Boksiorcheto написа:Бургас:
15 хиляди стадион за Нафтата
Акулите си имат
Нафтата си имат стадион, "цаците" си нямат.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Boksiorcheto написа:Бургас:
Акулите си имат
В Пловдив, ако се вдигне един за Ботев и Локо ще е добър вариант.
CSKAEOTBORA написа:Тоя па, 30 000 за левски. Що не 40 000 за ЦСКА и 15 000 за левски? И без това никога не пълните герена... (дори и на европейските мачове, видя се миналата година, дори при шансове за класиране бяхте 20 000 от 22 000 възможни).
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Boksiorcheto написа:ЛЕВСКИ- 25 хиляден стадион
ЦСКА - 25 хиляден стадион
ЛокоСофия - 5 хиляден стадион
Славия - 5 хиляден стадион
50 хиляден национален стадион в София, където да играят националите, но не всеки мач
Пловдив:
Локомотив - 15-16 хиляден стадион
Ботев - 15-16 хиляден стадион
Стадион Пловдив - 65 хиляди, където Локомотив и Ботев да играят своите евромачове и националите също да радват Пловдив
Берое - 15 хиляден стадион
Варна:
Черно море - 12 хиляден стадион
Спартак Варна - 5-6 хиляден стадион
Градският им стадион - 40 хиляди минимум, където "Моряците" да играят евромачовете и националите да радват град Варна.
Бургас:
Акулите си имат
Според мен така трябва да изглеждат стадионите в България. Знам, че е много това, което съм написал и се искат сериозни кинти, но това е начинът и пътят. Ако се правят поетапно, може и да се осъществи, но и 1/3 от това да се направи, ще е постижение.
Avanti_Ragazzi написа:На България и трябват 5 нови стадиона!!!3 в София и по 1 в Пловдив и Варна!!! Един 50 000 национален в София, Един 30 000 на Левски в София, Един 25 000 на ЦСКА в София, Един 25 000 в Пловдив за Локото и Ботев, И Един 20 000 във Варна за Черно Море и Спартак!!!
dxl написа:CSKAEOTBORA написа:Тоя па, 30 000 за левски. Що не 40 000 за ЦСКА и 15 000 за левски? И без това никога не пълните герена... (дори и на европейските мачове, видя се миналата година, дори при шансове за класиране бяхте 20 000 от 22 000 възможни).
Пич, да не те е напекло нещо? Герена мисля се води 27 хил. или 25 хил. Обикновенно оставят някви буферни зони и тн. Пък и не един път е казвано, че не е в идеално състояние стадиона и дори и Батков ще клекне пред възможността за някой лев в повече от билети, да пуснат по-малко. Точно 20-22хил. е макса на Герена в момента. Никои не иска кофти гледки...
И кажи не те ли е срам малко да пишеш такива глупости.
Продполагам по думите ти на мача с Порто е имало около 45хил. на стадиона и още към 3хил. на козирката, отгоре, а ония по прожекторите, никои не е може да каже колко са били...
Левски - Гент
Sofiaatowern написа:То според обещанията на президентите, в последните десетилетия "бяха" построени десетки, стотици, хиляди стадиони според тях, ама уви никой от тях реален. Благодаря ви все пак за дозата смях! Нека се изправим пред истината и да не си правим илюзии, България нормална раб. заплата няма вие стадиони за милиони евра искате да се строят. Абе, вие да не сте от електрората на ГЕРБ????![]()
![]()
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
RobiVanPersie написа:това беше велик мач...по темата стадиона в пловдив задължително трябва да се направи нещо с него,но мисля,че е добра идея да е напримерно национален стадион,защото този стадион може да се направи за минимyм 40 000 dyши сега мисля че е 30 000
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост