Херо иска да смени целия отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Херо иска да смени целия отбор?

Мнениеот калпазанчо » 15 юли 2011 09:29

ntodorov написа:ta4i. Наивнико малък. В България живееш и, ако си мислиш, че съм те "базикал" в правопис е проблем на "нещото" в черепната ти кухина. Сигурен съм, че даскалът ти по български език щеше да се изчерви, ама под ника ta4i нямаше да презре същността ти. Ти си явно един от тези малки хард фенчета на Нафтата, които са на път да изгонят идеите от един обичан отбор -Нефтохимик. Клуб, който съм гледал, когато ти си се чудил как да избягаш от ташак в ташак за да оцелееш. Сукалче. Тръгнал да се врича във вярност в един клуб, а лиже мЪди на рояци подадени му, като "букет" от "великата" ботевистка публика...Та същия лизач тръгнал да ми обяснява кой бил верен, кой неверен и кой кого обичал. В тази връзка на мисли - аз съм се клел във вярност само на жена си. И съм спазил и продължавам да спазвам тази клетва. Бургаските отбори си ги обичам по своему. Винаги съм ги обичал, защото и сърцето и душата ми са мноооого големи, чичовото. ;) ...Жал ме е обаче за такива, като теб ta4i-нце... Тясната ви гръд побира само злоба и омраза. :cry:

Бих добавил само:
"Тачо, седни и си дай бележника",
"Двойка",
"Майка ти да дойде на родителската среща" :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 юли 2011 09:54

Чакайте сега да изясним нещата. Значи 1997 на мачовете на Черноморец ходиха по 1000 човека макс. Искате да ми кажете, че всичките ви фенове са били на стадион НЕФТОХИМИК, за да гледат НЕФТОХИМИК, а не Черноморец, така ли? Баси и феновете......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 юли 2011 14:20

maldin1 написа:Чакайте сега да изясним нещата. Значи 1997 на мачовете на Черноморец ходиха по 1000 човека макс. Искате да ми кажете, че всичките ви фенове са били на стадион НЕФТОХИМИК, за да гледат НЕФТОХИМИК, а не Черноморец, така ли? Баси и феновете......

Кои фенове, тия дето се спукаха да протестират, като ги закараха в Лазур да се преименуват на заводски отбор без публика? Асимилираха Локомотив, който е създаден 1932, за да угодят на Строител. Тия дето бяха по 200-300 преди това ли. Или тия дето ви създадоха агитката от сополиви лапета? :roll:
[offtopic]Или тия дето не ходеха на Долно Езерово, а идваха на Черноморец на безплатния вход? Тогава сами се оплаквахте че ви няма никакви. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 юли 2011 15:21

При изпадането на Черноморец във В група през 1994-а година, на първата домакинска среща с Ямбол на стадиона имаше 4 хиляди души.
Освен това 96та Черноморец имаше 7000 на мач от Б група с Шумен, след като беше на едно от последните места. И то с пари. Мача свърши 5:1 или 5:2 нещо такова. Същата седмица вие имахте 15 хиляди срещу Спартак Варна (които си бяха име тогава и това се явяваше дерби) - Без пари.....
п.п. Знаеш ли къде се игра мача?
За нас все още играеше Чиликов - младежки национал, а за вас вече играеше Кишишев. При нас беше тогава Антон Спасов, а това беше 1ви мач за Миро Косев (преминал от Нефтохимик)
В треньорския състав беше и Неделчо Матушев.
Кишишев вкара за вас, а Чиликов и Косев за нас.
Сега почва ли да ти се изяснява картинката?
И да - дай да изясним нещата веднъж завинаги - рекорда за посещаемост в Бургас - и за домакинство, и за гостуване се държи от Черноморец.
И то с по няколко хиляди отгоре на вашите собствени рекорди - далеееееч преди името Нефтохимик да звучи познато на който и да е в Бургас!
7 хилки на мач в Хасково срещу Левски и 42 хиляди в Бургас...

п.п.Ако искаш помощ за статистиката или си мислиш че си измислям - питай си Дизела - той е бъкан с изрезки от вестници. Сигурен съм че ще го потвърди. Защото на мен не ми се търси сега в нета, а и не знам къде да търся и не ми се занимава, връщам се от плажа и адски изморен и си лягам да подремна...

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 юли 2011 16:55

калпазанчо написа:
maldin1 написа:Чакайте сега да изясним нещата. Значи 1997 на мачовете на Черноморец ходиха по 1000 човека макс. Искате да ми кажете, че всичките ви фенове са били на стадион НЕФТОХИМИК, за да гледат НЕФТОХИМИК, а не Черноморец, така ли? Баси и феновете......

