиони в неделя, те трябва да получат титлата след края на шампионата. „Не трябва да получаваме наградата си на крак”, отсече финансовият директор на Левски.
„Аз искрено се надявам, че Левски ще спечели шампионската титла. Дали в неделя или в последния мач на първенството, вярвам в успеха. Имайки предвид, че едва ли не се създава някаква психоза за това кога да се прави награждаването и кога да се връчват формалните награди, за мен най-важното е, че Левски трябва да разчита на себе си и в постигането на две победи до края, които наистина ще ни гарантират първото място. Тогава ще е по-сладко и получаването на тази награда, като завършек на труда ни, който ние сме положили през годината”, коментира Баждеков.
„Да разчитаме на някаква случка, която може да се случи с известни условности – един да загуби, друг да спечели не е уместно. В момента всичко това ни кара да създадем едно спокойствие в нашите играчи, те да са мобилизирани до края на първенството, да дадат максималното от себе си, Левски да спечели титлата със собствени сили, а не да разчита на други ситуации. Мисля че това е точно в духа на феърплея. Нека получим наградата си, когато всичко е ясно, а не да я получаваме на крак. Ние морално можем да я получим още в неделя след евентуалното развитие на мачовете, но мисля че не е сериозно клуб като Левски да разчита на грешки на другите, а не на собствените си възможности. В този смисъл съвсем достойно ще бъде, имайки предвид и 95-годишнината ни, да намерим подходящата форма, с която да поискаме да ни се връчи евентуалната титла пред клуба и привържениците. Така че, това ще се случи, но според мен трябва да се изчака да приключат мачовете и Левски да разчита изцяло на резултатите постигнати от себе си, а не от другите отбори”, заяви още изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.
В цял свят се чакат грешки на другите, само ние ли сме най-великите, че "да не чакаме на крак". Според мен Баждека го в страх, че няма да станем в неделя шампиони и ще отложим празненствата, друго обяснение нямам. Какви други празненства ще ми организират, през юни ли, през юли ли, КОЙ ЩЕ ОТИДЕ ТОГАВА? В отпускарския сезон. Абсолютна тъпотия е! Не виждам какво лошо има в това, да ни се връчи титлата още в неделя, тъкмо ще бъде по-интересно в неделя, да се следи и друг резултат и най-важното ЦСКА да не бие, а Левски да бие... какъв по-хубав стимул за феновете на Левски?!
„Аз искрено се надявам, че Левски ще спечели шампионската титла. Дали в неделя или в последния мач на първенството, вярвам в успеха. Имайки предвид, че едва ли не се създава някаква психоза за това кога да се прави награждаването и кога да се връчват формалните награди, за мен най-важното е, че Левски трябва да разчита на себе си и в постигането на две победи до края, които наистина ще ни гарантират първото място. Тогава ще е по-сладко и получаването на тази награда, като завършек на труда ни, който ние сме положили през годината”, коментира Баждеков.
„Да разчитаме на някаква случка, която може да се случи с известни условности – един да загуби, друг да спечели не е уместно. В момента всичко това ни кара да създадем едно спокойствие в нашите играчи, те да са мобилизирани до края на първенството, да дадат максималното от себе си, Левски да спечели титлата със собствени сили, а не да разчита на други ситуации. Мисля че това е точно в духа на феърплея. Нека получим наградата си, когато всичко е ясно, а не да я получаваме на крак. Ние морално можем да я получим още в неделя след евентуалното развитие на мачовете, но мисля че не е сериозно клуб като Левски да разчита на грешки на другите, а не на собствените си възможности. В този смисъл съвсем достойно ще бъде, имайки предвид и 95-годишнината ни, да намерим подходящата форма, с която да поискаме да ни се връчи евентуалната титла пред клуба и привържениците. Така че, това ще се случи, но според мен трябва да се изчака да приключат мачовете и Левски да разчита изцяло на резултатите постигнати от себе си, а не от другите отбори”, заяви още изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.
В цял свят се чакат грешки на другите, само ние ли сме най-великите, че "да не чакаме на крак". Според мен Баждека го в страх, че няма да станем в неделя шампиони и ще отложим празненствата, друго обяснение нямам. Какви други празненства ще ми организират, през юни ли, през юли ли, КОЙ ЩЕ ОТИДЕ ТОГАВА? В отпускарския сезон. Абсолютна тъпотия е! Не виждам какво лошо има в това, да ни се връчи титлата още в неделя, тъкмо ще бъде по-интересно в неделя, да се следи и друг резултат и най-важното ЦСКА да не бие, а Левски да бие... какъв по-хубав стимул за феновете на Левски?!
С пари или без пари все тая. Левски тази година няма да взима играчи извън Европа
Re: БАЖДЕКОВ: НЕ РАЗЧИТАМЕ НА ДРУГИ, НЕ ИСКАМЕ НАГРАЖДАВАНЕ
Батка, ае да биеме първо, чорбата да падне и тогава да си говорим за награждаване? Още не сме шампиони, 2 точки са даеба!
levski7 написа:Хайде стига вече-поредния свободен агент!Като няма пари Батков за какво ни е-само да ръси глупости ли?!9 години едно и също-никаква селекция,никаква перспектива,само щедри приказки за пред наивниците!Е,как да имаме успехи в Европа?Сам си признава,че няма пари,а не иска да продава отбора-свикна да печели от него!Дори се оплаква,че последната година бил на загуба?!Че кой президент на футболен клуб е на печалба от него?
В ЛЕВСКИ трчбва да се влага,а не да се печели от него-ЛЕВСКИ не е фирма,а религия за милиони!Нека изгоним паразитите,които само печелят на гърба на ЛЕВСКИ-преди беше Лафчис,сега Батков!Стига сме си заравяли главите в пясъка-дори и да станем шампиони,в Европа нищо добро не ни чака,да не говорим,че ЛЕВСКИ цяла година е без треньор!Разберете-докато Батков е 'собственик' пари за качествени играчи и треньор,достоен за велик клуб като ЛЕВСКИ,няма да има!Батков трябва да се маха-иначе пак ще страдаме!
Аре застани ти тогава,разбирачо,да те видим какви ще ги сготвиш.Много е лесно отстрани,нали? Аман от ''фенове''като тебе
- стичо
- Контакти:
Re: ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА БЬЛГАРИЯ

НЕЗАБАВНО ВЪРНЕТЕ ДЕЦАТА !!! СПОРЕД МЕН ОТВЛИЧАНЕТО БЕШЕ СЕГА, С ГРОЗНИТЕ ГЛЕДКИ!!!
Прав е Баждеков. В тая корумпирана държава всичко може да стане. Достатъчно е например съдията да свири срещу Левски, набързо да покаже няколко жълти и червен картон, да пуснат някоя засада на противника и т.н. и т.н. Всички привърженици трябва да сме готови да защитиме отбора от корупция и мутри.
Шампиони ще станете...има един ден,нещо като 8 март е на него ще станете шампиони

valio_av написа:Шампиони ще станете...има един ден,нещо като 8 март е на него ще станете шампиони![]()
![]()
Тоа па, вие ли ще сте шампиони, едно басче?
Тоя верно кви ги е написал.. Лафчис? Олеле, мани.
Иначе конкретно - Батков е леке, вън! Но причините за това съвсем не са в начините, по който управлява отбора.
Иначе конкретно - Батков е леке, вън! Но причините за това съвсем не са в начините, по който управлява отбора.