blue avalanche написа:santiliana написа:scooool написа:Омръзна ми да го коментираме ,но съм притеснен от евентуални контузии.Щом за Младенов се притеснявам,че ако с него стане нещо,или Йовов вземе стане кмет нещата отиват на зле.Нито дясно крило,нито нападател резервен абе пълен ужас,щом вчера като стана нещо с черногореца за около 10 дена оставаме само с един ляв бек,а Щърков го пуснахме без пари.Ще палим свещи Грийн да е наред.Много къса резервна скамейка ми се струва, че ще имаме.
и аз това алармирам в последно време, но умници като Blue champion, Avenger, Blue Avalance ме изкараха едва ли не еретик.Щото видиш ли, "плювал" съм бил...
Кво да ти кажа- жалка работа...
"Blue Avalance" това аз ли съм?Не че така се изписвам,де...Имам по-важни работи,отколкото да те "изкарвам" такъв-онакъв.Що се отнася до това дали съм "умник",предпочитам да получавам оценка от хора,на които държа.
ПП.Аз,поне,не давам "квалификации" на колеги по форум.
пропуснал съм буква в бързината,не издребнявай толкова
не съм дал квалификация за който и да било,но не е приятно да се чепкаме за неща,които всъщност са ни обща цел- Левски да върви напред! Мнения различни, всеки си го изразява,но важното е да приличаме на отбор и да си го подкрепяме . Когато виждаме нещо недобро,защо да не го споделяме?Та форумите са за всякакви мнения...
П.П. Ако си се почувствал засегнат, не ми е било цел.Съжалявам за това.