Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Идва ли краят на порутените стадиони?!?

Мнениеот maldin1 » 15 юли 2011 15:11

Boksiorcheto написа:Бургас:
15 хиляди стадион за Нафтата
Акулите си имат

Нафтата си имат стадион, "цаците" си нямат.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 15 юли 2011 15:11

В Пловдив, ако се вдигне един за Ботев и Локо ще е добър вариант.

Защо това е добър вариант а общ за ЦСКА и Левски не е?
а за който не е разбрал в Ботев се мисли за нов стадион
http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=10243:----q-q----15-000-&catid=25:futbul&Itemid=115#addcomments
Последна промяна от bnborisov на 15 юли 2011 15:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 юли 2011 15:13

CSKAEOTBORA написа:Тоя па, 30 000 за левски. Що не 40 000 за ЦСКА и 15 000 за левски? И без това никога не пълните герена... (дори и на европейските мачове, видя се миналата година, дори при шансове за класиране бяхте 20 000 от 22 000 възможни).

Пич, да не те е напекло нещо? Герена мисля се води 27 хил. или 25 хил. Обикновенно оставят някви буферни зони и тн. Пък и не един път е казвано, че не е в идеално състояние стадиона и дори и Батков ще клекне пред възможността за някой лев в повече от билети, да пуснат по-малко. Точно 20-22хил. е макса на Герена в момента. Никои не иска кофти гледки...

И кажи не те ли е срам малко да пишеш такива глупости.

Изображение
Изображение

Продполагам по думите ти на мача с Порто е имало около 45хил. на стадиона и още към 3хил. на козирката, отгоре, а ония по прожекторите, никои не е може да каже колко са били...

Левски - Гент

Изображение
Изображение
Изображение
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 15 юли 2011 15:15

То според обещанията на президентите, в последните десетилетия "бяха" построени десетки, стотици, хиляди стадиони според тях, ама уви никой от тях реален. Благодаря ви все пак за дозата смях! Нека се изправим пред истината и да не си правим илюзии, България нормална раб. заплата няма вие стадиони за милиони евра искате да се строят. Абе, вие да не сте от електрората на ГЕРБ???? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 юли 2011 15:17

Boksiorcheto написа:ЛЕВСКИ- 25 хиляден стадион
ЦСКА - 25 хиляден стадион
ЛокоСофия - 5 хиляден стадион
Славия - 5 хиляден стадион
50 хиляден национален стадион в София, където да играят националите, но не всеки мач
Пловдив:
Локомотив - 15-16 хиляден стадион
Ботев - 15-16 хиляден стадион
Стадион Пловдив - 65 хиляди, където Локомотив и Ботев да играят своите евромачове и националите също да радват Пловдив
Берое - 15 хиляден стадион
Варна:
Черно море - 12 хиляден стадион
Спартак Варна - 5-6 хиляден стадион
Градският им стадион - 40 хиляди минимум, където "Моряците" да играят евромачовете и националите да радват град Варна.
Бургас:
15 хиляди стадион за Нафтата
Акулите си имат

Според мен така трябва да изглеждат стадионите в България. Знам, че е много това, което съм написал и се искат сериозни кинти, но това е начинът и пътят. Ако се правят поетапно, може и да се осъществи, но и 1/3 от това да се направи, ще е постижение.

И това от къде го реши 15 000 на Нафтата, 12 000 на Черно море, тука като има дерби, половин час преди мача няма къде да застанеш и правостоящ...поне 20 000 трябва да е, за да може спокойно хората да си застанат на местата и да гледат мача
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 15 юли 2011 15:18

Чакайте първо национален да направят,много избързвате с клубните :lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 15 юли 2011 15:19

Avanti_Ragazzi написа:На България и трябват 5 нови стадиона!!!3 в София и по 1 в Пловдив и Варна!!! Един 50 000 национален в София, Един 30 000 на Левски в София, Един 25 000 на ЦСКА в София, Един 25 000 в Пловдив за Локото и Ботев, И Един 20 000 във Варна за Черно Море и Спартак!!!

А не може ли един 25 000 в София за Левски и ЦСКА и по един 30 000 за Локо и Ботев? Не че нещо, ама в Пловдив повече се пълнят, защо да има един по-малък там, за сметка на два по-големи в София?

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 15 юли 2011 15:20

dxl написа:
CSKAEOTBORA написа:Тоя па, 30 000 за левски. Що не 40 000 за ЦСКА и 15 000 за левски? И без това никога не пълните герена... (дори и на европейските мачове, видя се миналата година, дори при шансове за класиране бяхте 20 000 от 22 000 възможни).

Пич, да не те е напекло нещо? Герена мисля се води 27 хил. или 25 хил. Обикновенно оставят някви буферни зони и тн. Пък и не един път е казвано, че не е в идеално състояние стадиона и дори и Батков ще клекне пред възможността за някой лев в повече от билети, да пуснат по-малко. Точно 20-22хил. е макса на Герена в момента. Никои не иска кофти гледки...

И кажи не те ли е срам малко да пишеш такива глупости.

Изображение
Изображение

Продполагам по думите ти на мача с Порто е имало около 45хил. на стадиона и още към 3хил. на козирката, отгоре, а ония по прожекторите, никои не е може да каже колко са били...

Левски - Гент

Изображение
Изображение
Изображение

това беше велик мач...по темата стадиона в пловдив задължително трябва да се направи нещо с него,но мисля,че е добра идея да е напримерно национален стадион,защото този стадион може да се направи за минимyм 40 000 dyши сега мисля че е 30 000
Последна промяна от RobiVanPersie на 15 юли 2011 15:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 юли 2011 15:22

Sofiaatowern написа:То според обещанията на президентите, в последните десетилетия "бяха" построени десетки, стотици, хиляди стадиони според тях, ама уви никой от тях реален. Благодаря ви все пак за дозата смях! Нека се изправим пред истината и да не си правим илюзии, България нормална раб. заплата няма вие стадиони за милиони евра искате да се строят. Абе, вие да не сте от електрората на ГЕРБ???? :lol: :lol: :lol:

Накрая проектите на холандците ще излязат малко "не по джоба на българския данъкоплатец", в последствие ще се състави експертна комисия къде е най-удобно да бъдат построени новите стадиони (някъде около летището, където при всеки излитащ и кацащ самолет, няма да чуваме коментатора, но поне вместо луната, ще снимат тях, ако стане тъпо на терена).
После група инжинери и архитекти ще мислят какво да правят. (Забранено им е да използват думата "железобетон", защото е прекалено соц.) Накрая стадионите ще са с по един ред трибуни, покрити с плексиглас (поликарбонатни плоскости), като на Калиакра, като за всеки отбор ще са с различен цвят (син, червен, зелен, бял, жълто-черен и пр. На нац. стадион ще са - бяло, зелено, червено). После излиза някой от кабинета и казва, че хем е евтино, хем е естетически красиво, хем здраво...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 юли 2011 15:26

RobiVanPersie написа:това беше велик мач...по темата стадиона в пловдив задължително трябва да се направи нещо с него,но мисля,че е добра идея да е напримерно национален стадион,защото този стадион може да се направи за минимyм 40 000 dyши сега мисля че е 30 000

Ако говориш за стадион "Пловдив", то той е с капацитет 55хил. и е най-големия в БГ.

А иначе ей тва е тъжната истина - гледайте на воля: http://bgclubs.eu/stadiums

Върни се в “Футбол - България”