"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот haha » 15 юли 2011 16:47

Уникален Тор Хусховд,атакува на височина от висша категория :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юли 2011 18:19

Този е звяр! Невероятна победа. Направо отвя двамата французи, все едно беше на мотор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 15 юли 2011 18:21

Леле как ги разбирам нещата.Изоставаше (Хусховд) на 2 минути от Роа но аз все пак ризкувах и излизам начело :) :) :) :) :lol: :lol: :lol:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 15 юли 2011 18:42

Уау!Спринтьор печели планински етап.Това щеше да е невъзможно за всеки друг спринтьор,но не и за феноменалния
ТОР ХУСХОВД

Какво спускане само!Просто невероятно!Напомни ми за Канчелара какво направи на олимпиадата.И все пак Тура си е Тур и тази победа ще я помня дълго.И този етап показа, че колоезденето не е само изкачване, а и спускане.Винаги съм се възхищавал как се спускат с тези огромни скорости, с огромен кураж и великолепна техника,на сантиметри от смърта!

И все пак, не ми се иска да съм на мямястото на Джереми Роа точно сега.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 15 юли 2011 18:50

Steve Wayne написа:Уау!Спринтьор печели планински етап.Това щеше да е невъзможно за всеки друг спринтьор,но не и за феноменалния
ТОР ХУСХОВД

Какво спускане само!Просто невероятно!Напомни ми за Канчелара какво направи на олимпиадата.И все пак Тура си е Тур и тази победа ще я помня дълго.И този етап показа, че колоезденето не е само изкачване, а и спускане.Винаги съм се възхищавал как се спускат с тези огромни скорости, с огромен кураж и великолепна техника,на сантиметри от смърта!

И все пак, не ми се иска да съм на мямястото на Джереми Роа точно сега.

Напълно споделям мнението ти.Хусховд рискуваше на макс.Е Роа ще има да се гордее че е преминал и през Турмале и през Албискю( не разбирам въобще от френски) като победител а тези височини се смятат за най-сериозните изкачвания в Пиринеите(откъм Френската им част)А Монкотие очаквах днес той да спечели но отбора на Кофидис е много зле тази година
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 15 юли 2011 19:10

Май се казва Обиск ;)
Хусховд май се превръща във всеобщ любимец в този форум :) Евала за днес,невероятно каране на норвежеца.Радвам се,че успя да спечели етап от Тур-а.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юли 2011 20:20

Добре, че беше днешният етап, че до момента е пълна скука в Тура. Няма ги силните катерачи вече и затова в момента се оправдават с някакви тактики. Жалко, че Контадор (може би) има някаква контузия, защото иначе не мога да си обясня неговата пасивност.
Ако и утре няма негова атака, Тура ще отиде в други ръце.
Стискам му палци все пак, защото според мен е единственият по-силен катерач в колоната.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 юли 2011 01:16

Днешният етап ще е доста интересен! Басо и Кадел няма да пуснат никого този път :twisted:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 юли 2011 10:15

Доста стабилен етап..... цели 6 височини :) 1 от висша, 2 от първа, 2 от втора и 1 от трета категория. Финалът е на височина разбира се. Да видим фаворитите какво ще правят и особено какво е състоянието на Контадор.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 юли 2011 12:09

MuFc1878 написа:Доста стабилен етап..... цели 6 височини :) 1 от висша, 2 от първа, 2 от втора и 1 от трета категория. Финалът е на височина разбира се. Да видим фаворитите какво ще правят и особено какво е състоянието на Контадор.

Няма да има кой знае какви разлики между фаворитите. Най - много 15 секунди!

Според мен етапния победител ще е от откъснала се група
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Други спортове”