Кои фенове, тия дето се спукаха да протестират, като ги закараха в Лазур да се преименуват на заводски отбор без публика? Асимилираха Локомотив, който е създаден 1932, за да угодят на Строител. Тия дето бяха по 200-300 преди това ли. Или тия дето ви създадоха агитката от сополиви лапета? :roll:
[offtopic]Или тия дето не ходеха на Долно Езерово, а идваха на Черноморец на безплатния вход? Тогава сами се оплаквахте че ви няма никакви. :mrgreen:[/offtopic]
Отговори ми на въпроса? 1997 всичките фенове на Черноморец ли са посещавали мачовете на Нефтохимик, а на "любимият" им отбор са ходили 1000 в дербитата с Левски и ЦСКА? Така ли да го разбирам?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 юли 2011 17:57

калпазанчо - пич гледам цитираш някакви цифри , години , рекорди ... като цяло си прав . Обаче ще те помоля когато изнасяш факти за отбора с президент Митко Събев , да се ограничаваш с годините от 2005-а насам . Защото този отбор и онзи Черноморец който държи рекордите , нямат абсолютно нищо общо

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 юли 2011 19:35

Искам си Акаунта написа:калпазанчо - пич гледам цитираш някакви цифри , години , рекорди ... като цяло си прав . Обаче ще те помоля когато изнасяш факти за отбора с президент Митко Събев , да се ограничаваш с годините от 2005-а насам . Защото този отбор и онзи Черноморец който държи рекордите , нямат абсолютно нищо общо

...Е да де. Понеже се мерят пишки и за да сме честни...И този Нефтохимик има толкова общо с предишния Нефтохимик, колкото и този Черноморец с предишния такъв. Тоест и двата ни отбора нямат нищо общо със сибирския елен ( ако си спомняте или знаете вица - знаете, какво презумпирам )
ПС: Калпазанчо. Тачи - то не съм го оценявал. Те оценките са бошлаф работа. Истинския оценител е животът. И със сто шестици по български неграмотния няма да стане по- грамотен, простакът - културен, глупакът - умен и т.н. Споделям тези неща защото от две седмици с конкурс за работа и наплив на току-що завършили училище пичове не можем да се хванем за нито един...Отчайващо е. Като галоши са. За това нацията ни ще слугува на меки немски пишки и деформирани плужеци от Албиона. За това ме е яд. Нека продължаваме с футболната тема де... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 юли 2011 14:37

Малдин1,Хахаха наивник, че кой е в състояние да ти отговори на тоя въпрос,бе? Веселяк. Статистика ли има или кво. Или ги познавам лично и поименно и съм ги следил или броил (като вашите дето идваха до феншопа да си броят хората от агитката по мачовете с Левски и ЦСКА)...Все едно да те питам всички или почти всички мазути идвахте на наши мачове без пари?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 юли 2011 14:40

Искам си Акаунта написа:калпазанчо - пич гледам цитираш някакви цифри , години , рекорди ... като цяло си прав . Обаче ще те помоля когато изнасяш факти за отбора с президент Митко Събев , да се ограничаваш с годините от 2005-а насам . Защото този отбор и онзи Черноморец който държи рекордите , нямат абсолютно нищо общо

ОООО, батка, позволи ми да не се ограничавам с нищо. Свободолюбива натура съм си и не деля Черноморец на 2.Хората от БУргас, които харесват синята фланелка с котва са в повечето случаи едни и същи.
Както гледам и мазутите не им дреме 62,86, Строител ли са били, Нафтекс, Космос, Атлетик или просто Нефтохимик. Обяснявай им на тях да се въздържат.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 юли 2011 14:41

ntodorov написа:

...Е да де. Понеже се мерят пишки и за да сме честни...И този Нефтохимик има толкова общо с предишния Нефтохимик, колкото и този Черноморец с предишния такъв. Тоест и двата ни отбора нямат нищо общо със сибирския елен ( ако си спомняте или знаете вица - знаете, какво презумпирам )
ПС: Калпазанчо. Тачи - то не съм го оценявал. Те оценките са бошлаф работа. Истинския оценител е животът. И със сто шестици по български неграмотния няма да стане по- грамотен, простакът - културен, глупакът - умен и т.н. Споделям тези неща защото от две седмици с конкурс за работа и наплив на току-що завършили училище пичове не можем да се хванем за нито един...Отчайващо е. Като галоши са. За това нацията ни ще слугува на меки немски пишки и деформирани плужеци от Албиона. За това ме е яд. Нека продължаваме с футболната тема де... :)

Много ти харесвам коментарите и хумора, братле. Евала

Върни се в “Черноморец”