Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2011 12:55

Chelsea Forever написа:
THE G.A.M.E написа:В шведският набор ми е надеждата за заздравяване защитата на Левски ... :)
И по бавно подвижен да е от Иво ( което силно ме съмнява ) ... то поне - със сигурност играе мнооого по добре от Иванов с глава !

В съвременият футбол, без добра игра на "вторият етаж" в защитен план, си загубен !!
Искрено се надявам, че ще подпишем с Рисп ...

Невъзможно е да е по- слаб защитник от Иванов.Дано подпишем с Рисп,че това недоразумение Иво не искам да го гледам :x.
Ако не беше неговия автогол щяхме напролет да играем в Европа.А и онзи червен картон в мача с Берое :x,изкара си два жълти картона с две много тъпи нарушения за две минути.

С Локо Пловдив ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 15 юли 2011 13:05

А,да извинете за грешката :oops:,ама си бяха много смешни нарушенията му

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 юли 2011 14:05

Точно пък, ако не се лъжа за мача с Локо, където си изкара два жълтия - мисля, че всички видяхме, че е лееко спорен втория...
Но да - Иво играе слабичко, нищо общо с това, което показваше с Берое. Тука явно наистина е друга бира, а не само приказки (че в Левски очакванията и отговорностите са по-големи, и се играе по-трудно).
Явно не се справя, поне на тоя етап. А като си спомня Гозно колко настояваше да го вземем.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 15 юли 2011 19:55

Омръзна ми да го коментираме ,но съм притеснен от евентуални контузии.Щом за Младенов се притеснявам,че ако с него стане нещо,или Йовов вземе стане кмет нещата отиват на зле.Нито дясно крило,нито нападател резервен абе пълен ужас,щом вчера като стана нещо с черногореца за около 10 дена оставаме само с един ляв бек,а Щърков го пуснахме без пари.Ще палим свещи Грийн да е наред.Много къса резервна скамейка ми се струва, че ще имаме.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 юли 2011 20:56

scooool написа:Омръзна ми да го коментираме ,но съм притеснен от евентуални контузии.Щом за Младенов се притеснявам,че ако с него стане нещо,или Йовов вземе стане кмет нещата отиват на зле.Нито дясно крило,нито нападател резервен абе пълен ужас,щом вчера като стана нещо с черногореца за около 10 дена оставаме само с един ляв бек,а Щърков го пуснахме без пари.Ще палим свещи Грийн да е наред.Много къса резервна скамейка ми се струва, че ще имаме.

и аз това алармирам в последно време, но умници като Blue champion, Avenger, Blue Avalance ме изкараха едва ли не еретик.Щото видиш ли, "плювал" съм бил...
Кво да ти кажа- жалка работа...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2011 21:07

santiliana написа:
scooool написа:Омръзна ми да го коментираме ,но съм притеснен от евентуални контузии.Щом за Младенов се притеснявам,че ако с него стане нещо,или Йовов вземе стане кмет нещата отиват на зле.Нито дясно крило,нито нападател резервен абе пълен ужас,щом вчера като стана нещо с черногореца за около 10 дена оставаме само с един ляв бек,а Щърков го пуснахме без пари.Ще палим свещи Грийн да е наред.Много къса резервна скамейка ми се струва, че ще имаме.

и аз това алармирам в последно време, но умници като Blue champion, Avenger, Blue Avalance ме изкараха едва ли не еретик.Щото видиш ли, "плювал" съм бил...

"Blue Avalance" това аз ли съм?Не че така се изписвам,де...Имам по-важни работи,отколкото да те "изкарвам" такъв-онакъв.Що се отнася до това дали съм "умник",предпочитам да получавам оценка от хора,на които държа.
ПП.Аз,поне,не давам "квалификации" на колеги по форум.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 юли 2011 21:15

blue avalanche написа:
santiliana написа:

"Blue Avalance" това аз ли съм?Не че така се изписвам,де...Имам по-важни работи,отколкото да те "изкарвам" такъв-онакъв.Що се отнася до това дали съм "умник",предпочитам да получавам оценка от хора,на които държа.
ПП.Аз,поне,не давам "квалификации" на колеги по форум.

пропуснал съм буква в бързината,не издребнявай толкова ;)
не съм дал квалификация за който и да било,но не е приятно да се чепкаме за неща,които всъщност са ни обща цел- Левски да върви напред! Мнения различни, всеки си го изразява,но важното е да приличаме на отбор и да си го подкрепяме . Когато виждаме нещо недобро,защо да не го споделяме?Та форумите са за всякакви мнения...
П.П. Ако си се почувствал засегнат, не ми е било цел.Съжалявам за това.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 юли 2011 21:32

santiliana написа:

Blue champion аз ли съм? :shock: отговорих ти в другата тема по-обстойно, а тук само ще допълня, че мнението си е хубаво да го изрезяваш на стадиона, тук във форума файда- йок а само дразниш
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 юли 2011 21:39

ахааа, а във форума се мълчи сигурно.В него е принципа "или си с нас- или си против нас". Само хвалби и възторг. Ясно.
и направил небето синьо!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 15 юли 2011 22:04

Успокойте се малко тука повечето сме на една страна,но проблем има и няма какво да си кривим душата.Имаме само двама нападатели и едно дясно крило.Мачовете са след по малко от две седмици, и да дойдат нови кога ще се сработят.При положение, че Йовов и Тасевски са под въпрос някой да ми каже на какво да се надявам?????????????????????

Върни се в “Архив”