Лацио,Атлетико М, Севиля, Интер тези са играли в последните 24 часа с такива отбори.
Някой може ли да каже защо си избират такива съперници за контролна среща?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
IOTUR4O написа:за пари бе братче, за кво друго - разкарват ги като панаирджийски мечки из Азия и Америка, за да им купуват фанелките и да правят кинти
Deluxx написа:IOTUR4O написа:за пари бе братче, за кво друго - разкарват ги като панаирджийски мечки из Азия и Америка, за да им купуват фанелките и да правят кинти
виж за кои тимове съм написал отгоре ... неможеш да четеш ли ? За ман ю,арсенал и ливърпул ми е ясно защо ходят на турнета.
но тези където съм ги написал горе , си играят в свтоята страна с третодивизионен или втородивизионен отбори бият с 9:0
, това в Б-я трябва да го има
Deluxx написа:Вижте какво правят големите тимовеИграят контроли с някакви сборни формаци, бият ги с 16:0 , 9:0 и т.н.
Лацио,Атлетико М, Севиля, Интер тези са играли в последните 24 часа с такива отбори.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Deluxx написа:Вижте какво правят големите тимовеИграят контроли с някакви сборни формаци, бият ги с 16:0 , 9:0 и т.н.
AnalBreaker написа:Deluxx написа:Вижте какво правят големите тимовеИграят контроли с някакви сборни формаци, бият ги с 16:0 , 9:0 и т.н.
Елементарно! За самочувствие го правят. То това се знае от доста години.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта