ntodorov написа:ta4i. Наивнико малък. В България живееш и, ако си мислиш, че съм те "базикал" в правопис е проблем на "нещото" в черепната ти кухина. Сигурен съм, че даскалът ти по български език щеше да се изчерви, ама под ника ta4i нямаше да презре същността ти. Ти си явно един от тези малки хард фенчета на Нафтата, които са на път да изгонят идеите от един обичан отбор -Нефтохимик. Клуб, който съм гледал, когато ти си се чудил как да избягаш от ташак в ташак за да оцелееш. Сукалче. Тръгнал да се врича във вярност в един клуб, а лиже мЪди на рояци подадени му, като "букет" от "великата" ботевистка публика...Та същия лизач тръгнал да ми обяснява кой бил верен, кой неверен и кой кого обичал. В тази връзка на мисли - аз съм се клел във вярност само на жена си. И съм спазил и продължавам да спазвам тази клетва. Бургаските отбори си ги обичам по своему. Винаги съм ги обичал, защото и сърцето и душата ми са мноооого големи, чичовото....Жал ме е обаче за такива, като теб ta4i-нце... Тясната ви гръд побира само злоба и омраза.
Бих добавил само:
"Тачо, седни и си дай бележника",
"Двойка",
"Майка ти да дойде на родителската среща"